Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    27. Veljača 2018. 10:50

Hedgehog

Sanjchi uhuh. Ako je gore od poroda onda fakaaat odi pedikeru.
    Sretna - je istina, kod kuće je najljepše, pogotovo kad ima tako sposobnu mamu koja će napraviti bolje kolače nego iko. Kako to funkcionira kad klinci slave doma? Koliko je ono L star? Mi smo u stanu, i to veličine kutije šibica, doslovno, ali sam svejedno odlučila makar za prvi rođendan proslaviti doma. Kasnije nemam pojma. Ali računam da će tak i tak biti skoro svi odrasli, bake, dede, kumovi, eventualno nećaci…Ali u principu, obitelj i to je to. Nekako mi je lakše uz dobru logistiku (pripreme svega dan prije itd.) hendlat goste i L doma, nego da smo recimo u restoranu. Hm?

To doma sto slavimo su kumovi i nasi frendovi, obitelj smo obicno drugi dan slavili, ali sad cemo zajedno jer vise nemamo kad, svi vikendi su nam zauzeti. Bit ce 5-6 djece. A bas na rodendan, 08.03.slavi u igraonici, to su frendici iz vrtica. 4 godine ce sada 😊

• Romi
    27. Veljača 2018. 11:00

Pozdrav mame 
    Mamisita drago mi je da ti se muž ispričao,jer i trebao je ako je izgovorio one ružne riječi,ja uvijek kažem,možemo se porječkati i posvađati,ali vrijeđat se nećemo,mislim da to nitko nije zaslužio,meni da je moj tako nešto izgovorio neznam koliko bi mi trebalo da preko toga prijeđem,inače sam jako tolerantna i ne smetaju me sitnice,ali neću dopustiti nikome da me vrijeđa,uvijek kažem da me nije mama rodila i mučila se za mene da bi me netko maltretirao bilo psihički ili fizički,radije ćemo se razić nego da to trpim,ali moje iskustvo do sada je nažalost pokazalo da ako jednom netko tako nešto izgovori vjerojatno će se i ponovit....ali nadam se u tvom slučaju da neće i da je tvoj muž  još mlad,i da ste malo u braku i još nije shvatio neke stvari,ali  i da će mu doći iz guzice u glavu da ste mu najbitniji ti i K.,najviše želim to radi tebe i K.

• Romi
    27. Veljača 2018. 11:05

Sretna znam da tebi nije bilo brzo ,ali i meni se čini kako je to proletjelo,nemogu vjerovat da su već tri tjedna prošla,al neka se on vraća pa makar na par dana...kako je inače L.navečer prihvatio da nema tate,kako zaspi....i super za P. i kašice,baš ću i ja probat sa palentom da vidim kako će prihvatit,dal joj trebam prvo ponudit samu palentu posebno i posebno tikvicu,ili si ti odmah to pomješala prvi put i dala mu

I_me
    27. Veljača 2018. 11:06

Jutro mame!
    Mamasita- super da ste razgovarali 😊😊😊
    Za 1 rodjendan cemo u neki restoran. Mali stan.. nece nas stati. Rodbina u slavoniji mi u istri i ne pada mi na pamet ici tamo 😂😂😂
    Vjv ce moji i od mm starci doci tu. Ako!! 😛
    Bez staraca nas je 10ak.. i to mi je taman za 1 rodjos

kleaiva
    27. Veljača 2018. 11:29

Rockasi! Prve smo slavili na veliko 30 tak ljudi naj naj blizih a ostale samo sa starcima i kumovima znaci 15 ljudi okvirno...uvijek doma da se klinci mogu igrati. Lani smo jos zvali djecu doma iz vrtica al to je minimalan trosak a djeca uzivaju, Jakovu cemo poceti tako za sljedeci tj. 4. rockas.
    Problem je i s Jakovom a i s Dorom sto su im rockasi po hladnoci pa onda smanjimo broj, a Lanin nekako ispadne sppntan oa se navrate usput i oni nepozvani😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    27. Veljača 2018. 11:31

Romi

Sretna znam da tebi nije bilo brzo ,ali i meni se čini kako je to proletjelo,nemogu vjerovat da su već tri tjedna prošla,al neka se on vraća pa makar na par dana…kako je inače L.navečer prihvatio da nema tate,kako zaspi….i super za P. i kašice,baš ću i ja probat sa palentom da vidim kako će prihvatit,dal joj trebam prvo ponudit samu palentu posebno i posebno tikvicu,ili si ti odmah to pomješala prvi put i dala mu

Palentu ne moras samu davat, mozes u nju odmah dodat mrkvicu ili tikvicu.
    P je danas probao krusku. Totalno je bljutava, nisam ju mogla zdrobit pa sam ju sa stapnim, al i tad je bila u komadicima kako je gumena 😏 ali neka, ja komadice i dajem, uglavnom, na prvu mu se nije svidjela pa sam mu dala hipp krusku, e tu je tek face slagao 🤣 onda sam mu ipet ponudila svjezu krusku i bas je puno smazao 😄

• sretna
    27. Veljača 2018. 11:34

Romi

Sretna znam da tebi nije bilo brzo ,ali i meni se čini kako je to proletjelo,nemogu vjerovat da su već tri tjedna prošla,al neka se on vraća pa makar na par dana…kako je inače L.navečer prihvatio da nema tate,kako zaspi….i super za P. i kašice,baš ću i ja probat sa palentom da vidim kako će prihvatit,dal joj trebam prvo ponudit samu palentu posebno i posebno tikvicu,ili si ti odmah to pomješala prvi put i dala mu

Super! L- ususkam u krevet, dam pusu, malo se smijemo, izadem iz sobe i sam zaspi. Sad sam rekla mm da mu ne pada na pamet da pokvari to sto sam postigla da moze sam zaspat napokon jer je prije trrbao netko sjedit kod njega na krevetu dok ne zaspi

Suncokretica
    27. Veljača 2018. 11:51

Mamasita, bolje je sada s grčevima al ih još ima. Možda treba vremena da se tijelo prilagodi ili će ih i dalje imati dok probava ne sazori,  ne znam ali bolje je.
    A spavanje je prije bilo bolje, spavala je noć uz jedno buđenje a sad mislim da smo u regresiji već jedno vrijeme .. 
    Bit će bolje 

• sretna
    27. Veljača 2018. 12:13

mamisita27

sretna

Romi

Palentu ne moras samu davat, mozes u nju odmah dodat mrkvicu ili tikvicu.
    P je danas probao krusku. Totalno je bljutava, nisam ju mogla zdrobit pa sam ju sa stapnim, al i tad je bila u komadicima kako je gumena 😏 ali neka, ja komadice i dajem, uglavnom, na prvu mu se nije svidjela pa sam mu dala hipp krusku, e tu je tek face slagao 🤣 onda sam mu ipet ponudila svjezu krusku i bas je puno smazao 😄

Jao ja ne volim krusku! Nikad je nisam htjela okusit! Potpuni suosjecam s P!

😂😂 ni ja ne volim ni kruske ni jabuke, al inace su kruske slatke, ove nemaju nikakvog okusa 😄

Suncokretica
    27. Veljača 2018. 12:22

Hvala mamasita! 
    Ja sam joj danas napravila rizine pahuljice kao kašicu s mlijekom pa ćemo vidjeti popodne reakcije.
    A nestrpljiva je kad jede na žličicu, presmiješna je, ne može dočekati. Jel kome još tako? 
    Navikla je na bočicu da stalno ide a ovo mora čekati žličicu i gutati i valjda joj duže treba da osjeti sitost...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.