Jutro cure dnevna doza smjeha je proradila
Sretna prekrasne su hlačice,baš po mom guštu,sad bi i ja dečkića al nažalost kasno sam krenula pa niš od toga
Sad se posrao. Nema veze, imam rezervni rpzi kombimezon u pripremi.
Ovo ce bit zanimljiv dan…😎
HAAHAAAHAA Kako si me nasmijala,super si
Hlacice za P 😊
jako su lijepe!Gdje si ih uzela?
U h&m-u 😊 sad moram jos bodi kosuljicu nac i premisljam se dal bi mu i leptir masnu stavila 😁 a sta se tice trece srece...vidjrt cemo 😄
Romi tnx 😁

I moj je danas u pms-u 😂😂😂😂
Dog smo se sa kumova rostilj al smo imak odlucili ici djir do grada i prosetat svi zajedno i otic negdje na pizzu.. i sad je muz razocaran,tuzan i povrijedjen 😂😂😂

Sretna,hlacice su prekrasne😍😍i ja sam htjela deckica ali nis od toga,zato cu bit dobra punica😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
juuutroo 😘😘
Sretna, ni ja me.volim knjige 😂😂😂 neko vrijeme sam bila luda i non stop citala 😂😂😂 faza 😂
Dena, HAHAHAHA, SAAAV 😂😂😂😂😂
sanjchi, aaaaaa, za tebe me.vise ne cudi sto si se naspavala
Romi,.kako ie bilooo???
Amore, aaaaa dnevna doza smijeha je ovdje 😂😂😂 a moze i nocna
Barbs prošlo je začuđujuće dobro,Lea je bila tako dobra u kolicima dok smo pojeli da je i meni bilo čudno,malo smo je držali na rukama da nešto i vidi,i uglavnom bilo je sve ok....ali bilo još puno djece u restoranu,bilo je čak i jedno krštenje tako da nije bila sama...uglavnom moram pohvalit restoran u kojem smo bili,zove se Potkova na hipodromu,imaju čak i organiziranu igraonicu za djecu dok su roditelji tamo,imaju i igralište vani kad je lijepo,uglavnom baš su me iznenadili,tako da razmišljamo da tamo oganiziramo i krštenje...kao rođena u Ri. a krštena u Zg. a svim našim bližnjim je to na pola puta
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji