Nema me tri dana i ono 80str. Nisam jos sve procitala ali ne mogu da ne skomentiram situaciju dzenny i mamasite. Naime, nekoliko sam se puta uvjeril da zene koje su flegma i koje se prave mutave najbolje prodju. Vi niste takve pa vas takve stvari bole…
Najlakse se sad praviti pametan, ali ja bih to ovako rijesila:
Dzenny ljutis se zbog gluposti, zaboravi da ces vise ikad biti sama s muzem, imas dijete sada, a kad ih bus imala jos bit ces jos manje sama s njim. Stani na loptu i pomiri se s muzem, bezveze su vam zategnuti odnosi. Ja svoje dijete uvalim u viper i bacim se u zagrljaj muzu, pa ne mora dijete spavati da imamo malo "vremena" biti skupa.
Mamasita svekici su ti zesca psihijatrija ali tu je loptica na tebi da ju odigras kako treba… npr ja bih na tvom mjestu inzistirala da vas vozi na cijepljenje, a ako bi ipak on odlucio voziti svoje starce, onda bih mu rekla 1.da ti ostavi 200-300kn za taxi, i 2.nek drito iz toplica vozi materu doma. Koji K ona uopce ide sa svekicem, a kad vec ide sta nema vozacku da se sama vrati? Manje bitno… uglavnom ja uopce ne bih raspravljala, dovela bih muza pred gotov cin i ne bih se sikirala niti malo.
Ponukana tvojim postom o hladnoci, da vas pitam sve skupa, idete li po ovom vremenu i minusima van? Kod mene trenutno nema snijega, -10 je ali je RealFeel -13 i bili smo vani. Idemo svaki dan samo ne po jakom vjetru. Odavno su minusi, obucem ga slojevito, bodi, majica, strample i debeli skafander, kapa, sal, rukavice, namazemo lice kremom i picimo oko sat vremena s kolicima. Kad smo u klokanici umjesto skafandera mu obucem odjelce bez stopala iz Lidla. Ali gledam da svaki dan idemo van, minusi mi nisu prepreka. On nervozira kad je po cijele dane u kuci…
Mi ne idemo van jer dere bura i snijeg non stop pada, ledeno je i najavljuju jos gore temp. Na k mi vise ide i snijeg i zima!
Mi smo u ovih 8 dana 2x bili vani... Kisa + bura.... za vikend je bilo lijepo ali jucer je bilo prehladnoooooo ... i dns isto... puse buretina i hladno je... da ne puse jos bih razmslila izaci vani...
Barbs- hvala za info.. nista znaci,ostaje nam se buditi i buditi svaku noc svee dok doje.. 😥
Marijana-ma nisu kod nas bas tako zategnuti odnosi,ali nema tu vise izjavljivanja ljubavi,zagrljaja (sto nam je svakodnevnica).. eto tek tako da ga kaznim.. jer stvarno sve razumijem,ali jbt i ja sam zena sa osjecajima.. i to nekako tesko progutam.. iako znam,naucila sam na to neko nase vrijeme,sto.je sad malo teze.. (razmazita sam,priznam).. znam da moram malo promjeniti razmisljanje,ali ocito mi treba vremena. Ali svo vrijeme ovog svijeta mi nece pomoci da mi bude uredu,da svom covjeku budem tek poslije njegove obitelji (iako,stvarno znam da nisam)
Mamsita,stavarnoo ti zelim svu srecu svijeta,neka se zavrsi kako je najbolje za malog K i za tebe..Vise ne znam sta da ti kazem..
Dzenny, uvijek možeš probati... Mi smo probali 2 večeri za redom, ali nije pomoglo... E sada, ne znam da li je to jer se treba naviknuti na sve ili stvarno ne pomaže. Moja sestrična je rekla da bez obzira na kašice + cicu nakon nije spavao duže Ja ću mu to dati vjerojatno ovaj tjedan jednu večer jer sam kupila kutiju, a treba se iskoristiti u roku od 3-4tj. Neću propasti za novčiće, ali bilo bi glupo ne iskoristiti ako već imam
Mamisita, drž' se... Karlo vjerojatno sve osjeća...
Izlazak van - ma ja sam do neki dan išla svaki dan, osim ako baš baš pada kiša, puše ili je neka maglušina. I veliki sam pobornik izlaska van. Pa mi je sad ovo šok nad šokovima, 3 dana u kućiiii. Obično izlazim van oko 12h kad je najsunčanije, s kolicima (čekaaam Fredicuuuu), jučer sam htjela, ali je počelo puhatiii i danas isto. L mi najbolje spava u kolicima u šetnji, tako da u interesu mi je da izađem, ali stvarno je hladno i puše. A dodatno mi je što su pločnici u kvartu zaleđeni. U subotu ujutro sam skoro pala solo, tako da vjerojatno i da imam klokanicu nebi išla. Najavljuju ovakvo vrijeme cijeli tjedan. Ako ću morat biti zatvorena u kući cijel itjedan bacit ću se kroz prozor. A dole snijeg. Ništ mi neće biti, neću ni nogu slomiti. K vrapcu. :D :D :D
I mi izlazimo i po minusu inace, ali sad ova dva dana nismo zbog vjetra, bas nenormalno puse, inace nam ni blagi vjetric ne smeta. Jucer nadobudno ipak probali izaci nakon rucka, vratili se za deset minuta😣 , tesko mi to pada, ja sam kao neki ovisnik o setnji i zraku..Barbs ,da te utjesim, mi ne dojimo, zamijenili dva obroka dohranom, pa ipak se budi nocu, tako da ne mora znaciti da zbog dojenja jos nece poceti spavati, mozda tvoj bas pocne, drzim fige😀
Mamasita, zao mi je da je situacija tako ozbiljna, probaj se malo maknuti, izaci u setnju, na kavu s nekom prijateljicom, malo razbistriti misli, pa hladne glave odlucivati..
Mamasita ako oces evo ja cu ti doc na kavu, samo nek malo led popusti, nije problem, mm voli da se socijaliziram
Sortiraj odgovore
Najstariji