Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    28. Veljača 2018. 14:04

Hedge poptpisuhem sve napisano! Samo nebo je granica! Tamo rade svaki dan ono sto mi s njima ne stignemo bas uvijek...oni stvaraju svoje licnosti u okolini koja nije njihov dom i samim time su i kasnije prilagodljiviji...da ne kazem dosadni😂 jer bi stalno negdje isli jer im je samima doma dosadno biti po cijele dane. Naravno i tu uvijek ima izuzetaka koji se ne prilagode ali ustvari kako ce se dijete prilagodit ovisi namanje o djetetu a najvise o pristupu odraslih. Djeci ranije treba puno pricati i ispricati im sto he vise mogucih situacija da bi i prije nego dodu u vrtic znali sto ih tamo ceka. Najgore je kad ides nekud u nepoznato i nama odraslima a kamoli djeci. Znaci razgovor i to puno njega😂 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    28. Veljača 2018. 14:05

Maslacak31

Prekrasan je dan!
    Pozdrav iz setnje!

A daaaaj. *.*

kleaiva
    28. Veljača 2018. 14:05

Jao bebuska predivne su!!!😍😍😍
    Sanjchi ona fotka s macom na glavi je vrh! Moja tak zaspe s dekom preko glave😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    28. Veljača 2018. 14:06

Bebushka

Maslacak koji gust !😀
    I moje cure i dalje ne vole kasice, al zato obozavaju cuclat stapice jabuke i kruske, ovako

Samo pazi da ne bi slucajno otkinule komad i da im se ne zaleti u grlo

Kiki156
    28. Veljača 2018. 14:33

Hvala cure na odgovorima! I ja sam vise pozitivnog misljenja oko jaslica/vrtica samo nisam bas informirana kako to sve skupa izgleda. Istina je da mi se mozda cine malo premali s godinu dana, ali generalno gledajuci mislim da je to dobro za njih bas zbog ucenja i strucnjaka koji ih okruzuju. I isto bi radije dijete dala u vrtic gdje je ipak pod kontrolom nego u obrt ili dadilji. 
    Hedege, ja ne mislim da se odgajatelji samo igraju. Mislim da je to ozbiljan posao koji formira djecu u mlade ljude kao i skola i priprema ih za zivot. Barem se nadam 😊

Kiki156
    28. Veljača 2018. 14:35

Maslacak kako vam je lijepo! Odmah se sjetim svog djetinjstva! 😍 Jedva cekam da i mi tako idemo 😃 
    Bebuska slatke su ti te tvoje papalice! ☺️☺️

• sretna
    28. Veljača 2018. 14:40

Ja uopce ne uzivam u tom snijegu, jedva cekam da se otopi!

• Bebushka
    28. Veljača 2018. 15:03

Joooj sretna sad si ko moja mater! 
    Maravno da pazim, s njima sam i nikad im ne dajem stapice ako nisu u uspravnom polozaju, a ako je istina sta pise beba vodja dohrane u tom slucaju bi im trebali radit refleksi i da otkinu komadic iskasljat ce ga, al hvala ti sto brines 😙 

• sretna
    28. Veljača 2018. 15:31

• sretna
    28. Veljača 2018. 15:33

Bebushka

Joooj sretna sad si ko moja mater!
    Maravno da pazim, s njima sam i nikad im ne dajem stapice ako nisu u uspravnom polozaju, a ako je istina sta pise beba vodja dohrane u tom slucaju bi im trebali radit refleksi i da otkinu komadic iskasljat ce ga, al hvala ti sto brines 😙

🤣🤣🤣 nek sam! I pusti ti to sta pise, bolje biti preoprezan nego se oslanjat na clanke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.