Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    27. Veljača 2018. 14:18

Srnac

Prvi rockas sam mislila proslavit onako fino i posteno..u 2 navrata
    Prvo bas na taj datum (srijeda) obitelj a za vikend prijatelji. Jedino ne znam hoce li njegovi koji nisu u Zg moci doci bas na rockas jer mu mama jos radi. Nadam se lijepom vremenu i da cemo moci rostiljati na terasi. U svakom slucaju doma.

Ovo je super ideja. 2x. Ono riješiš obitelj itd. A onda fešta s prijateljima. Mislim, to je i naš dan. 😂 😂 Ipak smo mi rodile. XD. Barem prvih par godina tako dok ne krenu rođendani s klincima i ekipom iz vrtića. 

• sretna
    27. Veljača 2018. 14:28

Hedgehog

Srnac

Prvi rockas sam mislila proslavit onako fino i posteno..u 2 navrata
    Prvo bas na taj datum (srijeda) obitelj a za vikend prijatelji. Jedino ne znam hoce li njegovi koji nisu u Zg moci doci bas na rockas jer mu mama jos radi. Nadam se lijepom vremenu i da cemo moci rostiljati na terasi. U svakom slucaju doma.

Ovo je super ideja. 2x. Ono riješiš obitelj itd. A onda fešta s prijateljima. Mislim, to je i naš dan. 😂 😂 Ipak smo mi rodile. XD. Barem prvih par godina tako dok ne krenu rođendani s klincima i ekipom iz vrtića.

Tak smo i mi slavili. Prvo s frendovima, na subotu pa na nedjelju s obitelji, al ovaj put cemo to morat zajedno spojit 

I_me
    27. Veljača 2018. 15:05

J E B O T E!!! smrzla sam se. 
    😂😂😂😂
    Ubundala sebe i slapu i u klokanicu i van na zrak 15 min. Ne osjecam koljena i facu 😵😵😵

barbs
    27. Veljača 2018. 15:07

I_me

J E B O T E!!! smrzla sam se.
    😂😂😂😂
    Ubundala sebe i slapu i u klokanicu i van na zrak 15 min. Ne osjecam koljena i facu 😵😵😵

Zato mi nismo isli 😂😂😂+ jaaaaakoooo puseeee

• Srnac
    27. Veljača 2018. 15:10

barbs

*na kraju? 😁
    Srnac, ah joooojjjjj…. Diego isto… znaci, cim zaspem blizu njega on je miran ko bubicaaaaaa

Hehe ne blizu njega..spava kraj mene na jastuku..ali ni to nije dovoljno nego se doslovno moramo zagrliti i tako spavati

• Srnac
    27. Veljača 2018. 16:09

mamisita27

Ja cu izludit K od tipa 10 do kasno popodne nema mira, cijeli je cendrav. Jede nenormalno. Pojede bocu i za 10 min je opet plackav. Onda moram sjedit kraj njega i igrat se jer cim se maknem, to je deeeranjeee…Grozno. Nadam se da je samo faza, ne stignem apsolutno nista po kuci napravit. Ko da smo se na pocetak vratili.

Pricaj mi..meni ti je tako stalnooo. I kad je dobre volje kao npr jucer stalno se netko mora baviti sa njim. A kada spava, spava na rukama. A dns je lose volje onda se mora stalno nositi. A tezak je u pm. Zavidim mamicama koje imaju manje bebice.

• Srnac
    27. Veljača 2018. 16:13

Mamasita cestitam na gubitku kg! Jel to sad u ovih par dana stresa?
    Meni se vec desetak dana non stop jede. Za poludit!
    A uljenila sam se da to nisu istine. Apsolutno nista mi se neda. Kuca mi je bomba ali ja napravim da je malom cisto a ostalo me boli dzon! I usisavam..bez toga kraj ovog mog krznenjaka nejde. Moram se pokrenut. 

Suncokretica
    27. Veljača 2018. 16:16

Mislim da nam svima fali šetnje na svježem zraku 

barbs
    27. Veljača 2018. 16:20

Suncokretica

Mislim da nam svima fali šetnje na svježem zraku

POTPISUJEM!!!!
    Na svježem, ali ne ledenom zraku XD XD XD
    Mamisita, ako te to tješi, bit će JOŠ takvih dana...  Ja sada sredim stan najviše dok on spava... i obavim ostale kućanske dužnosti... Inače non stop trčakaranje po kući i oko njega... wuhuuu
    Srnac, eeeee ti naši mušketiri  Ne sjećam se po koji put sinoć sam zaspala dok sam ga hranila, ali prije 6 sam ga prebacila u krevetić i išla na wc... čujem ja "kašljucanje" i idem u sobu, mali drami u krevetiću a muž se budi  I on meni: pa di si išlaaa? a ja kažem: na wc, napokon! prebacila sam ga u krevetić i spavao je... kaže on: nisi smjela... Znači, u našem braku je on taj koji potiće da Diego spava s nama ahahaha
    Suncokretice, hvala na linkuuu!!! Baš sam gledala recepte i čine se jaaaako interesantnim! 

Suncokretica
    27. Veljača 2018. 16:20

Jednom mi je jedna žena rekla: posveti se djetetu i pusti mrvice na podu, one ne izrastu u divnu osobu! 
    Koliko god je teško, mene uvijek to gura naprijed i daje snagu za dalje. A uostalom ovo vrijeme tako leti da će začas narasti, uživajte u svakom trenutku dok su tako mali 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.