Jutro! Sretnih 4 i 5 mjeseci svim bebacima!
Mamasita,bas mi je drago da ste sve rijesili!
Hedge,mislim da tebi nitko nije odg ono za slike i fotoalbum..ja bi recimo probala poslikat i dat jednu sliku razvit..bez obzira kolko je kamera dobra..pa ces na tom vidjet jel se kuzi sto..i onda mozes slagat album.
Hahahha. Hvala Maslačak. Dobra ideja. 😘 Da, da, nitko mi nije odgovorio. Bilo je i važnijih događanja na forumu. 🤣🤣🤣
Kiki, kao da netko cuje kad ih pohvalimo 😂😂😂😂😂 i D ljepse spava s nama (kad zaspim 😂😂😂), al ja se jos neeeee daaaam i prebacujem ga u krevetic 😂😂😂 Tvrdoglava JARICA 😂😂😂
Tako i ja. Ja isto dam cicu, čekam da zaspe i onda ju prebacujem. I tako 2-3 puta po noći. Zato i visim na forumu po noći. Ležim pored nje i tipkam na mobitelu da se održim budnom dok ona pada u dublji san...najčešće mi se pred jutro dogodi i da zaspem pored nje. Hahhaha. Grozno. Zašto si to radimo Barbs? 😂😂😂😂
Sanjchi - nije da svi ignoriraju tvoju poruku da je L odspavala 13 sati. Pogotovo dio da si joj dala jesti na bočicu! I presvuć ju i sve, a da je ona nastavila spavati. Samo ne želim uopće razmišljati da djeca to rade. I da je to moguće.🤣🤣🤣🤣🤣 Bravo za L! Nadam se da si se odmorila! 😘
Hedge uuuffff mislim da tisucu puta zaspim 😂😂😂 Ja lezeci ga hranim... nemam snage sjedeci 😂😂😂 i onda se desi vise x da zaspimo ali kad god se probudim ga prebacim.. Kao da ga ne naviknem hahahahhaha 😂😂😂😂😂 Ne znam zasto si to radimo hahahaha
Mislim da cemo dns NAPOKON vaniii... nema vjetra... malo je hladno ali sunce piciii 😍😍 Makar da uhvatimo malo zraka... od nedjelje smo domaaaaa
Jutro mame…moja L je spavala 13 sati! Uz 3 budenja za jelo. Sinoc zaspala u 18:45 ostala sam sokirana kad se nije budils do 20:30 pa sam ju premotala i presvikla u pidzamu, tu se na 10 min probudila doj smo to obavile i jela i zaspala dalje..i jos dva puta je jela nocas i eto, do 7:30…mislila sam da ce se prije pijetlova ustat ali eto, dobro je proslo..
Mamisita👏👏👏😉
ZNACI KAKOOO
KAAAAKOO?????
Diego je jucer nakon mj i pol zaspao u 20h jer je odspavao slabije kroz dan ali u 21h se zbudio i nista nije pomagalo pa sam mu morala dati sisu, povukao je par puta i zaspao... oko 21:30 se javio jer jr duda ispala... oko 23 je jeo... pa oko 2 se javio i uvalila sam mu dudu i nekak
Jutro mame…moja L je spavala 13 sati! Uz 3 budenja za jelo. Sinoc zaspala u 18:45 ostala sam sokirana kad se nije budils do 20:30 pa sam ju premotala i presvikla u pidzamu, tu se na 10 min probudila doj smo to obavile i jela i zaspala dalje..i jos dva puta je jela nocas i eto, do 7:30…mislila sam da ce se prije pijetlova ustat ali eto, dobro je proslo..
Mamisita👏👏👏😉
ZNACI KAKOOO
KAAAAKOO?????
Diego je jucer nakon mj i pol zaspao u 20h jer je odspavao slabije kroz dan ali u 21h se zbudio i nista nije pomagalo pa sam mu morala dati sisu, povukao je par puta i zaspao... oko 21:30 se javio jer jr duda ispala... oko 23 je jeo... pa oko 2 se javio i uvalila sam mu dudu i nekako se smirio... pa nisam 3,5 h mog
Mamisita👏👏👏😉
ZNACI KAKOOO
KAAAAKOO?????
Diego je jucer nakon mj i pol zaspao u 20h jer je odspavao slabije kroz dan ali u 21h se zbudio i nista nije pomagalo pa sam mu morala dati sisu, povukao je par puta i zaspao… oko 21:30 se javio jer jr duda ispala… oko 23 je jeo… pa oko 2 se javio i uvalila sam mu dudu i nekako se smirio… pa nisam 3,5 h mog
*pa nisam mogla do 3,5 zaspati i on se malog nakon zbudio i mislim da negdje oko 5-6 sam ga uzela i spavali do 9.. znaci da ga ja idem presvlaciti i slicno dok spava bih ga razbudilaaaaaaaaaaaa
Ma tvoja Lucoja te bas razmazuje 😂🤣🤣🤣
Hedge, za zubice, pa i meni svi kazu da idu prvo donje jedinice pa gornje, a meni se cini da je njemu gkre tvrdje nego dolje... i sve nervozniji jeee Odjednom se nazivcira, pa umiri kad mu damo onu mrkanu igracku bas za zubice...
Cure, sto rade bebe u jaslicama?
Sad sam naisla tu na forumu, pod JASLICE temi, da su one nuzno zlo... Je li to stvarno tako? Kakva su vasa iskustva?
Hedge, ti radis u vrticu jel tak? Sto ti mislis o tome?
Npr, sto ako dijete jos ne hoda, ne zna samo jesti, ne zna se samo uspavati, ne zna reci sto zeli...
I jesu li djeca iz jaslica skupa s djecom starije dobi ili kako to ide. Ne znam bas nista o tome... 😐
Znam samo da pricaju da je “idealno” da dijete ide u vrtic tek s 2,3 god. Ali tko moze biti toliko doma?
Kiki, koliko sam ja vidjela na praksi, rade oni s njima... i mislim da, barem kod nas, najmladje je djete imalo 11-11,5mj kad je krenulo u jaslice... pa kako ce roditelji raditi? Dati otkaz i biti
Sortiraj odgovore
Najstariji