Sad sam sve klasicno tako da su normalne velicine. Dok sam prvi put odabrala orginal i sve su vece bile. I prvi i drugi put 10-ka al moras i ovaj stranice klasicni ili orginal. 😉
Sad sam sve klasicno tako da su normalne velicine. Dok sam prvi put odabrala orginal i sve su vece bile. I prvi i drugi put 10-ka al moras i ovaj format stranice klasicni ili orginal. 😉
Mamsita,drago mi je da ste uspijeli pricati,a posebno mi je drago sto je muz uvidio gresku.. To se on uplasio nase sacekuse 😂😂
Srnac,sretnihh 5.. 😍😍
Jao,bas tako .. kao juce da me muz vozio i cijelo vrijeme govorio: boli li te ?? Pa jel te puno boli ?? .. 😂😂 pa onda glavu mi probio govoreci dok sam radjala: jos malo,ljubavi,samo jos malo(a to jos malo trajalo duugih 3h) .. slusaj sto ti kazu,da ti bude lakse.. iii onda onaj osjecaj,kad je moja mrvica prvi put zaplakala i onak ju toplu mn na prsa stavili,aa mis odmah trazi sisu..😍😍 evo suze i sad idu.. stvarno,najveca sreca je voti mama 😍😍
Ej klokanice, ne sam baš danas sve pozorno pratila, ali mamasita vicevi su super. 😂😂😂. Sretno sutra na cijepljenju! 😘
Mogli bi fakat na proljeće organizirat neku kavu, kao mi zgb klokanice. 😃😃😃 Hm, što mislite o tome? Želite li da se vidimo? Upoznamo? I onda ovima koji nam stalno objavljuju slike s morem pošaljemo sliku s kave 😂😂😂😂
I onda po ljeti imamo turneju po obali...hm...mogli bi si napraviti i majice Jesenske bebe/mame 3017. Hahhahhahahha. Oprostite mi, pukla sam od nedostatka svježeg zraka. Do kraja tjedna ću početi slati s.o.s. signale prolaznicima pod prozorom. 😂😂😂😂
Barbs…kupila sam tefal gv6840 i prezadovoljna sam!
Sto se tice spavanja po noci i dojenja to ti nije uopce povezano. Evo moji svi troje spavaju ko topovi. Ja njih morala uzet i nudit cicu kad bi ih ulovila u polusnu da papaju rucice da me spase prepunjenosti😂😂😂 to ovisi kaka dijete ima karakter i kakav san ima.
Mamasita…drago mi je da se muz ispricao i vjerujem da cete rijesit i te probleme.
Srnac...e kad si opisivala svoje problemcice kao da si mene opisala...al sve to nekako prode. Ja sam samo muzu rekla da nakon 3. trudnoce on jos nije shvatio da mi hormoni divljaju i da mora imat razumijevanja😂
Hedge…moze kava! Ja cu doci isto…ZG mi je blizu.😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Marijana...ja inace idem van s klincima i na minuse al su mi bolesni bili pa vec 2 tjedna camimo u kuci...uzas zivi! Danas su konacno puno bolje i sutra bi mogli malo na zrak al na dvoriste samo jet tu puse divljacki.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mamasita nista posebno ne pripremam jer u subotu imam pripreme za L rodendan u nedjelju. U subotu cu napravit sto mogu od pripreme hrane, pa u nedjelju samo zavrsit, treba i pocistit i tako, a sama sam 😁
Sanjchi meni ta 2 tjedna bas i nisu tako brzo prosla 😂
Hedge napisala 3017, jos ce mislit da smo vremenski putnici, nova vrsta :MAME😂Dosle iz 3017😂😂Sad su popularni ti vremenskj putnici, scaki dan clanak o jednom , sta opijati rade ljudima, pravi time machine. Nekim ljudima ne treba puno da se izgube u vremenu i prostoru😁
Hahahahha, baš sam neki dan čitala o tim vremenskim putnicima...hahahahha....fakat smo ko oni, izgubljene u vremenu i prostoru :D
Sortiraj odgovore
Najstariji