Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    09. Veljača 2018. 08:38

Violeta jako je lijepa nosiljka

• Barbi13
    09. Veljača 2018. 08:46

Dobro jutro😇😘😥😥😥dupla kava,u cetiri se probudila pa u sest i od tad ne spava.Sad gledam ovaj papir iz hzzo i u kutu olovkom pise 4mjeseca,ma ja cu ici u ponedeljak to odnest da se rijesim.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Amore
    09. Veljača 2018. 09:05

I mi uzeli Bazzingu, bez nje vise nikud, vise kolica uopce ne trpam u auto, rasklopi, stavi, izvadi, opet slozi, nema toga vise, zakopcam nosiljku oko sebe, tako vozim, malu izvadim iz sjedalice, i za dvije minute spremne sa sve😀..Violeta, ja radim, da

• Mimy
    09. Veljača 2018. 09:07

Hzzo i porodiljni.... porodiljni vam vrijedi do 6 mjeseci starosti djeteta i onda morate predati opet zahtjev... rok za predavanje zahtjeva je 30 dana ranije pa zato treba doci s 5 mjeseci starosti djeteta... bila sam neki dan u hzzo pa pitala...
    I moja ima fazu da samo urla i cvili.... ujutro jos do ro a popodne cim ju se spusti plac.... a jucer pogotovo, ni spavati, ni igrati se ni nista... skoro smo iz koze iskocile a bilo je prehladno za ici van.... i da, sve prste bi si pojela po novom ih je pocela gurati do grla...

Kiki156
    09. Veljača 2018. 09:16

Dobro jutro! 
    I me jako mi je drago zbog Slape! Konacno se rijesila remencica! ❤️😊
    Violeta super je nosiljka! Koliko si platila? 
    Dena zao mi je zbog Viktora. A mozda je samo takav dan bio... bitno da je sad ok. 
    Sanjchi super za vjezbe! Svladat ces to pa kad ti ude u naviku neces vise ni razmisljati. Jel moras jos ici ili je to sad to? 
    Sretna zao mi je zbog grla 😷 
    Iza nas je grozna noc. Poceo se budit svako malo! I onda je u 3 zaspao do 6 al mene je ulovila neka nesanica i nisam mogla zaspati a strgana sam!  Poludila sam na samu sebe jer znam da ce se uskoro probudit a ja ne spavam 😭 i onda sam naravno zaspala valjda pola sata prije budenja i u tom vremenu sanjala tri nepovezana mini sna - nocnih mora. Super sam se odmorila 😓

Marijana12345
    09. Veljača 2018. 09:22

Dena1009

Jutro! Mi padamo s nogu, otisli ipak na hitnu, sve je u redu i nemaju pojma zasto takvo plakanje. Dalje moramo promatrati. Nismo nista spavali. Osjecam se ko stara kanta.
    Evo, sad se igra u ljulji, smije se…
    Pohvatati zaostatke nam je nemoguca misija, pa se mi ubacujemo samo😏
    Ime jel to slapa ac/dc neku slikicu nabacila? Vidla sam da komentirate, al nisam nasla slikicu 😒

Dena ka to pripisujem skoku. Moj se iz cistog mir neki dan razderao kad smo silazili niz stepenice u setnju. Rekoh ajd smirit ce se za 5min kad se krene drndat u voznji... bilo je jos gore pa sam se nakon 20m vratila doma. Znaci bio je sit, podrignuo, suha pelena, on lijepo obundan, lice namazano... sve po p.s. a on urla uuurrlllaaaa! Vratili se u stan on place ko ljuta godina, nakon 20ak min se smirio i onda jecao jos valjda pola sata. I tako je bilo u noci. Ne znam jel regresija spavanja samo po noci da sanjaju prozivljeno ili se moze desiti na budno kad se sjete neceg...

• Bebushka
    09. Veljača 2018. 09:26

Dena moze bit i da reagira na promjenu okoline, sad mu je bice sve novo a znamo da bebe ne vole novo pa mu treba malo vremena da se opusti i vidi da mama i tata nece otic i da je navsigurnom...to je moje tumacenje ☺
    Sanjchi sretno s vjezbama, ja stvarno mislim da bi trebali izradit nekebtiskane ili vidro materijale jrr je stvarno koma za popamtit 

kleaiva
    09. Veljača 2018. 09:31

Curke ja nisam nocas spavala al ne zbog bebe vec zbog glupog proljeva...to samo ide iz mene...gotovo da i ne mozes kontrolirati. UZAS! 
    Curka je spavala od 8 do 15 do 5 zato.👍🏻👍🏻👍🏻 Pocicala i nastavila do pol 8. 
    Dora se sad dere jako ako joj se spava😔 prije to nije radila a sad dernek...pogotovo je izrazeno ako propusti dugi popodnevni spavanac...obda svakih pol sata bi spavala pa dreka jer ne moze i tak u krug😒
    Dena vjerujem da je to reakcija na novootkrivene stvarcice...bas kao sto je bebuska rekla.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Marijana12345
    09. Veljača 2018. 09:33

Violeta nosiljka je mrak! Kolkl para? Jel znas koj je razlika izmedju Frede i Bazzinge? Meni je Ergo super ali mislim da cemo se kuhati u njemu na ljeto... a svakako mislim uzeti neku toddlericu od sivalica! Stavi sliku kad se pokopcas... samo vodi racuna da ti je pojas visoko u razini pupka paralelno s podom tak da mala guza upadne u panel a ne da L sjedi na pojasu. Ako imas onaj poprecni remencic na ledjima zakopcaj ga na vratu dok su naramenice skroz otpustene pa stegni naramenice. To je sva mudrost! I naravno moras moci misica poljubiti s lakocom u glavicu. 
    I_me super za remencice! Vjerujem da je olaksanje!!
    Dohrana moj B je tako poceo sa zanimanjem gledati dok jedemo... i sve se oblizuje. Mislim da cemo morati uskoro poceti jer daje znakove, a nisam planirala prije 6mj.

[OBRISANO] 09. Veljača 2018. 09:37

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI