Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    25. Veljača 2018. 22:25

mamisita27

Ja mislim da je Romi najvise u pravu. Mi se sve sekiramo njihovim glupostima i starcima i obitelji umjesto da gledamo sebe i svoju djecu. Njih nemremo promijenit i osudeni smo na njih. Ovak samo obolis vrteci debelogusce kojima se zivo jebe jel se ti nerviras il ne, da prostite na izrazavanju. bitno da je njihova guza dobra. I onda kad obolis, ne pitaju kak je to dijete koje tak silno vole.

Mamisita vidim da si me poslusala,vjeruj ja sam puno vremena,zivaca izdravlja izgubila zivcirajuci se i nervirajuci zbog obitelji i prijatelja,,a o bivsim  da ne govorim,i trebalo mi je dosta da se naucim....al kazem uvijek,na kraju si uvijek osuden samo na sebe i ti si ta koja se nervira a drugi zive i dalje svoj zivot kako su i zivili....ali neces vise kod mene....nadam se i da cu svoju L. naucit tako,kad je meni toliko trebalo barem da se ona ne nervira oko nebitnih stvari,jer sve to prolazi, tvoji zivci su samo tvoji,i nitko nije vrijedan da ih trosis na njih,osim sada tvog K.,...i to sve u odredenim granicama

kleaiva
    25. Veljača 2018. 23:27

Hahaha! Srnac oboooozavam tu fotelju😊😊😊 
    E da...gotovo peglanje onog cuda za sat i pol😱😱😱 odusevljena sam, bolja je id stare moje parne😊😊😊
    Mamasita...drz se i be daj na se. Sve u facu a oni kako zele. Mj smo bili pol godine skupa kad smo se zarucili...jos god i pol smo cekali svadbu salu i to...i naravno da je prosla zaludenost al skuzio je da je mama mama a zena zena i na prvom mjestu ajmo rec tek kad je curka prva imala nekih 3 mjeseca al podrska mi je bio uvijek u svakoj mojoj ideji iako mi je vise puta rekao da se ne slaze samnom ali da je uz mene😂 doci ce i tvoj na to cim se jos malo prilagodi, a ti samo lijepo u glavu na fin nacin i cuvaj zivce!

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Srnac
    25. Veljača 2018. 23:47

kleaiva

Hahaha! Srnac oboooozavam tu fotelju😊😊😊
    E da…gotovo peglanje onog cuda za sat i pol😱😱😱 odusevljena sam, bolja je id stare moje parne😊😊😊
    Mamasita…drz se i be daj na se. Sve u facu a oni kako zele. Mj smo bili pol godine skupa kad smo se zarucili…jos god i pol smo cekali svadbu salu i to…i naravno da je prosla zaludenost al skuzio je da je mama mama a zena zena i na prvom mjestu ajmo rec tek kad je curka prva imala nekih 3 mjeseca al podrska mi je bio uvijek u svakoj mojoj ideji iako mi je vise puta rekao da se ne slaze samnom ali da je uz mene😂 doci ce i tvoj na to cim se jos malo prilagodi, a ti samo lijepo u glavu na fin nacin i cuvaj zivce!

I jaaa, jos si imam i tabure upasiran 
    Mamasita da to ti je moja njuskica. Nema rep po tome je prepoznatljiva 
    Stvarno kad citam sta pises i ovo Denino za sogoricu pitam se sta je ljudima. Pa neshvatljiva ( i neprihvatljiva) su mi takva ponasanja. 
    Ja imam nultu stopu tolerancije na petljanje i savjete a isto i mm. Tak da nismo za sad takve situacije ni imali..valjda se nitko ne usudi
    Meni mama zna neke gluposti trabunjat ali nju brzo srezem i bok.
    Dena jesi pitala muza (ili nju) dal ima kakav problem sa tobom?? A i za starce ne znam sta bi rekla..niste ovdje i ne mogu ga vidjeti kad god pozele i onda kad ste ovdje takvo ponasanje. Strasno! Ja sam svima dala do znanja da malu bebu nigdje ne mislim vucarat. Ko ga hoce doci vidjeti neka dođe. Svekici kada dođu u Zg na vikend lijepo dođu kod nas i u sub i u ned. Jos im je "neugodno" da se slucajno ne namecu ili smetaju. Moju isto dođu mama pogotovo. Kad mi T bude veci i lijepo vrijeme onda cemo landrat okolo. Eto i po svemu tome sam najbolje i vidjela (od prijatelja) tko ti hoce doci vidjeti dijete a tko nece. Nekome moguce Dzenny je 5mj..cestitam!! Nama je sutra..kud prije

