Barbs,na toj kutiji pise da se priprema s vodom!😂🤣
A imas takve gotove kasice za kupit. Moja mala je radje te gotove jela.
Barbs,na toj kutiji pise da se priprema s vodom!😂🤣
A imas takve gotove kasice za kupit. Moja mala je radje te gotove jela.
HAHHAAHAHAHHAHAHA
bas sam to i napisala... a gore LAPSUS Lingue 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
E da... jeo je on to na veliko 😂😂😂 al nije da se sada poboljsalo nocno spavanje....
Mamisita, shvaćam te totalno što se tiče toga da ne može roditelje pustiti taxijem da se snađu sami… Ipak, dijete bi trebalo biti na prvom mjestu… I ja bih se sigurno naljutila na njega… Mislim, nije da idete u shopping s djetetom već doktoru!
Em idemo doktoru em je vani tako kako je em smo znali prije nego ga je vegetan pitao i vec je meni obecao da ce ic samnom u to vrijeme. I onda kad pricas nekom ti ispadnes azdaja koja sina odvaja od roditelja.
Ma nisi azdaja 😘😘😘😘 Nemoj tako misliti o sebi!!!
Kako je i Srnac gore napisala, pa vi biste mu trebali biti prioritetiStvarno ne znam sto bih ti rekla jer da sam ja na tvom mjestu isto bih se osjecala…
Muz mi je rekao da sam azdaja bez srca i da kak imam srca pustit obitelj tak. I jos je nadodao da sam razmazena jer druge zene se same snalaze s djecom.
Ok! Totalno imas pravo ljutit se na njega i njih! Ja bi ga pitala dal on ima srce kad sina prepusta ovoj ledari vani?! Mislim da bi se mi tako pokacili da ne bi pricali tko zna kolko
Ne , rekao mi je ak taj dan bude sunce a on odjebe starce da mi to za zivota nece zaboravit. Naziva me ludakinjom, glupacom
..Ma uzas…To nije od jucer…Fkt mislim da mi je mozda najbolje da se rastanemo
…
Stvarno ne znam sta bi ti rekla..jesi njemu tako nesto spomenula?
Mamasita trebas dobro razmislit o svemu, ko razmisljas o rastavi i prije svega njemu dati do znanja da ozbiljno razmisljas o tome, a ne da je to samo u afektu izreceno. On mora shvatit koliko grijesi i da te moze izgubit. Mislim, tu nema druge nego ozbiljan razgovor ..
Hej cure, ja od jucer pisem komentar 😂
Mamasita u pravu si oko svega i dobro postupas. Bolje nego bi vecina, samo mi je zao sto trpis. Ti i dijete morate biti na prvom mjestu, ali mislim da nema mjesta rastavi (netko je pisao?). Muz i svekici su postupili lose. U bilo kojoj drugoj situaciji bi bilo sasvim u redu da ih muz vozi i da dodu k tebi kasnije i sve skupa, ali u ovom slucaju ne. Muz im je trebao lijepo objasniti i oni su zdravorazumski to trebali shvatiti i prihvatiti. Sebicno je sto pustaju majku i dijete da idu sami po ovom ledu. Ok, nije na kraj svijeta ali poanta je u tome da zelis svog muza uz sebe u tim trenucima. Kao i sve mi. Jel ti muz iz tradicionalne obitelji? Moja jedna frendica je udana u takvu obitelj i svekici su iznad svega, kako oni sviraju ovi plesu i nema tu pogovora, svi se tresu pred njima. Nadam se da ce tvoj muz shvatiti da grijesi i da ga sada pece savjest. Rekla si da idete u crkvu pa ga malo podsjeti sto je obitelj. Jednom je jedan svecenik rekao da nasi roditelji nikada ne smiju biti ispred muza, zene i djeteta. Medusobno postovanje, da se cuvate i brinete o starijima naravno, ali ne da zbog toga tvoja obitelj pati.
Potpisujem sve sta si rekla. Nisu njegovi tolko tradicionalni kolko si daju za pravo i gledaju samo sebe, a nesnalazljivi. Ali, njegovi su i ne mogu ja njih u petoj banki zivota mjenjati. Ja mislim da je najveci problem mm koji samnom dogovara jedno a s njima drugo. Vrlo vjerojatno da im je lijepo objasnio, dogovorili bi se. Ne on meni veli prvo ok da tebi sam obecao kak ce malog vozit i kak je ledara pa zove njih da im to kaze a umjesto toga njima obeca i jos se vise zapetlja.Sta kazes, da je dr dan il da je u drugo vrijeme pa da on sve to stigne, ne bi rijec rekla ali ovako… Karlic mi je danas uzasno nervozan i rekla sam ko ih sve sisa , posvetit cu se svom djetetu da mi je sretno i zdravo i to je najbitnije. Dajte mi recite kad narucujete taxy, ne mora se nis posebno napominjat za AS i bebu?
