Jednom mi je jedna žena rekla: posveti se djetetu i pusti mrvice na podu, one ne izrastu u divnu osobu!
Koliko god je teško, mene uvijek to gura naprijed i daje snagu za dalje. A uostalom ovo vrijeme tako leti da će začas narasti, uživajte u svakom trenutku dok su tako mali
Lijepo rečeno!
Za prvi rođendan - obitelj + frendovi... e sada koliko bi nas moglo biti, ne znam... kumovi sigurno, ostali ne znam... s time da su nas i frendovi zvali na rođendan od svojih klinaca, pa ono, glupo ne zvati... vidjet ćemo. SREĆOM, ima vremena
Sretna hvala
Srnac neznam jesam li cestitala(trudnicki mozak,jos uvijek imam),al opet cu sretnih 5 mjeseci
Mi smo bile danas vani,prestala je malo bura puhat pa smo izasle u setnju,dobro sam ju obukla,i u duboku kosaru stavila na kolicima i uzivale smo malo u setnji,meni ne smeta ova hladnoca ,bitno da ne puse vjetar,ipak sam ja iz Og. sad je tamo 1,20 snijega ,tako da ovo malo hladnoce ne smeta
Mislim da nam svima fali šetnje na svježem zraku
POTPISUJEM!!!!
Na svježem, ali ne ledenom zraku XD XD XD
Mamisita, ako te to tješi, bit će JOŠ takvih dana…Ja sada sredim stan najviše dok on spava… i obavim ostale kućanske dužnosti… Inače non stop trčakaranje po kući i oko njega… wuhuuu
Srnac, eeeee ti naši mušketiriNe sjećam se po koji put sinoć sam zaspala dok sam ga hranila, ali prije 6 sam ga prebacila u krevetić i išla na wc… čujem ja "kašljucanje" i idem u sobu, mali drami u krevetiću a muž se budi
I on meni: pa di si išlaaa? a ja kažem: na wc, napokon! prebacila sam ga u krevetić i spavao je… kaže on: nisi smjela… Znači, u našem braku je on taj koji potiće da Diego spava s nama ahahaha
Suncokretice, hvala na linkuuu!!! Baš sam gledala recepte i čine se jaaaako interesantnim!
Di si islaaa?
O evo bas sa kave u 5 ujutro!!!
Tak sam ja jucer imala prigovor da kolko se to dugo tusiram i spremam za krevet da se je on malom promijenio pelenu i obukao ga u pidzamu i vrecu i samo sto ne zaspi (btw tlacio me do 3 ujutro ali samo sto ne zaspi) i oni mene cekaju! Halo? Nosi ga gore sta me cekas!
Jednom mi je jedna žena rekla: posveti se djetetu i pusti mrvice na podu, one ne izrastu u divnu osobu!
Koliko god je teško, mene uvijek to gura naprijed i daje snagu za dalje. A uostalom ovo vrijeme tako leti da će začas narasti, uživajte u svakom trenutku dok su tako mali
Jee to je bas tocno i lijepo rekla..sa mrvicama nemam problema jer imam dezurnu cistacicu (psa) ali istina..ne bude ni cista kupaona izrasla u divnu osobu
Sretna hvalaSrnac neznam jesam li cestitala(trudnicki mozak,jos uvijek imam),al opet cu sretnih 5 mjeseci
Hvala Romi..i vama je bilo prejucer ili danas? Znam da ste tu odmah negdje ispred ili iza nas? Ili sam sa nekim pobrkala?
Sretna hvalaSrnac neznam jesam li cestitala(trudnicki mozak,jos uvijek imam),al opet cu sretnih 5 mjeseci
Hvala Romi..i vama je bilo prejucer ili danas? Znam da ste tu odmah negdje ispred ili iza nas? Ili sam sa nekim pobrkala?
Nisi pobrkala,nama je danas...joj bas se pitam kako to vrijeme brzo leti
Suncokretice, imam prijateljicu ciji sincic ima alergiju na mlijeko i isto su ih najprije na novalac, mislim da si pisala da ste sad na novalacu, ali nije bilo pomaka dok nisu dobili, mislim da se althera zove, pa mozda da kontaktiras pedijatricu i trazis racept za altheru, mislim da je i klea pisala o toj formuli.
Curke nemojte mi zamjerit sto nekad samo tak uletim, uglavnom vas redovito citam, ali dok ja stignem nesto napisati vi ste vec na 150oj temi😁
Srnac, moja L i ja vec vise od tjedan dana moramo spavati zagrljene, koliko mi je to slatko, toliko vise ne osjecam dijelove tijela
Sortiraj odgovore
Najstariji