Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    28. Veljača 2018. 09:09

Bili na pregledu. I dalje antibiotik, kontrola u pon. Mora vadit kompletnu krvnu. Kvrgica manja ali se i dalje treba kontrolirat. U cilju im je da se smanji da se ne mora rezati.
    Mamasita-sretna 4 😊😊

• Barbi13
    28. Veljača 2018. 09:21

I_me

Bili na pregledu. I dalje antibiotik, kontrola u pon. Mora vadit kompletnu krvnu. Kvrgica manja ali se i dalje treba kontrolirat. U cilju im je da se smanji da se ne mora rezati.
    Mamasita-sretna 4 😊😊

Bitno da to ide na bolje😊😊😊

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    28. Veljača 2018. 09:53

Evo ja ne znam zasto sam rekla da dobro spava noc od kad spava s nama. Jucer sam to rekla i evo danas se naravno budio svako malo, a s nama je u krevetu bio. 
    Mamisita sretna 4! Ma ja mislim da to izmedu muza i tebe nije bilo nista tako kriticno za rastavu braka. Pale su ruzne rijeci, ne ponovilo se, raspravili ste i dobro. Samo je vazno da si mu dala do znanja da ne moze tako pricati s tobom i da je on sam shvatio da je pogrjesio. A svada ce jos biti koliko hoces. Nedaj Boze bolesti, teskih financijskih situacija i slicnih tragedija. Svo zlo bilo u par losih rijeci i svekica. Kako se on iskreno ispricao tako ti moras iskreno oprostiti, ako budes drzala tu ljutnju u sebi, u rezervi da mu nabijes na nos u nekoj iducoj svadi isto nije dobro. Ne opstaje ljubav sama od sebe, na odnosu treba stalno raditi, i ljubavnom i prijateljskom i svakom drugom..

Kiki156
    28. Veljača 2018. 09:54

Hahaah Mamisita to sam ja nesto pobrkala ocito 😂 
    I me, bitno da ide na bolje. Jesu li otkrili sto je to na kraju? Zapamtila sam samo da macke nisu.

Maja 3
    28. Veljača 2018. 10:32

Jutro! Sretnih 4 i 5 mjeseci svim bebacima!
    Mamasita,bas mi je drago da ste sve rijesili!
    Hedge,mislim da tebi nitko nije odg ono za slike i fotoalbum..ja bi recimo probala poslikat i dat jednu sliku razvit..bez obzira kolko je kamera dobra..pa ces na tom vidjet jel se kuzi sto..i onda mozes slagat album.

I_me
    28. Veljača 2018. 11:08

Kiki156

Hahaah Mamisita to sam ja nesto pobrkala ocito 😂
    I me, bitno da ide na bolje. Jesu li otkrili sto je to na kraju? Zapamtila sam samo da macke nisu.

Moja nova teorija, to cu danas sa dokt iskomentirat je cjepivo. 
    Jer ti kada se cijepis, imunitet pada i organizam se bori.
    Reakcije mogu biti i do mj dana poslije. A njoj se pojavilo nakon 2 tj. 
    Ako postoji i mala mogucnost da je e onda cu razmisljat sta dalje jer to isto cjepivo mora uzet i sa 6 mj.
    Idem ispitat svaku mogucu teoriju 😂😂😂

barbs
    28. Veljača 2018. 11:18

Ciao, curke 😘 Noc dobro prosla al ja nisam spavala jer sam zabrijala nesto tako da sam jedno sat i pol razmisljala i radila si neke price i panicarila dok su muz i Diego spavali iiii taman zaspim i probudi ke D za cicanje ahahahahh

barbs
    28. Veljača 2018. 11:20

Mamisita, wwwwaaaaw, sretnih 4 😍😍😍
    Ma.kako samo to vrijeme prolaziiii 😍😍😍😍 Jeste dns isli doktoru tj idete li dns ili jucer? pogubila seeeeee
    I me, bitno da ide na bolje a to za cijepivo sam vidjela.na grupi 😯 Popricaj s pedicom naaaajjjbolje..
    Luce, fino te razmazila 😌 😍😍😍 Sada znas kako je nama smrtnicima ahahahahah

barbs
    28. Veljača 2018. 11:26

Nnnneeeeee
    napisala sam ogroman kom i izbacilo me s klokanicaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaa

Ugl, D i ja se zbudili oko 9, najeo se, usisavala sam i zaspao je... sad cu obaviti ostane kucanske duznosti... 😎 Ne znam sta sam vise napisalaaaa

barbs
    28. Veljača 2018. 11:29

Kiki, kao da netko cuje kad ih pohvalimo 😂😂😂😂😂 i D ljepse spava s nama (kad zaspim 😂😂😂), al ja se jos neeeee daaaam i prebacujem ga u krevetic 😂😂😂 Tvrdoglava JARICA 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.