Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    26. Veljača 2018. 11:14

Boook cure! 
    Evo mi danas prvi put papali mrkvu i nije odusevljena.
    Par puta joj se i zeludac dignuo. Ja sam gnjecila vilicom jer blendati mogu samo vecu kolicinu, bilo bi joj mozda bolje islo da je kasasto. 
    Vidjet cemo sutra kako ce biti. 
    Opet bura i necemo tako skoro van
    Mamisita drzi se, nakon sto probavis ovo sigurno ces biti jaca i nece te dirati neke stvari. 

• Bebushka
    26. Veljača 2018. 11:27

Dena ja imam lino rizolino i kupila sam čuče s x otvorom, jednu nuk i jednu babylove, avent nema takve a od dr browns ima s y otvorom al je 80 kn pa sam bila malo skrčo...na 60 ml stavim dvi mjerice Ad i jednu mjericu rizolino i ok im je za pit

• Bebushka
    26. Veljača 2018. 11:29

Cure nisu bas odusevljene s kasicama, a ribanu jabuku nikako, zagrcavale su se i pljuvale pa moram blendad...mozda sretna ima ribez sa sitnijim otvorom 

• Romi
    26. Veljača 2018. 11:33

Suncokretica

Hladno jutro, ovaj tjedan smo cijelo vrijeme doma, falit će mi šetnje…
    Kašice - dakle vidim da neke miješaju povrće i voće, ja sam mislila prvo povrtne kašice pa kasnije voćne jer su ipak slađe pa da mi se navikne na sve okuse, nek joj voće bude kao desert.
    Nova sam u svemu a na netu su različite informacije pa imam par pitanja :
    1. Koje povrće ste u početku davali osim mrkvice?
    2. Koliko dugo vam je trebalo da zamijenite obrok mlijeka s kašicom? Ili još uvijek nadopunjujete to s mlijekom ?
    3. U koje doba dajete kašicu tj koji obrok? Ja joj za sada dajem samo za ručak pa bi kasnije za večeru

Ja sam dala prvo mrkvicu i onda pastrnjak,nakon toga jabuku i krušku,a evo jučer i danas bundevu,moja je odmah prihvatila i prvo joj dam par žličica i onda drugi dan ako nema reakcije od prvog dana, dam joj koliko želi,isto kao šta je Sretna napisala,tako da je zamjenila odmah jedan obrok,isto joj dajem oko 8 bočicu i onda oko 11 ponudim kašicu,u 2 opet bočicu itd.,kad uvedem drugi obrok davat ću kao i Sretna i Maslačak kako daju,njihovi savjeti su zlata vrijedni

• Bebushka
    26. Veljača 2018. 11:35

Sta se braka tice, mi se znamo od 2009. mm se vec tad zaljubija al meni nije uopce bija zanimljiv al bili smo super frendovi, prohodali kad je hr usla u eu, vjencali se krajem 2014. a prve dvi godine braka...ne ponovilo se, koma ziva, mislim da svi udjemo u brak s nekim ocekivanjima i onda nuzno slijedi val razocaranja jer je svak sebi na prvom mjestu...pa ide vrijeme kad odlucis pustit drugoga da dise i gledas svoja posla i svoj razvoj i stvari krenu na bolje...mi smo si bas super, hrpa ljudi oko nas zele imat odnos kakav imamo ja i mm, ok, oni ne vide nase probleme al bas imamo dobar odnos, jako sam zadovoljna 

• sretna
    26. Veljača 2018. 11:39

mamisita27

sretna

mamisita27

kleaiva

Mamasita zaludenost ima velike veze jer ako je taluden pustit ce ti sve a poslije kad se otrijezni onda ce ti predbacivati. To nikako nije dobro…a neki ljudi dugo budu zaludeni vjerovala ili ne😂😂😂
    Ako je ljubav prisutna a vjerujem da se ne bi bez toga vjencali onda ce polako skesti sve na svoje…8 mjeseci braka je jos malo za razmisljati o rastavama i slicnim stvarima i s tim nemoj ni razbijat glavu…sad ti govorim iz svojeg iskustva a kako sam malo promatrala okolinu skuzila sam da se vecina tesko prilagodava na brak i na te nove obiteljske odnose u pocetku. Ja cu ti samo reci da sam uvidjela da su cak prve dvije godine u braku svima kaoticne i to zbog prilagodbe a pogotovo kad u tom vremenu dode i beba.
    I dobro kazes da je svaka obitelj drugacija i bema univerzalnog savjeta osim glavu gore i cuvaj zivce za sebe i svoju bebu.😊😊😘
    Drzi se i nadam se da si danas bolje.

