Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    01. Ožujak 2018. 10:43

I me i kod mene pada,sve se ledi po cesti od zime 
    Ajme Dena nikako naprijed sa autom,uzas,al sva sreca da je dobro proslo
    Ja sad idem svojo curki skuhat prvu palentu sa tikvicom,bas me zanima kako ce proc 

I_me
    01. Ožujak 2018. 11:05

Ajme barbi 😢😢😢
    I meni se vlaga stvara u spavacoj u kutovima.
    Nije jako,al... fasada nije ok..
    Obavezno stavi nesto preko usta i nosa dok budes cistila!!!
    Sanjchi sretna 4! 😊
    Dena-nadam se da ces uspjet odmorit malo i da ste uspjeli popravit auto..
    I zaboravila sam sto sam jos htjela napisati..
    E da,majstori za klimu su trebali doci danas al eto pada snijeg.. kao iznenadio ih je.. nema veze sto ga najavljuju vec tj dana.. danas/sutra kad dodju cu ih pitat hoce platit pola racuna za struju.. s obzirom da su bili 16.1 i opet reklamacija nakon cca mj dana.. pa se moram grijat i na grijalicu koja vuce struju u pm !!!! 😡😡😡😡😠

• Dena1009
    01. Ožujak 2018. 11:07

Sanjchi sretnih vam 4, prekrasna je curka mala😍
    Mi imamo tu dudu/mrezicu, ja mu dajem jabuku i onda on to cmuli, a ne moze odlomiti komad. Jedino je problem sto od jabuke ostaje mrezica tamna, kolko got se pere ostaje tamna.
    Barbi ima za kupiti i onaj sprej da nasprejas i ocistis plijesan.

url=https://lilypie.com]

I_me
    01. Ožujak 2018. 11:15

😂😂😂😂😂

dzenny
    01. Ožujak 2018. 12:32

Sanjchi,sretna 4 mjeseca.. L je pravi 🍬 ..
    Dena,nadam se da je sad sa autom ok i da ces se uspijeti odmoriti.. 
    Jel vi bebicama dajete sad na pocetku kasicu samo 1x dnevno ??

dzenny
    01. Ožujak 2018. 12:35

A ima ovu rozu dudu,ali unutra je gumena mrezica inprezadovoljna sam .. aa mislim da su vam.i najjeftinije naruciti sa alliexpressa.. ja sam A narucivala i negdje oko 1,80€ bude,a ovdje sam gledala u baby centru po 10 €

dzenny
    01. Ožujak 2018. 12:36

I_me,zao mi je zbog klime.. nadam se da ce doci sto prije i da ce platiti bar pola racuna 😊

Bela
    01. Ožujak 2018. 12:38

Romi

I me i kod mene pada,sve se ledi po cesti od zime
    Ajme Dena nikako naprijed sa autom,uzas,al sva sreca da je dobro proslo
    Ja sad idem svojo curki skuhat prvu palentu sa tikvicom,bas me zanima kako ce proc

Mi smo danas papali tikvicu i sve je pojela. Probati cu i ja sa palentom sutra.

• Bebushka
    01. Ožujak 2018. 12:45

Ajme sanjci preslatka ti je balerina 
    A sta se tice motorike iste su skoro, jos se nijedna nije skroz okrenila osim na ktevetu kad je neravna pa im to ne racunam 
    Dena, barbi, ime - drzim fige da sta prije rijesite probleme i mi imamo vlagu a treba popravit straznje senzore za parkiranje na autu i svasta nesto...nikad kraja
    I opet su budne od sest, poludit cu 

I_me
    01. Ožujak 2018. 12:51

Jel netko bio u lidlu?
    Ako je, kakve su velicine?
    56, 62, 68, ...
    Ili su 50/56, 62/ 68... ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.