Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    27. Veljača 2018. 08:12

sretna

Mamasitanista posebno ne pripremam jer u subotu imam pripreme za L rodendan u nedjelju. U subotu cu napravit sto mogu od pripreme hrane, pa u nedjelju samo zavrsit, treba i pocistit i tako, a sama sam 😁
    Sanjchimeni ta 2 tjedna bas i nisu tako brzo prosla 😂

Mogu mislit XD ajme još i rođendan....! Uh uh, slavi ga doma? Držim fige da sve što brže prođe. Poznavajući tebe sve ćeš stići pripremiti i bit će savršeno. 😍😍😍😍

• sretna
    27. Veljača 2018. 08:15

Hedgehog

sretna

Mamasitanista posebno ne pripremam jer u subotu imam pripreme za L rodendan u nedjelju. U subotu cu napravit sto mogu od pripreme hrane, pa u nedjelju samo zavrsit, treba i pocistit i tako, a sama sam 😁
    Sanjchimeni ta 2 tjedna bas i nisu tako brzo prosla 😂

Mogu mislit XD ajme još i rođendan….! Uh uh, slavi ga doma? Držim fige da sve što brže prođe. Poznavajući tebe sve ćeš stići pripremiti i bit će savršeno. 😍😍😍😍

Da, da, doma slavimon😊 to mi je najljepse, na svome smo, ne moram pazit na klince previse jer je sve njima prilagodeno i nekako mi je puno opustenije i ugodnije nego u restoranu npr.
    Nadam se da cu sve stic 😄

Suncokretica
    27. Veljača 2018. 08:54

Jutro, neću reći dobro jer nije 
    Sinoć je imala jedno 6-7 buđenja. Ne znam dal je to i dalje regresija ili zato jer je jučer slabo spavala, samo 3x pola sata. Navečer ne znaš tko nervozniji, ona ili ja 
    Fale nam šetnje, tu jedino uspije duže odspavati. Vidim da nismo jedini. Baš se osjećam iscrpljeno i bez energije.
    Jedva čekam da prođu ovi minusi da možemo van jer ću poludit doma ovaj tjedan! 
    Proljeće dođi što prije!!

• Barbi13
    27. Veljača 2018. 09:33

Dobro jutro😘kavica.Mamisita drago mi je da si dobro😘😘😘i sretno na cjepljenju.Glavicu gore lutko K si najpotrebnija🤗🤗

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    27. Veljača 2018. 09:33

Dobro jutro majke! 
    Mamasita jako mi je drago sto ste razgovarali! Nadam se da je shvatio i da se stvarno kaje zbog svojih postupaka. Zena si mu i rodila si mu dijete, ima da te postuje i drzi ko kap vode na dlanu dok je ziv!
    Nama je vec par noci dobro, i to od kad spava s nama u krevetu. Nema vise budenja, probudi se 2x da jede. Ne znam sto ga je budilo prije, jer je od pocetka u kinderbetu i nije bilo problema, ali evo od kad je s nama nema nikakvih problema. Mislila sam da su zubi, ali onda bi ga mucili i sada. Ocito ga nasa blizina smiruje.... 
    Ja sam definitivno za kavu! Vec se toliko dopisujemo da vas vise ni ne dozivljavam ko strance 😂

• sretna
    27. Veljača 2018. 09:39

Mamasita, opet ide iduci tjedan u Njemacku, l ovaj put na 4 dana

Barkleys
    27. Veljača 2018. 09:52

Sanjchi uh uh. Ako je gore od poroda onda fakaaat odi pedikeru. 
    Sretna - je istina, kod kuće je najljepše, pogotovo kad ima tako sposobnu mamu koja će napraviti bolje kolače nego iko. Kako to funkcionira kad klinci slave doma? Koliko je ono L star? Mi smo u stanu, i to veličine kutije šibica, doslovno, ali sam svejedno odlučila makar za prvi rođendan proslaviti doma. Kasnije nemam pojma. Ali računam da će tak i tak biti skoro svi odrasli, bake, dede, kumovi, eventualno nećaci...Ali u principu, obitelj i to je to. Nekako mi je lakše uz dobru logistiku (pripreme svega dan prije itd.) hendlat goste i L doma, nego da smo recimo u restoranu. Hm? 

Kiki156
    27. Veljača 2018. 09:54

Sretna i meni je bas nekako proletilo vrijeme, al znam da tebi nije... Znaci tata ce biti L na rockasu? 😊 
    Ja sam bas razmisljala o prvom rockasu i ne znam gdje bi i kako bi slavila... imamo veliku obitelj i idemo si medusobno na rockase, al ako zovem sve njih + frendove s djecom to je hrpetina ljudi, 50 valjda... 
    Koje je pravilo s rockasima? Npr moj ujo ima 3 djece skolske dobi, mi idemo njima i oni ce nama doci. Ali moja teta ima 2 odrasle, zarucene djece, ali bez svoje djece, dakle nema klinaca. E sad, trebam li ja zvati i tetu i njenu obitelj, dakle 6 odraslih ljudi ili ne? Jednako sam bliska i sa tetom i sa ujom. Hahha znam da je ovo individualno i da nema univerzalnog odgovora ali ovo je samo jedan primjer gostiju i tako nam se brojka penje na milion. 
    Moj ujak recimo slavi prvo sa svojom obitelji sto ukljucuje i nas, njegove necake i isto tako sa zenine strane. Mi rucamo a kasnije popodne dolaze njihovi frendovi s djecom. S tim da oni zive u kuci i imaju puno prostora. Mi nemamo toliko. 
    Hahah bas sam zakonplicirala, ali evo zanima me kako cete vi slaviti i koga zovete?

• Dena1009
    27. Veljača 2018. 10:17

Mamisita drago mi je da ste uspijeli nesto isposlovati, al cini mi se da je to tek pocetak. Nenam bas godine iskustva al ovo malo sto sam zaradila, pokazalo se samo puno razgovora i kompromisa rijesava probleme, a kompromisa ne moze bit bez ljubavi.
    Al eto, za sve vas, napisat cu nesto sto mm uvijek govori kad se pokečkamo: "Jednog dana da se jednom od nas nesto desi, zalili bi za svakom sekundom koju nismo pricali i za svakim zagrljajem kojeg nije bilo jer se svađamo zbog gluposti." 
    A gdje se to mogu slusati Sanjchini smirujuci govori?? Ja ne kuzim kak se sve vi znate privatno, fb i sl?? Il sam si opet malo bedasta 🤔🤔
    Mi smo bas rijesili krstitke, 6.9., taman ce mm i rockas  imati pa cemo zajedno proslaviti. Planiramo vani pod satorom, nadam se lijepom vremenu. 
    Kod nas brrrr, jucer nam se smrzel rezervar na autu, mm je 2 sata fenom odleđival rezervoar, srecom da nismo V i ja bili sa njima.

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    27. Veljača 2018. 10:45

Tako je Mamasita, neka on rjesava svoje starce a ti svoje. Vjeruj mi, bolje ti je da se s njima ne petljas i ne ulazis u rasprave. Ja sam to napravila jednom i nikad vise. Nemoj im davati povoda da te sutra prozivaju za nesto. 
    Dena, dobro kaze tvoj muz i to je ziva istina. U moru svih problema to je sve banalno i nevrijedno svade i ruznih rijeci. 
    E a za rockas...ja ne mogu ne pozvati nase prijatelje s djecom kad su i oni nas zvali i druzimo se, tako da cu morati nesto smisliti. Ili svi skupa negdje vani, ili odvojeno obitelj i prijatelji. Ne znam sto je veci trosak 😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.