hahahahahaha Vegeta…Bome je! Al ak mene moja snajka bude zvala Vegeta, odletit ce brze od brzine svjetlosti😎hehehe
Barbs, slusaj samo sebe! 😚
Sanjchi, super za podlogu i krafne😚
😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Luce, bomboncic pravi, a i outfit je 🔝🔝Ne znam sta sam jos procitala, samo mi Vegeta ostala😂😂😂..Divno vrijeme kod nas danas, oprala sve moguce posteljine, navlake s kauca, brdo robe, bila u setnji s dragim, pa na kavici, i do sad mi bile prijateljice, bas,bas aktivan dan..Mala spava, muz dolazi kasno, jos se malo pomazim s velikom i u krpe, sudje se mozda samo opere dok se probudim
Sanjchi, nema veze, salji svejedno!! Lako mi napunimo hajajajhahahahahhhaa
Sretna, juuuuppppiiii 😍😍😍
Ajmeeeee, Kikiii, divnooo!! Lijepo se provediii 😘😘😘😘
Mamisita, ahahhahahaa, tako ja pricam sa frendicama o vegetama a sve mi mame DECKICA😂😂😂😂😂😂😂😂
hedge, uuuffff, koj' dan! Srecom da je uskoro vrikeme spavanja!!!

Amore, super za aktivan dan 😍😍😍
Mi smo okupali Diega. Diego je okupao nas ahahhahaha i dok ga je muz nosao sam oprala sudje... pa sam mu dala jesti, pa ga je opet nosao pa sam ga ja preuzela jer se spremao za izlazak i taman dosla sestra djir dok sam malog uspavljivala... 2x mi zaspao, spustila ga, galama... i probala je moja sestra i nista... onda ga stavila u kolica i upalila fen i sestra je otisla, kaze, da ga ne dekonc. i 5min kasnije poceo kljucat, digla ga i zanunala i evo spava vec 10akmin... vidim da pocinje 50nijansi pa budem malo pogledala i u krpeee

50 Niiansi sive nije nista nasprem 50 nijansi spavanja😂😂😂
50 Niiansi sive nije nista nasprem 50 nijansi spavanja😂😂😂
😂😂😂😂 evo ja prvi put sad gledam taj film i uopce ne kuzim cemu tolika pomama za tim filmom. Meni skroz bezveze, ova si je zagrizla usnu 100 puta u 30 sekundi 😂 nis posbno. Idem spat rade

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji