Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    28. Veljača 2018. 12:27

Aaaaa k vraguuuuuu
    po tisucuti put me izbaciooo 

barbs
    28. Veljača 2018. 12:28

*Eto jedna frendica im twinse sada u vrticu ali od 2g su u jaslicama... sestricna mali stabila u jaslice i sada malog... i stvarno rade s njima... 

kleaiva
    28. Veljača 2018. 12:34

Barbs ja dala Dori dudu i hoce je dudati al joj stalno ispada i ja bih joj trebala drzati. E reko nije to za mene...pa ne budem ja dezurna za drzanje i dodavanje dude...nek se i dalje smiruje sisanjem sakica radije😂😂😂 
    Tako da kuzim to s davanjem dude i cviljenjem kad ispadne😂
    Kiki ja sam ti jako zadovoljna jaslicama, djecak koji nije hodao je puzao uokolo i dizao se uz stvari, svasta su radili s njima, tko ne jede sam tete ih nahrane i tako. U danasnje vrijeme kad je s ima lakse cuvati tako da im uvale tv, mob ili tablet ja smatram da nije nuzno zlo vec super stvar za razvoj djecjeg govora i socijalizacije. Iz okoline vidim tu djecu koja sad idu s 3 god...do tad vise na tabletima i mobitelima, kasno progovore a kad dodu u kolektiv ne znaju sto bi od sebe . Vecina je takva...naravno ina iznimaka i svaka cast tim roditeljima i bakama i djedovima koji odluce reci ne tehnologiji i posvete se djetetu razgovorom, igrom, setnjom i slicno.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    28. Veljača 2018. 13:10

Mamasita sretnih 4 mj! 😊
    Sanjchi jadna ti ako ti drugo dijete bude kao moji decki, L te opako razmazila 😄 

• Bebushka
    28. Veljača 2018. 13:13

Ja znjopam bajadere...
    O jaslicama ne ramisljam jer za blizance imam 30 mjeseci porodiljnog, s jedne strane mi se cini koma tako male odvajat od doma, a s druge strane je klea skriz u pravu i grozno mi je kad tako "cuvaju" djecu...
    Nama se spavanje nesto poremetilo, zaspu tako malo iz devet, probude se par puta al cca od sest/sest i po ne zaspu vise pa otkad im je dosta 9 sati nocnog sna, tako si mi pasala produzena jutra
    Onda su jucer preko dana 2x2 sata sta isto nije obicaj tako da vise uopce ne zna sta me ceka, mrzim neizvjesnost 

Maja 3
    28. Veljača 2018. 13:14

Prekrasan je dan!
    Pozdrav iz setnje!

Barkleys
    28. Veljača 2018. 13:19

barbs

Hedge uuuffff mislim da tisucu puta zaspim 😂😂😂 Ja lezeci ga hranim… nemam snage sjedeci 😂😂😂 i onda se desi vise x da zaspimo ali kad god se probudim ga prebacim.. Kao da ga ne naviknem hahahahhaha 😂😂😂😂😂 Ne znam zasto si to radimo hahahaha
    Mislim da cemo dns NAPOKON vaniii… nema vjetra… malo je hladno ali sunce piciii 😍😍 Makar da uhvatimo malo zraka… od nedjelje smo domaaaaa

I ja u ležećem ofc 😂😂😂😂. Pa se odmaknem, tj. Prehitim na leđa, i onda zujim u mobitel još 10tak min. Užas. 

• Bebushka
    28. Veljača 2018. 13:30

Hedge ja sam za bozic dobila kutiju sobranie cocktail (one fancy sarene sa zlatnim filterom pusim samo u svecanim prigodama pa mi traju mjesecima) nabavljeno iz srbije sta bi bilo ok da pri tom nije sebi narucija steku malbora!!!....onooo....pa moga si mi onda bar uzet dvi kutije I jos sam tila nintendo wii s onom igricom za plesanje, wii je uzea bratu koji je kupija novi ps, al ga ne mogu koristit jer nemamo tv ni neki veci ekran, super, bas super inace mrzim dobivat poklone jer mi 99,9% dobijem nesto sta mi se ne svidja i ne triba mi a ne znam glumit odusevljenje pa to bude totalna katastrofa 

Barkleys
    28. Veljača 2018. 13:57

Kiki - kužim što te brine, i totalno te kužim, pogotovo polazak, kad je adaptacija, plač i slično. Ali i to prođe, a onda kad se naviknu samo nebo im je granica. Jedu, spavaju, igraju se, plešu, pjevaju, slikaju, idu u park...većina misli da je lako biti odgojitelj jer se mi samo "igramo". Sve što se u vrtiću radi, radi se s ciljem poticanja govora, motorike, spoznaje itd. To što kaže Kleaiva - prohodat će, vjerojatno brže nego što bi da je doma, ako ne može sam jesti, neće ostat gladno ne brini. A i veće su šanse da će prije sam naučiti držati žlicu kad vidi drugu ekipu kako to radi. :D Naravno, bit će svega od bolesti do dječjih ugriza. Ali to su faze, proći će.
    S druge strane (ovo je recimo zašto ja nikad ne bi dijete upisala u obrt za čuvanje) u gradskom vrtiću, a i u nekim privatnima, imaš hrpu popratnog stručnog osoblja, od psihologa, pedagoga, logopeda, zdravstvenog voditelja... ako imaš bilo kakav problem, sumnjaš da kaska u nečemu,  obratiš se njima, ili tvoja teta primjeti nešto, pa se npr. logoped obrati tebi. Meni je to iskreno super.

• Bebushka
    28. Veljača 2018. 14:00

Maslacak koji gust !😀
    I moje cure i dalje ne vole kasice, al zato obozavaju cuclat stapice jabuke i kruske, ovako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.