Jutro curke..noc za bacit se kroz prozor. Toma je htio spavat jedino ako se grlimo. Prosvikala sam. Toliko sam bila nervozna da me muz tjerao da idem spavat u drugu sobu.
Sretna bas mi je drago da se vraca. Napokon! Sigurno je i njemu vec muka.
Marijana nisam isla po ovim minusima ne zbog minusa nego zbog vjetra. Inace bi isla.
Mamasita drago mi je da si bolje i da se sitka sa muzem smiruje.
Ja sam definitivno za kavicu cim dodje lijepo vrijeme.
Prvi rockas sam mislila proslavit onako fino i posteno..u 2 navrata
Prvo bas na taj datum (srijeda) obitelj a za vikend prijatelji. Jedino ne znam hoce li njegovi koji nisu u Zg moci doci bas na rockas jer mu mama jos radi. Nadam se lijepom vremenu i da cemo moci rostiljati na terasi. U svakom slucaju doma.
Heeej curke 😘
Nikako da se javim 😁
Prvo smo se kasnije digli, pa sam marendala i Diegu napravila kasicu od kruske... dns je pojeo 100g cca 😊 Pa sam se zabavljala s njime i dok s ga uspavala je bilo 11:30, pa rucak pa stavljanje susiti ves, pa taman sestra dosla djir i pred 10ak min otisla...
Sretna, a jesi pomjesala palendu i povrce na kraj
*na kraju? 😁
Srnac, ah joooojjjjj.... Diego isto... znaci, cim zaspem blizu njega on je miran ko bubicaaaaaa
Srnac, i mi smo mislili ispred kuce rostiljati za prvi rockaaaaaas 😍😍😍
Heeej curke 😘
Nikako da se javim 😁
Prvo smo se kasnije digli, pa sam marendala i Diegu napravila kasicu od kruske… dns je pojeo 100g cca 😊 Pa sam se zabavljala s njime i dok s ga uspavala je bilo 11:30, pa rucak pa stavljanje susiti ves, pa taman sestra dosla djir i pred 10ak min otisla…
Pa da, odmah sam pomijesala
Mamisita, drago mi je za izgubljene kg i za muzevu ispriku 😘 (jucer sam procitala i nisam nista napisala 😊 nisam stigla)
Suncokretice, Diego isto nestrpljivo ceka zlicicu 😊 😍 Slatkisiii!! I super za rizine pahuljice 😊
Dns nismo OPET izasli. Vani je prehladno i puseeeeee i stavila sam ves vani i poceo se lediti
Idem citati dalje ako sef dozvoliii 😊😂😍
Heeej curke 😘
Nikako da se javim 😁
Prvo smo se kasnije digli, pa sam marendala i Diegu napravila kasicu od kruske… dns je pojeo 100g cca 😊 Pa sam se zabavljala s njime i dok s ga uspavala je bilo 11:30, pa rucak pa stavljanje susiti ves, pa taman sestra dosla djir i pred 10ak min otisla…
Pa da, odmah sam pomijesala
Hvala 😘
Mamasita, opet ide iduci tjedan u Njemacku, l ovaj put na 4 dana
aaaaa jeeeeee ....
http://www.receptizabebe.com/?m=1
Tu ima super receptica za kašice ako vam fali ideja
Sortiraj odgovore
Najstariji