Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amore
    25. Veljača 2018. 12:01

Romi, Pepco nije u Tusu,nego u onom drugom centru, Mercator mislim da se zove, pored benzinske znaci mi dolazimo iz smjera Istre, pa odmah na prvom kruznom lijevo skretanje..ne znam da li znas di je kineski restoran,btw, mi tamo cesto jedemo, mljac je, znaci na tom kruznom desno je kineski, lijevo taj centar

• Barbi13
    25. Veljača 2018. 12:51

Amore

Romi, Pepco nije u Tusu,nego u onom drugom centru, Mercator mislim da se zove, pored benzinske znaci mi dolazimo iz smjera Istre, pa odmah na prvom kruznom lijevo skretanje..ne znam da li znas di je kineski restoran,btw, mi tamo cesto jedemo, mljac je, znaci na tom kruznom desno je kineski, lijevo taj centar

Konzum je tamo da Pepco je isto super.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Bebushka
    25. Veljača 2018. 13:09

Sanjchi takav kom za parnu postaju moze rec samo neko ko ju nije isprobao 
    Hedge parna postaja je pegla s kojom peglas tako da drzis gumb u rucki i ide ti konstantan mlaz pare i samo letis...kad mi je jednom navecer dosla pomoc frendica jer je mm isa negdi ponudila se da nesto ispegla, kad je vidila hrpu pitala je sta mi je najhitnije...ni samo nije mogla virovat da je sve ispeglala i slozila za po ure...tako da parna rulez!! 
    Sta se tice vegetacije ne mogu se pozalit, je da kad smo kod njih dobijem hrpu savjeta al ja na to kazem samo aha ili zanimljivo ...nije da moze provjerit provodim li ih u djelo...s druge strane stvarno mozemo racunat na njih, deda obozava cure, ogroman je pa im je gust kad ih nosi onako na visokom a baka kuha sve u 16, ta se zena ne mici iz kuhinje pa koristimo sta mozemo 

I_me
    25. Veljača 2018. 13:23

Samo da se pohvalimo! 
    Slapa pojela jednu i pol mrkvu! Da je bilo jos, jos bi pojela 😆😊

Barkleys
    25. Veljača 2018. 13:25

Bebushka

Sanjchi takav kom za parnu postaju moze rec samo neko ko ju nije isprobao
    Hedge parna postaja je pegla s kojom peglas tako da drzis gumb u rucki i ide ti konstantan mlaz pare i samo letis…kad mi je jednom navecer dosla pomoc frendica jer je mm isa negdi ponudila se da nesto ispegla, kad je vidila hrpu pitala je sta mi je najhitnije…ni samo nije mogla virovat da je sve ispeglala i slozila za po ure…tako da parna rulez!!
    Sta se tice vegetacije ne mogu se pozalit, je da kad smo kod njih dobijem hrpu savjeta al ja na to kazem samo aha ili zanimljivo …nije da moze provjerit provodim li ih u djelo…s druge strane stvarno mozemo racunat na njih, deda obozava cure, ogroman je pa im je gust kad ih nosi onako na visokom a baka kuha sve u 16, ta se zena ne mici iz kuhinje pa koristimo sta mozemo

Ova parna baš zvuči kul. Hm, uz tako nešto bi i ja počela peglati. Hm, ovo mi je sad dvosjekli mač.😂😂😂

• Romi
    25. Veljača 2018. 13:29

Amore

Super hvala,znam di je to,samo neznam kako nisam vidjela Pepco,drugi put cu otic vidjet,a i naravno kineski restoran bas sam rekla muzu da kazu cure na klokanici da je dobar,obicno idemo na kebab al za promjenu malo 

• Barbi13
    25. Veljača 2018. 13:31

I_me

Samo da se pohvalimo!

Bravo za slapicu,je li tebi bolje?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    25. Veljača 2018. 14:00

Barbi13

I_me

Samo da se pohvalimo!

Bravo za slapicu,je li tebi bolje?

Je,je!!! I ja sam se najela za rucak 😊😊😊

• Srnac
    25. Veljača 2018. 14:24

Cure dal mogu posudu od inoxa staviti u pecnicu?

dzenny
    25. Veljača 2018. 15:24

sretna

Pozdrav! Jos 6 dana i mm se vraca, ta 6 dana ce mi najsporije prolazit!
    Dzennycekaj, zvao ga je njegov djed, ako sam dobro skuzila? I tebe je naljutilo jer mu se javio? Ako.je tako, meni je to glup razlog za ljutnju. Ja se svojima uvijek javljam, kao i on svojima, mislim, obitelj su. Ne bi mi palo na pamet da.mu zbog toga progovaram, a da.on meni ide prigovorit mislim da bi se posteno poklali.
    Ja P opet kuham zgance i tikvicu, jadan 😂
    L mi kaslje pa mislid da cu ga ostavit doma sutra da se ne razboli prije rodendana. U nedjelju slavimo veliki cetvrti 😍 kud prije 😭

Da,djed ga je zvao.. ii za mn nije problem to sto se on javio djedu.. inace,cesto se cujemo.. i sve ok.. nego je za mn bio problem sto smo nakon 5 mjeseci napokon dobili maaalo vremena za sebe.. znaci ta 2h ii ja sam rekla ajde sad ne javljaj se (u smislu da sad imamo vrijeme za nas dvoje) pa za nekih 1-2h cemo ih pozvati nazad.. alii neee,on je mn pustio i odmah se javio.. izgledalo je kao da bas su oni ti koji ne mogu cekati,aa ja mogu.. sta mi fali.. a drugacije sve ok funkcionira.. cujemo se i sa svekicima i sa mojima,ali eto taj dan je bilo bitnije se u sekundi javiti djedu nego mn se posvetiti.. ee to je to sto me naljutilo.. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.