Hvala ti sto me tjesis, ali jednostavno ne vidim nis pozitivno trenutno. Nemam ja zivaca cekat da nesto sjedne na mjesto sta bi trebalo biti normalna pojava.

Vjerujem da ti u ovom trenutku sve izgleda negativno, ali kao sto je kleaiva rekla, treba vremena da u braku sve sjedne na svoje, a znas da muskima uvijek treba vise vremena da shvate neke stvari 😂 mm i ja smo bili 7 g u vezi kad smo se vjencali i opet namje trebalo neko vrijeme da se slozimo oko nekoh stvari u braku i kucanstvu, ali stvarno, sve to dode na svoje 😊

Sretna i Klea hvala vam ali kad ti netko kaze pa jesi ti vidila prognozu, kak ce moji po tom ledu jadni a dijete mu isto vrijeme ima doktora, ne znam sta tu moze sjest na svoje mjesto.

Dobro, to mi je malo cudno...ipak bi dijete trebalo biti prvo i valjda djetetu hladnoca vise moze nastetit nego njima. Sta taxi ne uzmu?

• Romi
    26. Veljača 2018. 11:40

Dena1009

Romi jel si stavila bas Lino rizolino, onaj Podravkin? Jel ima razlika od ovih rizinih Hipp pahuljica? Stavljas na normalnu bocicu ili onu sa sirim otvorom?
    Suncokretice ja sam dala tikvicu, mrkvu i krumpir za sada, a od voca jabuku i marelicu. Probali smo i neku sa mjesanim povrcem kupovnu koju smo dobili al je sve pljuval, a i meni je bila bas bljutava pa nije cudno. Radije mu dajem po jedan okus i onda sama mjesam te koje vec pozna. Do sada nam se samo jednom desilo da mu je kasica zamjenila obrok i to je pojel 125g mrkvice. Al primjetili smo da njemu treba sve vise. Uglavnom, mi prilagođavamo kak njemu odgovara.

Dena stavljam isto hippove pahuljice,stavim joj na bočicu mlijeka od 180 jednu mjericu pahuljica ili jednu žlicu,bočicu imam Nukovu sa dudom vel. M,za sad joj dobro ide,ali počet ću joj uskoro radit gušće pa na žlicu,ili ću ih mješat sa kašicama.Ali baš sam gledala te vel.duda,sad sljedeća je vel. L,mislim da to ide od 6 mj.,nisam sigurna,moram malo to proučit.Mlijeko sam joj do sad davala na bočicu od Tomme Tippija i sad joj još dajem na nju kad pije samo mlijeko,ali mi nije dobra za rižolino.

• sretna
    26. Veljača 2018. 11:41

Bebushka, jos mozes s vilicom zgnjeciti nakon sto naribas. Ja stvarno starijem nisam apsolutno nista mixala niti cu mladem. 

barbs
    26. Veljača 2018. 11:48

Ciao mamice... Necu vam reci dobro jutro, jer uskoro je podne ehehehee Nikako da vam se stignem javiti... Ujutro smo se oko 8 digli, pa dok sam ga sredila, sebe nahranila, spremila mu papicu, pa krenula usisavati i zaspao je oko 10h... cistila stan pomalo... jos ga cistim btw 😂😂😂 i jos Diego spava... cice mi se napunile pa malo sam izdojila... aaaa evo mislim da se budi... 😂😂😂 naravno, kad si mama napravi juhicu zasto bi spavao?? 😂😂 Mada vidim da ne zna ni on sto bi... rasteze se ali spava...
    Kruskicu je super prihvatio i s gustom jeo... pojeo je oko 80g.. nije mogao vise jer je gospodin prije bio glada i dala mu cicu... Sutra nadam  se da ce i vise pojesti...

barbs
    26. Veljača 2018. 11:50

Nadam se da cu sada imati priliku procitati zaostatke...
    Mi smo primoreni biti doma. Puse buraaaaaa... na suncu je +3 u hladu -2/3... A bas sam mislila u setnju ako stane ovaj prejaki vjetar ali nista od toga... Muz je stavio grijanje jos prije nego je isao na posao... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.