Ja sam nosila bebu u jajetu i namjestila je sama.
Mamisita, shvaćam te totalno što se tiče toga da ne može roditelje pustiti taxijem da se snađu sami… Ipak, dijete bi trebalo biti na prvom mjestu… I ja bih se sigurno naljutila na njega… Mislim, nije da idete u shopping s djetetom već doktoru!
Em idemo doktoru em je vani tako kako je em smo znali prije nego ga je vegetan pitao i vec je meni obecao da ce ic samnom u to vrijeme. I onda kad pricas nekom ti ispadnes azdaja koja sina odvaja od roditelja.
Ma nisi azdaja 😘😘😘😘 Nemoj tako misliti o sebi!!!
Kako je i Srnac gore napisala, pa vi biste mu trebali biti prioritetiStvarno ne znam sto bih ti rekla jer da sam ja na tvom mjestu isto bih se osjecala…
Muz mi je rekao da sam azdaja bez srca i da kak imam srca pustit obitelj tak. I jos je nadodao da sam razmazena jer druge zene se same snalaze s djecom.
Ok! Totalno imas pravo ljutit se na njega i njih! Ja bi ga pitala dal on ima srce kad sina prepusta ovoj ledari vani?! Mislim da bi se mi tako pokacili da ne bi pricali tko zna kolko
Ne , rekao mi je ak taj dan bude sunce a on odjebe starce da mi to za zivota nece zaboravit. Naziva me ludakinjom, glupacom
..Ma uzas…To nije od jucer…Fkt mislim da mi je mozda najbolje da se rastanemo
…
Mamisita kako mislis to nije od jucer?Sta ti je i prije to govorio?😠😠😠😠
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamisita, i mene zanima sto i Barbi????? Mislim, kakvo je to ponasanje prema zeni...???
Nema me tri dana i ono 80str. Nisam jos sve procitala ali ne mogu da ne skomentiram situaciju dzenny i mamasite. Naime, nekoliko sam se puta uvjeril da zene koje su flegma i koje se prave mutave najbolje prodju. Vi niste takve pa vas takve stvari bole...
Najlakse se sad praviti pametan, ali ja bih to ovako rijesila:
Dzenny ljutis se zbog gluposti, zaboravi da ces vise ikad biti sama s muzem, imas dijete sada, a kad ih bus imala jos bit ces jos manje sama s njim. Stani na loptu i pomiri se s muzem, bezveze su vam zategnuti odnosi. Ja svoje dijete uvalim u viper i bacim se u zagrljaj muzu, pa ne mora dijete spavati da imamo malo "vremena" biti skupa.
Mamasita svekici su ti zesca psihijatrija ali tu je loptica na tebi da ju odigras kako treba... npr ja bih na tvom mjestu inzistirala da vas vozi na cijepljenje, a ako bi ipak on odlucio voziti svoje starce, onda bih mu rekla 1.da ti ostavi 200-300kn za taxi, i 2.nek drito iz toplica vozi materu doma. Koji K ona uopce ide sa svekicem, a kad vec ide sta nema vozacku da se sama vrati? Manje bitno... uglavnom ja uopce ne bih raspravljala, dovela bih muza pred gotov cin i ne bih se sikirala niti malo.
Ponukana tvojim postom o hladnoci, da vas pitam sve skupa, idete li po ovom vremenu i minusima van? Kod mene trenutno nema snijega, -10 je ali je RealFeel -13 i bili smo vani. Idemo svaki dan samo ne po jakom vjetru. Odavno su minusi, obucem ga slojevito, bodi, majica, strample i debeli skafander, kapa, sal, rukavice, namazemo lice kremom i picimo oko sat vremena s kolicima. Kad smo u klokanici umjesto skafandera mu obucem odjelce bez stopala iz Lidla. Ali gledam da svaki dan idemo van, minusi mi nisu prepreka. On nervozira kad je po cijele dane u kuci...
Sortiraj odgovore
Najstariji