Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    28. Veljača 2018. 15:52

Mamisita, aaahaaaaaaa, sve mi je jasnije 😁 ja sam dobola rizine pahuljice i isto citala sta kako i gledam, wtf? otkud da ja izdojom 170ml mlijeka ?! 😂😂😂😂😂 a negdje sam citala drugi recept...
    Sanjchi, ahahahahaha, kako se onesvijestila i ode ona 😂😂😂😂
    Maslacak, jooojjj 😍😍😍😍 diiivnooo 😍😍😍
    Sretna, ja se slazem s tobom sto se tice komadica voca... frendica je dala ali preko one dude?? pa on cuca...
    Bebushka, preslatke su 😍😍😍😍😍😘😘😘😘
    Inace, hoce li zvucati cudno ali ja u biti ne namjeravam davati malome nesto sto ne jedem 😂😂😂😂 kao npr, sta je 

barbs
    28. Veljača 2018. 15:53

barbs

Mamisita, aaahaaaaaaa, sve mi je jasnije 😁 ja sam dobola rizine pahuljice i isto citala sta kako i gledam, wtf? otkud da ja izdojom 170ml mlijeka ?! 😂😂😂😂😂 a negdje sam citala drugi recept…
    Sanjchi, ahahahahaha, kako se onesvijestila i ode ona 😂😂😂😂
    Maslacak, jooojjj 😍😍😍😍 diiivnooo 😍😍😍
    Sretna, ja se slazem s tobom sto se tice komadica voca… frendica je dala ali preko one dude?? pa on cuca…
    Bebushka, preslatke su 😍😍😍😍😍😘😘😘😘
    Inace, hoce li zvucati cudno ali ja u biti ne namjeravam davati malome nesto sto ne jedem 😂😂😂😂 kao npr, sta je

sta je heljda? amarant?? booo nikad cula za to.. prvo cu prouciti o cemu se radi pa onda isprobati 😁😁😁😁
    Ja sam se NAAAAPOKON rijesila robe za peglanje wwwwuuuhuuuuuuu... Diego spava evo od 14h cca...

barbs
    28. Veljača 2018. 15:54

Inace, mi smo izasli vani prvi put u sportskom djelu i dramio je... setali smo po kvartu i brzo se vratili doma... dala mu jesti (ocito je bio gladan 😂😂😂) i opet izasli nakon sto sam ga pr

barbs
    28. Veljača 2018. 16:00

barbs

Inace, mi smo izasli vani prvi put u sportskom djelu i dramio je… setali smo po kvartu i brzo se vratili doma… dala mu jesti (ocito je bio gladan 😂😂😂) i opet izasli nakon sto sam ga pr

*promijenila izasli smo van i opet cendraaaanjeeeee... nikako da se smiri i upalila mu fen i zaspao je... nakon pola min mu iskljucila i od onda spava...
    inace, sportski dio je spusten kao i kosara... ne znam sto mu je odjednom bilo... moguce jer smo dosta kasnije nego inace izasli... 

• Romi
    28. Veljača 2018. 16:58

mamisita27

Ja sam misla kak su na onim tablicama gotovo svim za dohranu, navedeni heljda i amaranth, da je to nesto sto se "mora"davati za tu dobu u pocecima dohrane. Ja mislim da su to isto ko zitarice neke, nism proucila bas iskreno. Ne znam sta onda davat, ono sta ja jedem? Kako?
    A mrkvicu od hippa (kasicu, ne sok), kako zagrijavate,

Mamisita ja odvojim kolicinu koja mi treba u tanjuric i ugrijem u vrucoj vodi,a ostatak stavis u friz. i mozes potrosit u roku 3 dana....heljda je zitarica i ja ju osobno kuham kao jecam ili neko slicno jelo,inace kupujem i heljdin kruh,davat cu i Lei,kao i proso,a amaranth nisam nikad probala ali mogla bi,jer jako volim isprobat nesto sta inace ne jedem,a pogotovo ako je zdravo.....i sretnih vam 4 velika mjeseca

• Romi
    28. Veljača 2018. 17:01

Mamisita ja ti na bocu od 180 mlijeka stavim jednu mjericu rizolina i to bude ok,inace je pregusto barem na ovu dudu koju sad koristimo,a inace moja L. nece rizolino na zlicicu,pljuje ga van a na bocicu hoce.....a sve povrce i voce koje sam joj davala do sad nije pljuvala,sve voli a rizolino nece,cudno dijete

• Romi
    28. Veljača 2018. 17:08

Ja sam nocas sanjala da sam stavila spavat Leu i posto su mi sobe gore na katu,ja sam sisla dole i nakon nekog vremena vidim ulazna vrata malo otvorena kao netko je provalio,i ja brze trcim gore u sobu vodjet dal je netko ukrao Leu,i vicem muzevo ime,znate ono onaj osjecaj kad sanjas i vices a nitko te ne cuje,uzas,uglavnom sam valjda vikala na glas i cujem kao plac od Lee i probudim se,a ono ona stvarno place, izgleda da sam ju probudila sa svojim vikanjem,jadno dijete ona bi spavala a mama joj neda sa svojim nocnim morama 

• Romi
    28. Veljača 2018. 17:13

Kad me nema cijeli dan na forumu onda vodim monolog....
    I me bitno da slapici ide na bolje,al treba ic do kraja da vidis na sta reagira,saljem pusice slapici,nasoj dobrici nasmijanoj 
    Ja sam danas odlucila otic se osisat,i to kad me pukne moram ic taj dan,nemogu cekat zvala sam sve frizerske salone u blizini tko ima slobodno sta,i na kraju se narucim sad u pola 7,odmah preko puta stana zgrada,jedva cekam tih sat vremena za sebe 

Maja 3
    28. Veljača 2018. 17:23

sretna

Ja uopce ne uzivam u tom snijegu, jedva cekam da se otopi!

Ni najmanje! Plivat ce cijeli karlovac ako se to naglo krene topit.

• sretna
    28. Veljača 2018. 17:36

Maslacak31

sretna

Ja uopce ne uzivam u tom snijegu, jedva cekam da se otopi!

Ni najmanje! Plivat ce cijeli karlovac ako se to naglo krene topit.

Nisam rekla naglo  😂 a i ne moras meni o poplavama kad smo mi na uscu kupe i korane 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.