Bebushka cure su jako zgodne😍
Navodno se bebe ne guse tako lako..imaju jako osjetljiv gag refleks koji je pomaknut skroz na pocetak usne supljine..navodno bas naprotiv miksanjem hrane taj refleks ne razvijaju nego gube i kad pređu na hranu u komadicima veca je mogucnost gusenja jer em su izgubili taj refleks em ne znaju zvakat..ocekuju da ce progutati isto kao sto su gutali i kasicu. E sad..mene je naravno kao i sve isto strah gusenja ali mislim da cu i ja probati dati "finger food" pa sta mu se vise svidi..komadi ili gnjeceno. Miksati necu. Namjeravam poceti sa 6mj pa mozda bude i kojeg zubeka do tad.
Potpisujem...moj jakov je jeo komadice i zagrcnuo se milijun puta...ja u strahu a on zacas rijesi i smije se😂😂😂 i danndanas kad mu pobjegne odmah rijesi stvar i nema panike. Vise me strah zvaka i bombona i jela opcenito dok skace ili trci😒
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Bebushka cure su jako zgodne😍
Navodno se bebe ne guse tako lako..imaju jako osjetljiv gag refleks koji je pomaknut skroz na pocetak usne supljine..navodno bas naprotiv miksanjem hrane taj refleks ne razvijaju nego gube i kad pređu na hranu u komadicima veca je mogucnost gusenja jer em su izgubili taj refleks em ne znaju zvakat..ocekuju da ce progutati isto kao sto su gutali i kasicu. E sad..mene je naravno kao i sve isto strah gusenja ali mislim da cu i ja probati dati "finger food" pa sta mu se vise svidi..komadi ili gnjeceno. Miksati necu. Namjeravam poceti sa 6mj pa mozda bude i kojeg zubeka do tad.
Potpisujem…moj jakov je jeo komadice i zagrcnuo se milijun puta…ja u strahu a on zacas rijesi i smije se😂😂😂 i danndanas kad mu pobjegne odmah rijesi stvar i nema panike. Vise me strah zvaka i bombona i jela opcenito dok skace ili trci😒
Ma naravno, sve ja to kužim. Ali strah je strah. A još je gori neutemeljeni strah. Možda sam suprugu da ju on hrani. 😂
Srnac hvala na objasnjenju tako da ne moram ja sad objasnjavat tako je kako si napisala nije da sam to procitala u nekom opskurnom clanku na internetu nego u knjizi koju su napjsali strucnjaci...inace bi samoj ne bi palo na pamet tako riskirat
Hedge je, narezem jabuku i krusku na stapice tako da im malo viri iz sake, lipo vjezbaju motoriku oko-ruka-usta i usput iscuclaju soka i hlade si desni, u svakom slucaju zanimacija kojom ubijes nekih po ure
Srnac hvala na objasnjenju tako da ne moram ja sad objasnjavat tako je kako si napisalanije da sam to procitala u nekom opskurnom clanku na internetu nego u knjizi koju su napjsali strucnjaci…inace bi samoj ne bi palo na pamet tako riskirat
Hedge je, narezem jabuku i krusku na stapice tako da im malo viri iz sake, lipo vjezbaju motoriku oko-ruka-usta i usput iscuclaju soka i hlade si desni, u svakom slucaju zanimacija kojom ubijes nekih po ure
Znam da su to pisali strucnjaci, nije mi P prvo dijete, ali ipak kazem da opreza nikad dosta.
Ako znas nisi mi trebala pisat da ne vjerujemo svemu sta pise na netu jer onda ispadam glupa i neoprezna, imam 12 necaka i nacuvala sam se beba tako da nije da ne znam sta radim i slazem se opreza nikad dosta al bogu fala bebe su zilave i imaju puno zastitnih mehanizam
Vjerujem da je bilo u najboljoj namjeri al jednostavno tako kritiziranje vecine toga sta radim me podsjeca na mamu koja sve zna najbolje i onda se ne reagiram ko normalni ljudi, sorry
Vjerujem da je bilo u najboljoj namjeri al jednostavno tako kritiziranje vecine toga sta radim me podsjeca na mamu koja sve zna najbolje i onda se ne reagiram ko normalni ljudi, sorry
Gle, ja ne vjerujem slijepo svemu sto pise. Jer, ruku na srce, na zalost, bilo je slucajeva da se djeca uguse. Ako im zapne komad tesko da ce ga iskasljat
Ovdje pada bilo bijelo govno 😡😡😡
Sad ce biti statusa na fejsu: PADA SNIJEG 😍😍😍❄❄❄❤❤❤
Cure jel to ta rizina? Koja ide s maminim mlijekom? Ili adom po zelji?
Sortiraj odgovore
Najstariji