Mi smo jučer počeli s kašicama, mrkvica
Super je prihvatila, za sada oko 2-3 žličice dajem oko ručka.
Koliko ste povećavali i kako? Ja sam mislila svaki dan po žlicu ili dvije više pa poslije mlijeko. Za sada joj dajem samo u tom jednom obroku dnevno pa dok ne zamijenimo cijeli obrok mlijeka s kašicom.
Mislim da ću prvo povrtne pa kasnije voćne kašice, jednu tjedno uvoditi, kako ste vi ostali?
Dajte malo savjeta vi koje ste počele s kašicama
Ej ljudi, malo off topic…ne znam jeste li na kojoj drugoj temi tipa hematom u trudnoci i sl sreli mono111, ugl za one koji jesu i vidili su kolko je prosla spontanih i problema svih zivih…vidila sam na proljetnim bebama da je rodila curicu hitnim carskim u 34 tt…ta zena je bila godinama potpora svima oko sebe i evo sama je napokon docekala bebicu, bas lipo
Ne znam ju, ali uvijek je lijepo procitat ovakav happy end 😊
Dzenny i ja te kuzim totalno..i super za zubice.
Suncokretice,daj joj sutra koliko hoce-5-6-7 zlica..i ponudi mlijeko poslije..pa ces vidjet.
Za Mono sam cula,i cestitala joj..i nadam se da ce i ona i mala Orion brzo izic iz bolnice!
Hvala cure! Maslacak, da mi smo prosli godinu i 3mjeseca. Rastemo..😍
Ej ljudi, malo off topic…ne znam jeste li na kojoj drugoj temi tipa hematom u trudnoci i sl sreli mono111, ugl za one koji jesu i vidili su kolko je prosla spontanih i problema svih zivih…vidila sam na proljetnim bebama da je rodila curicu hitnim carskim u 34 tt…ta zena je bila godinama potpora svima oko sebe i evo sama je napokon docekala bebicu, bas lipo
Ma daj?! Rodila je?! 😊 idem citat...
Dosta sam ju tu pratila na forumu..grozna sam.. ko neki stalker..
Al nakon svega sto je prosla ovo je predivna vijest😊
Bas tako,sve smo razlicote.. i cijenim svacije misljenje.. ali eto u mom nacinu zivota i na osnovu onog kako ja i mm zivimo to mi nije bilo ok.. jer cijenim svakog i svoju i njegovu obitelj,ali iskljucivo trazim da sam mu ja i malena na prvom mjestu,na manje od to ne pristajem.. 😊
Suncokretice,ja A svako 3 dana uvodim novo povrce.. jer isto idem tom taktikom prvo da probamonpovrce pa cemo onda na voce.. ii sad joj dajem 2x,jednom izjutra i negdje oko 4-5h popodne..
Uglavno mi smo od juce happy ii samo se hvalimo svojim zubicima.. 😊😊
Bas mi je drago da je Mono napokon docekala svoje malo klupko srece 💖💖💖
Mamasita i ja bi poludila da mi netko oce doc na dan cjepljenja, mi kad smo Neru prvi put cjepili popi*dila sam na muza sutradan sto je pustio strinu sa unucadi da dodje, a kamo li isti dan, a onda se ta gospodja naljutila na mene jer joj nisam dala da nosi malu... Zdravlje mog djeteta je na prvom mjestu...
Sto se vegetana tice ja sam se odmah u pocetku postavila tako da ne dam da mi se misaju u nista, ako mi treba neki njihov savjet ili pomoc otvoreno pitam uplitanje ne dopustam, srecom pa je i moj muz takav... Dok su recimo brat mu i zena skroz druga prica... Kad smo nediljom svi za ruckom ispada da joj je vegeta mama... Inace moji vegetani su stvarno super i imaju razumjevanja...
Dzenny sretnih 5mjeseci 💖 kako vrime brzo prolazi
Aa monoo je pisala i na nasim jesenjskim bebama,na pocetku.. sjecam se je.. bas mi je drago zbog njee.. tooliko toga je prosla.. ii pak sve zavrsi sa happy end-om 😊😊
Luce,hvala.. 😍😍 ii moji svekici su isto ok.. bili su poceli na pocetku da se malo mjesaju,ali smo im dali do znanja da ako budemo trebali savjet,budemo pitali.. i od tad vise nema uplitanja..aa i prije malene smo bili bas u super odnosima.. samo eto te neke scene me izbace iz takta..😊
Drage zene :)
Citala sam vas jos tokom trudnoce pa sam vidjela da ste preporucile nakon cijepljenja, nznm tocno koja, frescopad obloge. Pa moze li mi reci kako ste ih koristile? Nakon cijepljenja ste jednostavno ih stavile ili? Hvala vam na odg :)
Sortiraj odgovore
Najstariji