kleaiva
    25. Veljača 2018. 23:53

Joj i mi imamo epizode sa sogijima...ne bi ti dosli k nama slucajno osim na rockas neciji...uzas zivi. Al ok sam si sa njima i odemo van i na kave i sve al ne dolaze k nama🙄 zesca filozofija neka...treba ih se pozvat...a sami nikako, a mi nikog ne zovemo...tko nas zeli vidjet doci ce sam kao sto i mi idemo k ljudima koje volimo.
    A i svekrva zivi 2 km dalje od nas...moze s bicim moze prosetat al se dogodi da ne dode i po dva tjedna djecu vidjet...vazno kuka na tel kak ih nije dugo vidjela a doci nece😂 a kad se muz zainati ni tamo ne ide onda se cudi.
    Svekar mi he zakon...dode svaki dan da vidi jel mi moze ista pomoc...popije kavu il caj, pospikamo si i ode doma😂 usput mi doveze drva ak treba il oricuva klince da se zaletim u ducan i tak.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Dena1009
    26. Veljača 2018. 02:52

Mamisita nekad je potrebno bas izbacit, zato smo tu ☺
    Srnac ja ti takve stvari govorim samo mm, rekek je i on da ti nije u redu ali da njegvi mene vole ibda nije problem u meni. Uglavnom slozil se samnom oa se ne zamaram tolko, al eto, dođe mi glupo, vise zato jer smo mi u familiji dosta bliski pa sam ja pokusala da se i sa druge strane povezemo al ocito ne funkcioniraju tako pa cu to morati prihvatiti.
    Otisla sam u krevet pol sata-sat iza V i ne mogu spavati, sad sam bila vec dolje do mm, ostal malo tv gledati i vratila se i nistaaaaa. 
    Kasice netko je pital za objasnjenje. Evo meni je prvo dijete al sam se skroz sa time opustila, osnove znam, ostalo isprobavamo i prilagođavamo. Ja mijesam, i voce i povrce naizmjenicno. Za sad imamo 4 okusa, mrkva, krumpir, jabuka i marelica. Obicno mu kasicu dam na podne, a sad vec 2 dana mu dam i navecer malo vocne, al ne nove okuse, a pojede uvijek kolko zeli. 
    Sjedenje isto me netko pital 😅. À on ne sjedi jos bas sam ali se stalno dize, npr u ljulji kad je se digne u sjedeci i pocel se svaki dan duze zadrzavati uspravno ili kad ga naslonim na jstuke ili u krilu se skroz digne sam u sjedeci, al ne smatram to jos pravim sjedanjem. 
    Barbs sta ti to dođe "papica za laku noc"? Primjetila sam da V trazi sve vise papice pa mozda probamo.

url=https://lilypie.com]

Maja 3
    26. Veljača 2018. 07:34

Jutro! Kavica!

• Romi
    26. Veljača 2018. 09:12

Jutro mi se nocas naspavali za čudo,opet je L. počela spavati cijelu noć,jeeeespavala je sinoć od 10 do 7 ujutro,pojela bocu i sad odspavala još sat....skužila sam da je vjerojatno bila gladna kad mi se budila tri noći za redom svakih 2 sata,i ja noj napravim sad navečer po 210 mlijeka sa malo rižolina i evo dijete opet spava cijelu noć,jer do sad je jela po 180 navečer,očigledno djetetu bilo malo.
    Dzenny i Srnac sretnih 5 mjeseci 

I_me
    26. Veljača 2018. 09:14

Dobro vam ovo burovito jutro!!! Brrrrr
    Pijem kavicu na terasi, slapa gleda tv 😂
    Danas muz ide u hzzo po papire za produzit porodiljni.
    Nadam se da je gazdarica zvala ove pacijente za klimu jer sam ju stavila na 29 pa puse 21. Upila sam i grijalicu u dnevnoj da nam bude toplo.😩😥
    Bebice koje danas slave mjesecnice- cestitam.😊
    Dzenny- zubic! 😊

I_me
    26. Veljača 2018. 09:14

Mamasita-nadam se da si danas bolje! 😘

Suncokretica
    26. Veljača 2018. 09:30

Hladno jutro, ovaj tjedan smo cijelo vrijeme doma, falit će mi šetnje...
    Kašice - dakle vidim da neke miješaju povrće i voće, ja sam mislila prvo povrtne kašice pa kasnije voćne jer su ipak slađe pa da mi se navikne na sve okuse, nek joj voće bude kao desert.
    Nova sam u svemu a na netu su različite informacije pa imam par pitanja :
    1. Koje povrće ste u početku davali osim mrkvice?
    2. Koliko dugo vam je trebalo da zamijenite obrok mlijeka s kašicom? Ili još uvijek nadopunjujete to s mlijekom ?
    3. U koje doba dajete kašicu tj koji obrok? Ja joj za sada dajem samo za ručak pa bi kasnije za večeru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.