Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    09. Veljača 2018. 12:30

Maslacak31

Violeta,mislim da si ti pitala za nezaposlene..i porodiljni..nisam te bas shvatila…
    Ali ovako,nema veze ako si bila zaposlena kad si ostala trudna..i otisla na komplikacije. Ako si se isla prijavit na burzu rada,onaj 1 perio pred porod,nemoras nista ic potpisivat,jer se tvoja naknada ne mjenja/smanjuje nakon 6 mj.
    I super je nosiljka!

e tako sam i ja skuzila kako su meni objasnjavale al sam ja druga prica 😂😂😂😂
    Sanjchi, pooomalo... zapamtit ces ti to 😉

• Barbi13
    09. Veljača 2018. 12:31
    Kava na suncu nakon tri mjeseca a gospa spava.....uzivancija
    Kava na suncu nakon tri mjeseca a gospa spava.....uzivancija

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    09. Veljača 2018. 12:31

Evo sto.je paradoks. P nakon 100 godina spavao odlicno po noci i sad ja nisam mogla spavat jer me grlo ubijalo :/

barbs
    09. Veljača 2018. 12:33

sretna

Evo sto.je paradoks. P nakon 100 godina spavao odlicno po noci i sad ja nisam mogla spavat jer me grlo ubijalo :/

barbs
    09. Veljača 2018. 12:35

Barbi, uuuuziiivaaaajjj 😍😍😍😍

• Barbi13
    09. Veljača 2018. 12:39

barbs

Barbi, uuuuziiivaaaajjj 😍😍😍😍

I vi isto😘😘😘😘😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    09. Veljača 2018. 12:41

I mi pijemo kavicu na suncu. Ali nemamo more pored 😭😭😭
    Sanjchi- znaaaam. Mi smo neke stvari malo prilagodili. Meni još šteka kad ju okrećem na trbuh.  Ako ne nađeš na YouTubeu videe, imam ti ja priručnik u PDF.u pa ti pošaljem na mail.

[OBRISANO] 09. Veljača 2018. 12:45

[OBRISANO] 09. Veljača 2018. 12:47

barbs
    09. Veljača 2018. 12:49

Mamisita, ooo, thx na info 😊😉 A gle, pomalo i sparajte i stan na moru... moze i blizu nas 😉😉😉😉😍😍😍😍 ja sam zivjela prije u stanu a more mi bilo na 5 min pjeske a sad je na 15ak 😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI