Bebushka, jos mozes s vilicom zgnjeciti nakon sto naribas. Ja stvarno starijem nisam apsolutno nista mixala niti cu mladem.
Ja tebi apsolutno vjerujem i blago ti se, probat cu onda jos sa vilicom il za koji tjedan opet, dosta su usporene, nema bas naznaka da bi se mogle skoro okrenit a imaju pet mjeseci i tjedan dana, ok rodile se jesu malo prerano pa im dajem dva tjedna lufta al ljencine su to, a imaju i na koga bit
Pretpostavljam da je normalno da stagod im stavim u usta prvo curi van pa hvatam i vracam...ili im stavljate zlicicu tako duboko da odmah progutaju???
Ooo Bebushkaaaaa, Mono je rodila??? Aaajmeeee... u kojoj grupi se mozemo javiti da cestitamo? Citala sam ju i citala i citala... bas mi je bilo krivo... sto je najgore, frendovi su nam 2x izgubili bebu radi trombofilije... koju su otkrili nakon 2.spontanog... s time da je s prvim bila trudna 5,5mj.... a drugog je izgubika na pocetku... razlika izmedju nje i mene je bila tj dana
Ooo Bebushkaaaaa, Mono je rodila??? Aaajmeeee... u kojoj grupi se mozemo javiti da cestitamo? Citala sam ju i citala i citala... bas mi je bilo krivo... sto je najgore, frendovi su nam 2x izgubili bebu radi trombofilije... koju su otkrili nakon 2.spontanog... s time da je s prvim bila trudna 5,5mj.... a drugog je izgubika na pocetku... razlika izmedju nje i mene je bila tj dana... Poanta ove price je da je trudna i krajem 5. ili pocetkom 6.
Ooo Bebushkaaaaa, Mono je rodila??? Aaajmeeee... u kojoj grupi se mozemo javiti da cestitamo? Citala sam ju i citala i citala... bas mi je bilo krivo... sto je najgore, frendovi su nam 2x izgubili bebu radi trombofilije... koju su otkrili nakon 2.spontanog... s time da je s prvim bila trudna 5,5mj.... a drugog je izgubika na pocetku... razlika izmedju nje i mene je bila tj dana... Poanta ove price je da je trudna i krajem 5. ili pocetkom 6.mj nam dolazi jos jedan deckoooo 😍😍😍😍😍😍
Dzenny, vidjela sam slikicuuu 😍😍😍
I me, jesu dosli popraviti klimuuuuu???
Barbs ona je otvorila temu proljetne bebe 2018 pa sam povremeno znala bacit pogled da vidim kako napreduje jer sam isto bas navijala za nju, ona je ko hodajuca enciklopedija za probleme u trudnoci
I me bi rekla da sam ju malo stalkala
Romi javi kad bude trst u planu, mm uskoro rodjendan al nije me briga da mu poklon kasni i misec dana, s obzirom na mizeriju sta sam dobila za bozic ne tribam mu nista kupovat tri godine da budemo kvit
Hej cure, ja od jucer pisem komentar 😂
Mamasita u pravu si oko svega i dobro postupas. Bolje nego bi vecina, samo mi je zao sto trpis. Ti i dijete morate biti na prvom mjestu, ali mislim da nema mjesta rastavi (netko je pisao?). Muz i svekici su postupili lose. U bilo kojoj drugoj situaciji bi bilo sasvim u redu da ih muz vozi i da dodu k tebi kasnije i sve skupa, ali u ovom slucaju ne. Muz im je trebao lijepo objasniti i oni su zdravorazumski to trebali shvatiti i prihvatiti. Sebicno je sto pustaju majku i dijete da idu sami po ovom ledu. Ok, nije na kraj svijeta ali poanta je u tome da zelis svog muza uz sebe u tim trenucima. Kao i sve mi. Jel ti muz iz tradicionalne obitelji? Moja jedna frendica je udana u takvu obitelj i svekici su iznad svega, kako oni sviraju ovi plesu i nema tu pogovora, svi se tresu pred njima. Nadam se da ce tvoj muz shvatiti da grijesi i da ga sada pece savjest. Rekla si da idete u crkvu pa ga malo podsjeti sto je obitelj. Jednom je jedan svecenik rekao da nasi roditelji nikada ne smiju biti ispred muza, zene i djeteta. Medusobno postovanje, da se cuvate i brinete o starijima naravno, ali ne da zbog toga tvoja obitelj pati.
Dobro vam ovo burovito jutro!!! Brrrrr
Pijem kavicu na terasi, slapa gleda tv 😂
Danas muz ide u hzzo po papire za produzit porodiljni.
Nadam se da je gazdarica zvala ove pacijente za klimu jer sam ju stavila na 29 pa puse 21. Upila sam i grijalicu u dnevnoj da nam bude toplo.😩😥
Bebice koje danas slave mjesecnice- cestitam.😊
Dzenny- zubic! 😊
Kavicu na terasi
Ja cu se ranit..kao da nismo u istoj drzavi..meni na mobu pise -9, osjet temp -23.
Cure hvala na cestitkama..citam mrc po mrc pa komentiram inace sve zaboravim
Sortiraj odgovore
Najstariji