Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    01. Ožujak 2018. 10:04
    😭😭😭😭😭😭
    😭😭😭😭😭😭

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Bela
    01. Ožujak 2018. 10:04

I kod nas pada, ledi se na cesti. 
    Mi smo za sad papali samo mrkvu i bas ju je zatvorila. Danas cu joj tikvicu spremiti, jos bljutavija ce joj biti.
    Sanjchi sretnih vam 4. Bas je slatka.

Barkleys
    01. Ožujak 2018. 10:06

barbs

Hedge, ne znam po cemu je Pula idralna za mlade i za djecu i roditelje 😂😂😂😂😂 ovdje kruha bas i nema 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Ja necu apsolutmo davati nista iz boce 😁 To mi nije ni pedijatrica preporucila. Na zlocu i ajmoooo…. jedino moje mlike

Dojila sam L, a dnevnik upaljen u drugoj sobi, ugl kao jedini grad u hrv koji ima pozitivnu demografsku sliku. Puno mladih, posla itd. 😂😂😂

• Barbi13
    01. Ožujak 2018. 10:12

Sad idem zvat covjeka  koji nam je farbao da pod hitno to popravi jer se bojim zbog P.

Leptirica.com

Barkleys
    01. Ožujak 2018. 10:19

Barbi ajme grozno. Nas čeka opet krečenje na ljeto. Soba koja je s vanjske strane se u ćošku na plafonu počela skupljat vlaga i plijesan 😱😰. Nemam pojma kaj da radimo, izgleda da je loša fasada zgrade.
    Sanjchi - imaš koji građevinski savjet za nas? Sjećam se da se ti kužiš u to 😀. Mislim znam da postoji neka posebna farba...ali kako da budem sigurna da se to neće ponoviti? E i sretnih 4.mjeseca! 😍

barbs
    01. Ožujak 2018. 10:28

Prvi otisak: skoro se polimila 😂😂😂😂
    Mene ovaj snijeg veseeeeeliii.... 😍😍😍😍

• Barbi13
    01. Ožujak 2018. 10:29

Hedgehog

Barbi ajme grozno. Nas čeka opet krečenje na ljeto. Soba koja je s vanjske strane se u ćošku na plafonu počela skupljat vlaga i plijesan 😱😰. Nemam pojma kaj da radimo, izgleda da je loša fasada zgrade.
    Sanjchi- imaš koji građevinski savjet za nas? Sjećam se da se ti kužiš u to 😀. Mislim znam da postoji neka posebna farba…ali kako da budem sigurna da se to neće ponoviti? E i sretnih 4.mjeseca! 😍

Hed i nama je od fasade sad na proljece krecu radovi.

Leptirica.com

barbs
    01. Ožujak 2018. 10:30

Hedgehog

barbs

Hedge, ne znam po cemu je Pula idralna za mlade i za djecu i roditelje 😂😂😂😂😂 ovdje kruha bas i nema 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Ja necu apsolutmo davati nista iz boce 😁 To mi nije ni pedijatrica preporucila. Na zlocu i ajmoooo…. jedino moje mlike

Dojila sam L, a dnevnik upaljen u drugoj sobi, ugl kao jedini grad u hrv koji ima pozitivnu demografsku sliku. Puno mladih, posla itd. 😂😂😂

"seriii, seriii, moj golube bijeli" ahahhahahahahahahhahhhahahahahahhhaa
    ako se tako moram izraziti
    BARBI,UUUUZAAAAAAAS!!!! Mi smo se s time borili dok nismo kupili odvlazivac i on nas je spasii!!! Groznoooo!!!!
    Eeee onu ZVECKU imaju i u Mulleru... moram kupitiii 😍

• Dena1009
    01. Ožujak 2018. 10:38

Curke, iza nas uzasna noc, na srecu V je sve prespaval. Isli smo navecer do seke da se pozdravimo, al kasnije jer su radili do kasno. Tamo sam V nahranila i stavila spavati. Kad smo se vracali, izasli iz grada i poceo trokirati auto. Opet nam se sve smrzlo. Stali smo usred sume, zive duse nije bilo. Onda smo zvali sogija, prvo je vozil V i mene doma, onda su slepali auta, mm je ostal kod njih i sad sređuju auta, a put smo odgodili. Cijelu noc sam razmisljala sto je i kako, dok mi se konacno javil da su stigli, onda se V probudil za papanje. Sad mi se vrti kolko sam umorna. 😥😥😥

url=https://lilypie.com]

• Romi
    01. Ožujak 2018. 10:39

Jutro mame 
    Sanjchi sretni vam 4 mjeseca,kako je medena,prekrasna je,bas si ju sredila 
    Kiki da to du te pahuljice
    Barbi uzas,koma je ta vlaga,moji su se godinama borili sa tim,sve  je to od lose izolacije,ali da moras to sredit zbog P.,probaj za sad oprat to sa suhom krpom,al da ti P nije blizu,i nemoj to udisat stavi neku masku ili nesto,mogu mislit kako ti je,a koji trosak samo,drz se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.