Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    27. Veljača 2018. 18:12

panica

Suncokretice,imam prijateljicu ciji sincic ima alergiju na mlijeko i isto su ih najprije na novalac, mislim da si pisala da ste sad na novalacu, ali nije bilo pomaka dok nisu dobili, mislim da se althera zove, pa mozda da kontaktiras pedijatricu i trazis racept za altheru, mislim da je i klea pisala o toj formuli.

Hvala na savjetu !
    Probali smo novalac ali nije dobro prihvatila, imala je još jače grčeve par dana (čudno) pa smo odmah promijenili u aptamil pregomin. Od tada je puno bolje ali još nisu prošli skroz. Mislim da treba vremena da se skroz smiri stanje.
    Vidjet ćemo kroz neko vrijeme pa probati altheru ako baš ne bude bolje iako ne preporučuju mijenjanje formula ali naravno da bi probali ako bi joj pomoglo.
    Dat ćemo i vremena tijelu da se prilagodi 

• Srnac
    27. Veljača 2018. 19:37

Romi

Srnac

Romi

Sretna hvalaSrnac neznam jesam li cestitala(trudnicki mozak,jos uvijek imam),al opet cu sretnih 5 mjeseci

Hvala Romi..i vama je bilo prejucer ili danas? Znam da ste tu odmah negdje ispred ili iza nas? Ili sam sa nekim pobrkala?

Nisi pobrkala,nama je danas…joj bas se pitam kako to vrijeme brzo leti

Romi i kod mene jos uvijek trudnicki mozak ali eto ponekad iznenadim samu sebe
    Sretnih 5!

• Srnac
    27. Veljača 2018. 19:38

panica

Curke nemojte mi zamjerit sto nekad samo tak uletim, uglavnom vas redovito citam, ali dok ja stignem nesto napisati vi ste vec na 150oj temi😁
    Srnac, moja L i ja vec vise od tjedan dana moramo spavati zagrljene, koliko mi je to slatko, toliko vise ne osjecam dijelove tijela

Hahah tocno! Slatko je ali nemam gdje novu kicmu kupit

barbs
    27. Veljača 2018. 20:23

Srnac

panica

Curke nemojte mi zamjerit sto nekad samo tak uletim, uglavnom vas redovito citam, ali dok ja stignem nesto napisati vi ste vec na 150oj temi😁
    Srnac, moja L i ja vec vise od tjedan dana moramo spavati zagrljene, koliko mi je to slatko, toliko vise ne osjecam dijelove tijela

Hahah tocno! Slatko je ali nemam gdje novu kicmu kupit

hehehe
    TOCNO 😂😂😂

barbs
    27. Veljača 2018. 20:24

Suncokretice, drzim fige da se stanje sto prije popravi 😘

barbs
    27. Veljača 2018. 20:27

Romi, sretnih 5 😘 Hehehehehe Za muza... 😂😂😂 Dobro si se snasla 😂😂 

Kiki156
    27. Veljača 2018. 21:55

Vecer cure. 
    Sretnih 5 mj bebicama! Kud prije... 
    Mamasita kako je proslo?
    Laku i mirnu noc zelim svima! 

• Romi
    27. Veljača 2018. 22:16

Cure hvala,ide vrijeme ,cini mi se sve brze i brze rastu nase bebice...kaze muz nije vise beba sad je malo dijete 

luce <3
    27. Veljača 2018. 22:19

Romi sretnih vam velikih 5mj😍

Mamasita zao mi je sto prolazite kroz tesko razdoblje u braku, svi imaju takva razdoblja, dobra i teska, samo je pitanje koliko su obe strane voljne radit na problemu, jer ako se problemi ignoriraju ne moze bit dobro ni za koga, a najmanje je dobro za djecu jer ona to najvise osjete, ma koliko god se to trudili od njih sakrit... Od subote smo u kuci, izludila sam... Jos ju je skok uvatio tako da smo sinoc slabo spavali, pa sam malo krepana... Kad me razmazila sa spavanjem noci u komadu...

Barkleys
    28. Veljača 2018. 05:02

Srnac

barbs

Suncokretica

Mislim da nam svima fali šetnje na svježem zraku

POTPISUJEM!!!!
    Na svježem, ali ne ledenom zraku XD XD XD
    Mamisita, ako te to tješi, bit će JOŠ takvih dana…Ja sada sredim stan najviše dok on spava… i obavim ostale kućanske dužnosti… Inače non stop trčakaranje po kući i oko njega… wuhuuu
    Srnac, eeeee ti naši mušketiriNe sjećam se po koji put sinoć sam zaspala dok sam ga hranila, ali prije 6 sam ga prebacila u krevetić i išla na wc… čujem ja "kašljucanje" i idem u sobu, mali drami u krevetiću a muž se budiI on meni: pa di si išlaaa? a ja kažem: na wc, napokon! prebacila sam ga u krevetić i spavao je… kaže on: nisi smjela… Znači, u našem braku je on taj koji potiće da Diego spava s nama ahahaha
    Suncokretice, hvala na linkuuu!!! Baš sam gledala recepte i čine se jaaaako interesantnim!

Di si islaaa?
    O evo bas sa kave u 5 ujutro!!!
    Tak sam ja jucer imala prigovor da kolko se to dugo tusiram i spremam za krevet da se je on malom promijenio pelenu i obukao ga u pidzamu i vrecu i samo sto ne zaspi (btw tlacio me do 3 ujutro ali samo sto ne zaspi) i oni mene cekaju! Halo? Nosi ga gore sta me cekas!

Hahaha. Halo? Što me čekaš? 😂😂😂 Dobro si prošlo. Moji bi došli u kupaonu privjeriti: di je zapelo s mamicom XD xdxd

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.