Ivchy, i mi smo vani sbe dok ne padne kisa.ili ne puse previse.... Vec 2 dana ne idemo vani... lagana ludnicaaaa
Amore, ahahahhaha, bas velika utjeha 😁😂
Mamisita, saljeeeem gaaaa 😂😂😂😂 AHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHHAA (vicevi 😂😂😂😂)
Mamasita dođem ti i ja..ili ti do mene, ili dole u park. Mi smo susede
Samo da prođe ovo ludo vrijeme. Ni mi nigdje nejdemo..jucer je malo zasjalo sunce pa sam nas trcala spremiti i isla do pekare. Koma mi je bez setnje. I moj T je otprike obucen kao K. On mi je i inace tako obucen jer meni doma ne prelazi 21 a po noci ne grijemo. Spavamo u ledari jer smo tako naucili i kazu da je tako najzdravije. Malog ubundam i corimo. Po ovim polarnim hladnocama drzimo lagano grijanje i po noci.
Mamasita dođem ti i ja..ili ti do mene, ili dole u park. Mi smo susede
Samo da prođe ovo ludo vrijeme. Ni mi nigdje nejdemo..jucer je malo zasjalo sunce pa sam nas trcala spremiti i isla do pekare. Koma mi je bez setnje. I moj T je otprike obucen kao K. On mi je i inace tako obucen jer meni doma ne prelazi 21 a po noci ne grijemo. Spavamo u ledari jer smo tako naucili i kazu da je tako najzdravije. Malog ubundam i corimo. Po ovim polarnim hladnocama drzimo lagano grijanje i po noci.
Srnac, bas bi mogle na K. na kaficu😉 I meni koma bez setnje al sta cu kad iovak kasljuca, pa ga nastojim zastiti do cijepljenja da se ne prehladi. Nama je jednu noc bojler bacio neku gresku F22, ja se probudim a K ledenih ruku, ledara u stanu, a kad ono bojler krivac. Ni mi nismo prije K grijali po noci a sad volim da lagano grije i da su mu rukice tople😊
Obavezno kafica!
Mom T su rukice tople jer kak ga stavim tak ga nađem a dobro ga pokrijem. Nekad mu malo obrascici znaju biti hladni.
Ivchy atigle slike…kvaliteta je OK. Ja evo iskreno ne vidim razliku izmedu tih i onih radenih u studiju. Jedino sto su mi dosle u 2 dimenzije 😒😒 srecom pa ovi albumi imaju sa strane mjesto za pisanje pa onda "visak" dode na taj dio. A druge su pak manje od predvidenog okvira. Al OK je ispalo
Ja sam radila u app takoder i nisam uopce imala mogucmost dimenzije prilagodit i sl.vec samo odabrati 9-tku, 10-tku i 13-ticu. E sad vecinu sam naravno 10-tku ali sam par i drugih dimenzija. Pa cemo vidit kad moje stignu kakve su. Ugl.ocito se ne mogu prilagodit. Nzn.
Ja sam htjela da sve budu 10×15 i te njohove mjere mi uopce nisu jasne😕
I meni je tako doslo. Mozda od 200 slika nekih 20 sigurno takvih, ako ne i vise. Bezveze im je to
Sanjchi objasnjeno je negdje zasto dolazi do tih raznih dimenzina i sta treba iuabrat akonzelis da ti sve budu istih dimenzija, ja sam citala neki dan na cewe stranici
Mamasita super za ispriku, a i za kg! 😊
U subotu napokon mm dolazi! Sad vise ne mogu docekat da dode! Bas sam nestrpljiva, osjecam se kao dijete kad iscekuje poklon 😄 i ti dani ce mi sad tako sporo prolazit..
Sanjchiobjasnjeno je negdje zasto dolazi do tih raznih dimenzina i sta treba iuabrat akonzelis da ti sve budu istih dimenzija, ja sam citala neki dan na cewe stranici
Mamasitasuper za ispriku, a i za kg! 😊
A nisam gledala niti znala😕 probat cu nac za drugi put..to bas na stranici njihovoj ili u app?
Na stranici
Sortiraj odgovore
Najstariji