Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    26. Veljača 2018. 14:44

Mamsita,tvoj muz bas pretjeruje.. nije dovoljno sto te ostavlja samu sa bebom,joooss ti govori i da si azdaja.. ali ti radi po svom.. jer suutra ces ti imati cistu savjest,znat ces da si najbolja mama na svijetu,da se svim snaga trudis da Karlitu bude samo najbolje,sto bas za tvog muza se i ne moze reci.. Kad K ima doktora ??

• Bebushka
    26. Veljača 2018. 14:50

Kiki156

Auuuu Mamasita ja bi muza zadavila da mi to kaze!Svaka tebi cast strpljivosti i dobroti ali nemoj mu to presutiti jer te nepravedno optuzuje!
    Sve mogu trpit ali da mi se tako obraca nema sanse, digla bi takvu frku da mu to nikad vise ne bi palo napamet pomisliti a kamoli reci. Uffff sad je i mene rasp****

Hahahaha, mislim da smo sad vec sve ljute na tvog muza mamasita, nadam se da ce se brzo otrijeznit i da je bilo u afektu i da ce se ispricqt kako spada...naravno da ga odvajas od roditelja, odrasli ljudi se i trebaju odvojiti od roditelja, pa sjecate se koje probleme ima Yel...sta je njemu? Najjace mi je bilo kad si napisala da mu starci imaju 55 godina, haloooooo, to su mladi ljudi i nije da su na samrti il nesto, stvarno ne kuzim i ja bi bila bijesna ko pas! Ufff, cure da dogovorimo neku sacekusu 

barbs
    26. Veljača 2018. 14:54

Sve smo ljute n Mamisitinog muza 
    Meni kad muz kaze nesto sto me smeta, ne razgovaram s njime 😂😂😂😂 i cak i ako je u afektu mu kazem da nije u redu jer ja njemu takve stvari ne govorim...

• Bebushka
    26. Veljača 2018. 15:07

Mamasita a da pocnes plakat? Moj ne moze podnit da ja placem, mislim ne koristim to ko manipulaciju nego mi je to prirodna reakcija kad me povrijedi i bas mi dobro dodje, jer ga to dokrajci 

barbs
    26. Veljača 2018. 15:08

Dena, kasica za laku noc 

barbs
    26. Veljača 2018. 15:09

Bebushka

Mamasita a da pocnes plakat? Moj ne moze podnit da ja placem, mislim ne koristim to ko manipulaciju nego mi je to prirodna reakcija kad me povrijedi i bas mi dobro dodje, jer ga to dokrajci

i ja i jaaaaaaaa 😂😂

dzenny
    26. Veljača 2018. 15:13

Barbs.. jesi probavala D dati tu kasicu prije spavanja ?? Jel ti mozda duze spava ?? Mene A izludi sa tim budjenjem svako malo.. jel se ta kasica pravi vodom ili mlijekom ?? 
    Hahah izgleda da smo sve zene takve.. ja placem kad me povrijedi,ali suze mi krenu i kad sam ljuta (od sile) 😂😂

barbs
    26. Veljača 2018. 15:23

dzenny

Barbs.. jesi probavala D dati tu kasicu prije spavanja ?? Jel ti mozda duze spava ?? Mene A izludi sa tim budjenjem svako malo.. jel se ta kasica pravi vodom ili mlijekom ??
    Hahah izgleda da smo sve zene takve.. ja placem kad me povrijedi,ali suze mi krenu i kad sam ljuta (od sile) 😂😂

Pravi se mlijekom i probali smo mu dati, ali nije duže spavao kako su nam rekli XD XD XD Kao, zasitit će ga i onda će mi se skupiti dovoljno mlijeka da bolje izdrži spavanje, tj. da dulje spava... netočno i neeeetočno hahahahahahaha 2 puta smo mu dali... jedino što je pomoglo jest da mu svekići daju dok nas nije bilo (bili smo na večeri s kumovima!) i onda nije bilo potrebno mlijeko, ali ustanovila sam da uopće nije to mog mlijeka... i još sam pričala sa jednom ženskom koja sa mnom trenira i ima 2 djece i starija je i rekla: dok god budeš dojila, dijete će ti se često buditi i rekla je da njena najmlađa 3-4g nije spavala noć kako treba 

barbs
    26. Veljača 2018. 15:23

barbs

dzenny

Pravi se mlijekom i probali smo mu dati, ali nije duže spavao kako su nam rekli XD XD XD Kao, zasitit će ga i onda će mi se skupiti dovoljno mlijeka da bolje izdrži spavanje, tj. da dulje spava… netočno i neeeetočno hahahahahahaha 2 puta smo mu dali… jedino što je pomoglo jest da mu svekići daju dok nas nije bilo (bili smo na večeri s kumovima!) i onda nije bilo potrebno mlijeko, ali ustanovila sam da uopće nije to mog mlijeka… i još sam pričala sa jednom ženskom koja sa mnom trenira i ima 2 djece i starija je i rekla: dok god budeš dojila, dijete će ti se često buditi i rekla je da njena najmlađa 3-4g nije spavala noć kako treba

AAAAAAA
    VODOM SE PRAVI VODOM!!!
    NE mlijekom 

barbs
    26. Veljača 2018. 15:24

Dobro da gore piše: PREPARE WITH WATER ahahahahha
    Eeeee kod nas snježne pahuljeeeee 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.