Pa da se ne okrene na trbuh i zabije glavu u madrac😌
Sanjchi moja stalno spava na boku,neki dan se po danu dok je spavala okrenula na trbuh i ja bas gledam kako je glavu zagnjurila licem prema madracu,al normalno je disala,ja neznam kako i pustila sam ju tako neko vrijeme i vise nisam mogla gledat pa sam ju sama okrenula....uglavnom oni nadu nacin da disu
Mamisita ja drzim papicu u spajzi, pa sam stavila u posudicu i na radijator, za cas se stopilo. A ovih dana je bilo jako hladno pa sam isto stavila u toplu vodu.
Romi ni V nece rizolino, samo ako u bocicu stavim. Probala sam sad dvije veceri al isto imamo premalu rupicu.
Kasice za sad sve njupa kaj smo probali.
Sad se prilagođavam na raznolikost kakice. 😂😂
Evo isti su,ma bitno da kasice hoce jest ,a rizolino i cokolino cemo davat na bocu,i rizolino mozemo dodat u vocne kasice
Pa da se ne okrene na trbuh i zabije glavu u madrac😌Sanjchi moja stalno spava na boku,neki dan se po danu dok je spavala okrenula na trbuh i ja bas gledam kako je glavu zagnjurila licem prema madracu,al normalno je disala,ja neznam kako i pustila sam ju tako neko vrijeme i vise nisam mogla gledat pa sam ju sama okrenula….uglavnom oni nadu nacin da disu
Ajme…ja bi ju odma okretala😅😅
Ma da bas ih je ruzno za vidjet kad tako zagnjuri glavu,al eto mogla je disat,ja odmah mislim da se davi,a ona disala normalno
Bebushka - pa kaj bi ti, dobila si kutiju :D :D Preslatke su ti curice, kad kažeš "štapići" ti njima ubiti narežeš jabuku u obliku štapića?
I_me - znači žirafa ne vrijedi toliko para? A našla sam i neke članke da ako ju ne pereš prema uputama se unutra skuplja plijesan...Sretno na kontroli, tvoja teorija o cijepljenju i nije toliko blesava, baš me zanima što će reći pedijatrica...
Pula - danas je na dnevniku bilo kako je Pula idealna za mlade roditelje i obitelji, bla bla bla....odmah sam se sjetila vas iz Istre :D
Maslačak - ajme da, Karlovac, a najavili su naglo topljenje snijega, :O :O :O. Navodno sljedeći tjedan proljećeee!
Dena, Mamasita, Barbs, Sretna, Romi i ostala ekipa bravo za kašice i rižine. Baš se veselim tome! Ali, ja sam inače malo žešći paranoik po pitanju gušenja, što od hrane pa do spavanja, i još imam bebu sa refluksom. Nemojte se smijati ali ja ne jedem bombone i ne koristim žvake. A tablete uvijek zubima razmrvim u ustima, pa onda progutam. Ugl, nemojte se smijat. XD XD Svaki put kad se L zakašlje ja sam u pripravnosti jel trebam okretat, dizat, lupat po leđima i sl. Tako da ja mislim da ću djetetu miksat do 1.srednje
Sanjchi - moja od rođenja spava na boku! Sama se prebaci na leđa tijekom noći. Osim leđa, koja su najsigurniji položaj za spavanje bla bla bla, bok je 2.po redu. Ne može se ona sama prehitit na trbuh toliko da ne može disati.
Di nam je Barbi, Aurora, Violeta? Jesu nas napustile?
Romi jao koji san 😱
Rizolino kupite onaj od podravke ili?
Ja sam bila na treningu, sad mali sisa i vec spava na pola. Nadam se da ce biti dobra noc 🙏🏻
Danas je V bio ekstra nervozan, cijeli dan je puno prdio i 2x se jako pokakao. Mozda ga probava muci.
Najrade bi mu dala i ja rizolino, na zlicu jer bocu nece. Sad sam rekla muzu da kupi, sutra cu mu dati.
Dakle na 180ml ADa 5 zlica (jusnih?) rizolina?
San ne ponovio se najvise mi bilo zao sta sam nju probudila....ja sam kupila hippov rizolino,al samo zato jer mi je pedijatrica rekla da kupujem te pahuljice koje se rade sa mlijekom a ne vodom,jer kao ovaj ad koji ona trosi je kvalitetan pa da ne mjesamo sa drugim mlijecnim formulama,a ovi koji se prave s vodom vec imaju u sebi neku mlij. formulu...a hipp ima tu zelenu liniju pahuljica koje se prave sa mlijekom
Hedge ja te razumijem sta se tice bonbona,moj je tata jednom spasavao jednu curicu koja se davila u tvrdom bonbonu,tako da mislim da ni Lea nece dugo to jest jedino ako ga prepolovim....divim se Bebushki,ja se to nebi jos usudila,taj cas ona odlomi komad i ode krivo,a bas mi se ne prolazi to
Bebushka cure su jako zgodne😍
Navodno se bebe ne guse tako lako..imaju jako osjetljiv gag refleks koji je pomaknut skroz na pocetak usne supljine..navodno bas naprotiv miksanjem hrane taj refleks ne razvijaju nego gube i kad pređu na hranu u komadicima veca je mogucnost gusenja jer em su izgubili taj refleks em ne znaju zvakat..ocekuju da ce progutati isto kao sto su gutali i kasicu. E sad..mene je naravno kao i sve isto strah gusenja ali mislim da cu i ja probati dati "finger food" pa sta mu se vise svidi..komadi ili gnjeceno. Miksati necu. Namjeravam poceti sa 6mj pa mozda bude i kojeg zubeka do tad.
Curke ja sve te zitarice drzim u staklenim il plasticnim posudama s poklopcima zbog glupih kucnih moljaca koji dodu u to pa se nakote...ovak im nije pogodno.😊
Sto se tice rizolina...nikad nisam davala na bocu...ugl. moji nisu uopce htjeli piti uz bocice cak ni kad bi ostali s nekim vec su jeli na spricu i zlicicu ili iz case. Fine guze. Ja sam to odmah na zlicicu. Sad dora usto odbija bocicu al bude prihvatila ja mislim jer cim skuzi da je u drugom prostoru i ako mene ne vidi i ne cuje onda pojede bez beda.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sanjchi nemoj previse rizolina jer ti te rizine pahuljice zatvaraju...da je ne bi mucila probava.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
U svakom slucaju mislim pregledati sve materijale o pomoci kod gusenja i prostudirati razliku između iskasljavanja i gusenja. Jer sve sto krene "krivo" oni iskaslju i tu im ne treba nikakva asistencija.
Sortiraj odgovore
Najstariji