Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    01. Ožujak 2018. 09:48

Kiki156

Cure jel to ta rizina? Koja ide s maminim mlijekom? Ili adom po zelji?

Trebalo bi biti. Kod nas malo drugacija slika al sve isto pise, mislim da je isto. Iza pise kako se priprema.

url=https://lilypie.com]

barbs
    01. Ožujak 2018. 09:49

Bebushka... 12 NECAKA??? 12??? (u moru svega, nisam mogla ne komentiratiii 😍😍😍😍😍😍)
    Inace, juuuuutroooo 😍😍😍😍
    Kad smo kod toga, kad se mogu poceti davati komadici voca? Pa makar i preko one dude? ahahhahahhha
    Kod nas snijeeeeeg!!!! 
    Digla se u 9... Diego u 9 i pol skoro 😁😁😁😁 

barbs
    01. Ožujak 2018. 09:50

Kiki, je da.... mi imamo od Lina ali sve je to ista pasta a drugo pakovanje 😊

barbs
    01. Ožujak 2018. 09:51

Sanjchiii, sretnih 5 😘😘😘
    E bas sam htjela pitati za RIZOLINO... nekako mi je ostalo u sjecamo da moramo paziti koliko dajemo radi stolice?

barbs
    01. Ožujak 2018. 09:53

I_me

Ovdje pada bilo bijelo govno 😡😡😡
    Sad ce biti statusa na fejsu: PADA SNIJEG 😍😍😍❄❄❄❤❤❤

HAHHAHAHAHAHAH

Barkleys
    01. Ožujak 2018. 09:55

I_me

Ovdje pada bilo bijelo govno 😡😡😡
    Sad ce biti statusa na fejsu: PADA SNIJEG 😍😍😍❄❄❄❤❤❤

Ništa, ipak ćeš trebat onu toplu jaknu 😂😂😂

barbs
    01. Ožujak 2018. 10:00

Hedge, ne znam po cemu je Pula idralna za mlade i za djecu i roditelje 😂😂😂😂😂 ovdje kruha bas i nema 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Ja necu apsolutmo davati nista iz boce 😁 To mi nije ni pedijatrica preporucila. Na zlocu i ajmoooo.... jedino moje mlike

barbs
    01. Ožujak 2018. 10:00

barbs

Hedge, ne znam po cemu je Pula idralna za mlade i za djecu i roditelje 😂😂😂😂😂 ovdje kruha bas i nema 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Ja necu apsolutmo davati nista iz boce 😁 To mi nije ni pedijatrica preporucila. Na zlocu i ajmoooo…. jedino moje mlike

moje mlijeko 😁😁
    Super mi je sto Diego rijetko trazi cicu ujutro i ja mogu dooostaaaaaa skupiti  😍😍😍😎😎😎😎

Barkleys
    01. Ožujak 2018. 10:01

Sanjchi Ja sam ti ovako nešto vidjela u DMu.

• Barbi13
    01. Ožujak 2018. 10:01

Dobro jutro😘😘kavica,poceo je padat i kod nas.Sanjchi sretna vam 4 mjeseca,jucer sam generalku napravila i kad sam makla kauc imala sam sta vidjet fasada promocila zid sav zelen i crn a adaptirali stan prije P rodjenja.Opet novi trosak😭😭😭😭

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.