Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aria
    26. Veljača 2018. 21:44
    Odaberete klasicno i slike budu 10x15. Ako je veca oznaci odma sta ce odrezati to je ovo crveno
    Odaberete klasicno i slike budu 10x15. Ako je veca oznaci odma sta ce odrezati to je ovo crveno
    A orginalno ako odaberete slike budu velicine u kojoj su slikane. Zato budu velike(duze)
    A orginalno ako odaberete slike budu velicine u kojoj su slikane. Zato budu velike(duze)

Sad sam sve klasicno tako da su normalne velicine. Dok sam prvi put odabrala orginal i sve su vece bile. I prvi i drugi put 10-ka al moras i ovaj stranice klasicni ili orginal. 😉

• Aria
    26. Veljača 2018. 21:47

Aria

Sad sam sve klasicno tako da su normalne velicine. Dok sam prvi put odabrala orginal i sve su vece bile. I prvi i drugi put 10-ka al moras i ovaj format stranice klasicni ili orginal. 😉

dzenny
    26. Veljača 2018. 21:52

Mamsita,drago mi je da ste uspijeli pricati,a posebno mi je drago sto je muz uvidio gresku.. To se on uplasio nase sacekuse 😂😂
    Srnac,sretnihh 5.. 😍😍
    Jao,bas tako .. kao juce da me muz vozio i cijelo vrijeme govorio: boli li te ?? Pa jel te puno boli ?? .. 😂😂 pa onda glavu mi probio govoreci dok sam radjala: jos malo,ljubavi,samo jos malo(a to jos malo trajalo duugih 3h) .. slusaj sto ti kazu,da ti bude lakse.. iii onda onaj osjecaj,kad je moja mrvica prvi put zaplakala i onak ju toplu mn na prsa stavili,aa mis odmah trazi sisu..😍😍 evo suze i sad idu.. stvarno,najveca sreca je voti mama 😍😍

Barkleys
    26. Veljača 2018. 22:20

Ej klokanice, ne sam baš danas sve pozorno pratila, ali  mamasita vicevi su super. 😂😂😂. Sretno sutra na cijepljenju! 😘
    Mogli bi fakat na proljeće organizirat neku kavu, kao mi zgb klokanice. 😃😃😃 Hm, što mislite o tome? Želite li da se vidimo? Upoznamo? I onda ovima koji nam stalno objavljuju slike s morem pošaljemo sliku s kave 😂😂😂😂

Barkleys
    26. Veljača 2018. 22:24

I onda po ljeti imamo turneju po obali...hm...mogli bi si napraviti i majice Jesenske bebe/mame 3017. Hahhahhahahha. Oprostite mi, pukla sam od nedostatka svježeg zraka. Do kraja tjedna ću početi slati s.o.s. signale prolaznicima pod prozorom. 😂😂😂😂

kleaiva
    26. Veljača 2018. 23:23

Barbs…kupila sam tefal gv6840 i prezadovoljna sam!
    Sto se tice spavanja po noci i dojenja to ti nije uopce povezano. Evo moji svi troje spavaju ko topovi. Ja njih morala uzet i nudit cicu kad bi ih ulovila u polusnu da papaju rucice da me spase prepunjenosti😂😂😂 to ovisi kaka dijete ima karakter i kakav san ima.
    Mamasita…drago mi je da se muz ispricao i vjerujem da cete rijesit i te probleme.
    Srnac...e kad si opisivala svoje problemcice kao da si mene opisala...al sve to nekako prode. Ja sam samo muzu rekla da nakon 3. trudnoce on jos nije shvatio da mi hormoni divljaju i da mora imat razumijevanja😂
    Hedge…moze kava! Ja cu doci isto…ZG mi je blizu.😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    26. Veljača 2018. 23:25

Marijana...ja inace idem van s klincima i na minuse al su mi bolesni bili pa vec 2 tjedna camimo u kuci...uzas zivi! Danas su konacno puno bolje i sutra bi mogli malo na zrak al na dvoriste samo jet tu puse divljacki.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• nova62
    27. Veljača 2018. 06:50

That's an interesting informative article.

gclub

• sretna
    27. Veljača 2018. 07:44

Mamasita nista posebno ne pripremam jer u subotu imam pripreme za L rodendan u nedjelju. U subotu cu napravit sto mogu od pripreme hrane, pa u nedjelju samo zavrsit, treba i pocistit i tako, a sama sam 😁
    Sanjchi meni ta 2 tjedna bas i nisu tako brzo prosla 😂

Barkleys
    27. Veljača 2018. 07:51

mamisita27

Hedge napisala 3017, jos ce mislit da smo vremenski putnici, nova vrsta :MAME😂Dosle iz 3017😂😂Sad su popularni ti vremenskj putnici, scaki dan clanak o jednom , sta opijati rade ljudima, pravi time machine. Nekim ljudima ne treba puno da se izgube u vremenu i prostoru😁

Hahahahha, baš sam neki dan čitala o tim vremenskim putnicima...hahahahha....fakat smo ko oni, izgubljene u vremenu i prostoru :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.