Joj nema budnih? Ja ne znam što je L. Ovo je već 4 put da se noćas probudila. I svaki put jede po 20 min. Ko da sisu nije vidjela danima. Sad ću je ostavit kod nas u krevetu. Bar da malo odrmemam. Aaaaaa!
Imam par ne povezanih pitanja:
1.Jel zubi prvo rastu jedinice?
2. Jel itko probao Sophie žirafu za grickalicu?
3. Moja L kako stalno gura ruke u usta ima malo iziritirano i crvenilo ispod donje usnice, znate ono kad neki ljudi stalno ližu usnice pa im je dole malo ispucano. Čime da to kažem? Inače lice joj mažem cicoplastom. Ali to ispod usnice se bojim jer tu slinu i to guta.
Sad vidim da mi poruke nemaju padeže i imaju hrpu tipfelera. Razmišljam da se ustanem. Ako utonem u san ona će se probuditi.... Hm. hm
Imam par ne povezanih pitanja:
1.Jel zubi prvo rastu jedinice?
2. Jel itko probao Sophie žirafu za grickalicu?
3. Moja L kako stalno gura ruke u usta ima malo iziritirano i crvenilo ispod donje usnice, znate ono kad neki ljudi stalno ližu usnice pa im je dole malo ispucano. Čime da to kažem? Inače lice joj mažem cicoplastom. Ali to ispod usnice se bojim jer tu slinu i to guta.
1. Prvo donje jedinice, pa gornje.
Pa donje dvojke, pa gornje..
Iako nema pravila.. mom necaku prvi zub je bio donja cetvorka 😂
2. Nisam. Ima moja susjeda. Kaze glupost.. kaze kad krenu zubi ne bira se koja igracka ce zavrsit u ustima, samo da se nesto glodje
3. Ne znam 😕
Ja bi to s nekom masnijom kremicom..
Mozda purelan za bradavice??
On smije u usta a mastan je. Ako je dobar za bradavice, mogao bi biti dobar i za to
Jutro curkeee! Evo ja pijem kavicu...velika curka je otisla u vrtic sa sogoricom, Jakov ce bit doma da jos do subote do krstitki nesto ne pokupi.
Dora je sinoc zaspala u pol 8 i standardno u pol 6 se zbudila za klopu i evo sad cujem da se zbudila. Drma po igracki na kreveticu i nesto guguce!❤️
Hedge...mozda je skok...moja se u skoku budi vise puta po noci za jelo.
Namazi s melemom ili bephantenom...to se brzo upije i nemas frke da bude pojela.
Mamasita sretna 4 mjeseca. Vrijeme stvarno leti.
E da...i da opet malo svoje drame s cicama probudim😂😂😂 boli me lijeva cicka...zacepljen janalic i neda se izmasirat😒😒😒 kupus je na cici i drzte fige da se ne iskomplicira opet taman za krstitke🤔
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Jutrooo!
Mi smo spavali cijelu noc, razlog za slavlje
Srnac i romi sretnih vam 4 u zakasnjenju
Mamisita sretnih 5 K, i drago mi je da ste opet ok ti i m. Mislim da se to svima desava, bitno je da se uspije izgladiti. Dok nisu neke velike nesuglasice oko bitnih stvari popusti covjek, ili jedan ili drugi.
Klea jooj tebe cesto znaju muciti cicke, imas puno mlijeka sigurno. Nadam se da ce proci s kupusom.
Ja se nadam da cemo izaci malo van danas, jucer je cijeli dan bilo 0 stupnjeva i jaako hladno.
Sretne mjesečnice svima koliko vas ima! 😍
Hvala na savjetima, vidiš, purelan mi nije pao na pamet. Ni melem. Što radi neispavanost.
Mislite da je to skok? Kako su vama izgledali skokovi s tri mjeseca?
Klara - žao mi je zbog cicke. 😐
Jutro ! Sunce sija ali temperature su ledene. Šta mislite jel prehladno za ići van sredinom dana? Ludim već doma
Mamasita sretnih 4 mjeseca
Hedgehog to ti je najsigurnije namazati s kremom za bradavice jer smije u usta a i smirit će joj crvenilo. Ja sam svojoj mazala ruke s tim kad su joj bile suhe jer ih stalno stavlja u usta pa ne smijem običnu kremu.
Jutro cure😘😘kavica na stolu.Mamisita sretnih vam 4😘😘Romi i srnac sretnih vam 5😘😘😘.Mamisita drago mi je da ste rijesili sve i da si dobro,danas cu P napravit prvu jabucicu😊nadam se da ce prihvatit.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji