U svakom slucaju, dosta mi je zime i ako ga nije bilo kad je trebalo, sad ga jos manje treba. Zelim proljece i napokon toplo vrijeme
U svakom slucaju, dosta mi je zime i ako ga nije bilo kad je trebalo, sad ga jos manje treba. Zelim proljece i napokon toplo vrijeme
I jaaaaa! Ali evo mi smo danas uspjeli jednu lijepu setnju odradit. Nije bilo vjetra, lijepo sunceko, dobro ga ubundala i preporodili se svi!
I me bas me zanima sta ce ti pedica reci za sumnju na cjepivo. Drzim fige da joj to miskici ne moraju rezati.
Maslacak suuper slikica.
Mamasita drago mi je da ste ti i muz porazgovarali.
Sretna 4 mjeseca
Cure pojma nemam sta sam procitala! Strasno! Mozak baj baj.
Ja sam misla kak su na onim tablicama gotovo svim za dohranu, navedeni heljda i amaranth, da je to nesto sto se "mora"davati za tu dobu u pocecima dohrane. Ja mislim da su to isto ko zitarice neke, nism proucila bas iskreno. Ne znam sta onda davat, ono sta ja jedem? Kako?
A mrkvicu od hippa (kasicu, ne sok), kako zagrijavate,
Mamisita ja odvojim kolicinu koja mi treba u tanjuric i ugrijem u vrucoj vodi,a ostatak stavis u friz. i mozes potrosit u roku 3 dana….heljda je zitarica i ja ju osobno kuham kao jecam ili neko slicno jelo,inace kupujem i heljdin kruh,davat cu i Lei,kao i proso,a amaranth nisam nikad probala ali mogla bi,jer jako volim isprobat nesto sta inace ne jedem,a pogotovo ako je zdravo…..i sretnih vam 4 velika mjeseca
Romi, ako me pamćenje me vara već si ovo više puta pisala jel da...Hahhaha. i svaki put te hoću pitat kak točno ugriješ u vrućoj vodi? Potopiš tanjurić u vruću vodu?
Ja uopce ne uzivam u tom snijegu, jedva cekam da se otopi!
Ni najmanje! Plivat ce cijeli karlovac ako se to naglo krene topit.
Nisam rekla naglo 😂 a i ne moras meni o poplavama kad smo mi na uscu kupe i korane 🤣
Hhahha! Mora da te znam onda!
Hedge jesam vec nekoliko puta,al ponavljanje je majka znanja kako koja pita ja pisem....
Mamisita da u tanjuric stavim od L. i stavim vrucu vodu u neku vecu posudu i taj tanjuric unutra
Romi jao koji san 😱
Rizolino kupite onaj od podravke ili?
Ja sam bila na treningu, sad mali sisa i vec spava na pola. Nadam se da ce biti dobra noc 🙏🏻
Danas je V bio ekstra nervozan, cijeli dan je puno prdio i 2x se jako pokakao. Mozda ga probava muci.
Najrade bi mu dala i ja rizolino, na zlicu jer bocu nece. Sad sam rekla muzu da kupi, sutra cu mu dati.
Dakle na 180ml ADa 5 zlica (jusnih?) rizolina?
Romi jao koji san 😱
Rizolino kupite onaj od podravke ili?
Ja sam bila na treningu, sad mali sisa i vec spava na pola. Nadam se da ce biti dobra noc 🙏🏻
Danas je V bio ekstra nervozan, cijeli dan je puno prdio i 2x se jako pokakao. Mozda ga probava muci.
Najrade bi mu dala i ja rizolino, na zlicu jer bocu nece. Sad sam rekla muzu da kupi, sutra cu mu dati.
Dakle na 180ml ADa 5 zlica (jusnih?) rizolina?
Ma ne moras tako. Stavi mlijeka kolko zelis i dodavaj rizolina do zeljene gustoce, isto kao sto radis cokolino npr
Mamisita ja drzim papicu u spajzi, pa sam stavila u posudicu i na radijator, za cas se stopilo. A ovih dana je bilo jako hladno pa sam isto stavila u toplu vodu.
Romi ni V nece rizolino, samo ako u bocicu stavim. Probala sam sad dvije veceri al isto imamo premalu rupicu.
Kasice za sad sve njupa kaj smo probali.
Sad se prilagođavam na raznolikost kakice. 😂😂
url=https://lilypie.com]
Uspavljujemo se i samo sto nije zaspala i okrene se na lijevi bok i sad na boku spava😊 msm da cu sad neko vrijeme dezurat kraj kindaca po noci😅😅
Ne kuzim zasto?
Pa da se ne okrene na trbuh i zabije glavu u madrac😌
Ahaaa, ma ako se zna drzat na trbuhu sama i izvalcit rukice i okretat glavu, nemas se cega bojat. P stalno spava na trbuhu
Sortiraj odgovore
Najstariji