Hedge poptpisuhem sve napisano! Samo nebo je granica! Tamo rade svaki dan ono sto mi s njima ne stignemo bas uvijek...oni stvaraju svoje licnosti u okolini koja nije njihov dom i samim time su i kasnije prilagodljiviji...da ne kazem dosadni😂 jer bi stalno negdje isli jer im je samima doma dosadno biti po cijele dane. Naravno i tu uvijek ima izuzetaka koji se ne prilagode ali ustvari kako ce se dijete prilagodit ovisi namanje o djetetu a najvise o pristupu odraslih. Djeci ranije treba puno pricati i ispricati im sto he vise mogucih situacija da bi i prije nego dodu u vrtic znali sto ih tamo ceka. Najgore je kad ides nekud u nepoznato i nama odraslima a kamoli djeci. Znaci razgovor i to puno njega😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Jao bebuska predivne su!!!😍😍😍
Sanjchi ona fotka s macom na glavi je vrh! Moja tak zaspe s dekom preko glave😂😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Maslacak koji gust !😀
I moje cure i dalje ne vole kasice, al zato obozavaju cuclat stapice jabuke i kruske, ovako
Samo pazi da ne bi slucajno otkinule komad i da im se ne zaleti u grlo
Hvala cure na odgovorima! I ja sam vise pozitivnog misljenja oko jaslica/vrtica samo nisam bas informirana kako to sve skupa izgleda. Istina je da mi se mozda cine malo premali s godinu dana, ali generalno gledajuci mislim da je to dobro za njih bas zbog ucenja i strucnjaka koji ih okruzuju. I isto bi radije dijete dala u vrtic gdje je ipak pod kontrolom nego u obrt ili dadilji.
Hedege, ja ne mislim da se odgajatelji samo igraju. Mislim da je to ozbiljan posao koji formira djecu u mlade ljude kao i skola i priprema ih za zivot. Barem se nadam 😊
Maslacak kako vam je lijepo! Odmah se sjetim svog djetinjstva! 😍 Jedva cekam da i mi tako idemo 😃
Bebuska slatke su ti te tvoje papalice! ☺️☺️
Joooj sretna sad si ko moja mater!
Maravno da pazim, s njima sam i nikad im ne dajem stapice ako nisu u uspravnom polozaju, a ako je istina sta pise beba vodja dohrane u tom slucaju bi im trebali radit refleksi i da otkinu komadic iskasljat ce ga, al hvala ti sto brines 😙
Joooj sretna sad si ko moja mater!
Maravno da pazim, s njima sam i nikad im ne dajem stapice ako nisu u uspravnom polozaju, a ako je istina sta pise beba vodja dohrane u tom slucaju bi im trebali radit refleksi i da otkinu komadic iskasljat ce ga, al hvala ti sto brines 😙
🤣🤣🤣 nek sam! I pusti ti to sta pise, bolje biti preoprezan nego se oslanjat na clanke
Sortiraj odgovore
Najstariji