Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    25. Veljača 2018. 20:33

Mamasita...pod pomiri se s tim sam mislila da kazes u facu sto imas i postavis svoje uvjete i dalje se ne zamaras s tim jer ces samo svoje zivceke unistit! Ja sam isto munja sto se tice mijesanja i cudnih situacija ali uvijek kazem sto mislim i sto mi smeta a drugi kako hoce nek se nose s tim. Za to moras imati podrsku muza a na pocetku braka je to dosta tesko dobit ako ste duze vrijeme skupa. Ako je zaluden tobom onda mizes odmah u akciju al mislim da nije tvoj slucaj trenutno. Moja sveki se jednom rasplakala u svadi samnom zbog neke glupost...na to sam joj rekla da vise nije suzu pustila zbog mene jer sam takva i ne vrijedam nikog vec posteno velim sve u facu brz ulizivanja i da odsad zelim da i ona tako meni. Nakon toga bila je malo rezervirana ali ustvari je to prihvatila i sad imamo super odnos. Samo su jos jednom poslije frcale iskre i nismo mjesec dana se cule jer je rekla da ja huskam njenog sineka na nju, a ja upravo suprotno njega spotam jer je bezobrazan prema njoj pa me to bas povrijedilo kad mi je rekla pa smo si rekle i sto treba i ne treba😂😂😂 al nekad je takk i bolje. Nakon mjesec dana smo se skulirale porazgovarale i ok😂 Hocu jos reci da i kad su ljudi ok uvijek uskrsnu neke glupe situacije...kao ni u braku ni u obitelji okolnoj nemre bit savrseno. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    25. Veljača 2018. 20:36

Svade s muzem su bar 2 puta tjedno i vecinom neke gluposti koje pregrmimo. Inace spavanje u boravku nam je hit od kad smo se uselili u kucu pogotovo zimi jer imamo kamin pa je lijepo uz vatricu i telku😂😂😂
    Nekad spava on, nekad ja...a nekad oboje. Problem je kad on to radi svaku vecer pa ja poludim...kao da smo u svadi😂 onda mu kazem al sta ce kad zaspe kad i klinci vec u 9😂😂😂 on je stalno premiren i zaspe za 5 sekundi pa ja poludim...kad bi se mogli druzit on zaspe. Jbt ko u filmu...odem pod tis na3 min doslovno i vratim se a on spava a jad zaspe nema sanse da ga zbudim😂

kleaiva
    25. Veljača 2018. 20:39

Joj ja cijeli dan u shoppingu😂😊😂  kupili velikoj curki ta krstitke haljinu i bakerinke i decku hlace i cipele. I maloj curki bolero i stramplice i meni novcanik i kupila sam parnu postaju😂 tefalovu gv6840 oa kako bude, ova prosla je trajala 8 god pa se ipak nadam da se nece kvarit stalno...
    Klinci su isli gledat neki jigac s muzem a ja sam stavila Doru na spavanje i sad odmah peglanje😂 da isprobam taj stroj.

kleaiva
    25. Veljača 2018. 20:42

Javim vam koliko dugo mi je trebalo...ovo je vise od mjesec dana nepeglanja😂 imam susilicu oa dosta toga ni e peglam😂

Barkleys
    25. Veljača 2018. 20:50

kleaiva

Javim vam koliko dugo mi je trebalo…ovo je vise od mjesec dana nepeglanja😂 imam susilicu oa dosta toga ni e peglam😂

Super fotelja! :D
    Joj, sad ćete me navući na to čudo. Ako kažem mužu da želim parnu postaju, jel se onda od mene očekuje i da tu i tamo peglam? Hm....ozbiljno sam u dilemi....

Barkleys
    25. Veljača 2018. 20:54

Fotoknjiga - žmk koje ste radile fotoknjige pomozite miiii. Mama mi je donjela hrpu starih albuma. Htjela bi to probrat i napraviti joj za rođendan fotoknjigu. Znam da postoji opcija da odnesem slike tamo pa mi oni slože, ali ja bi to sve od doma radila, e sad, jel mislite da ja mogu pofotkat s mobitelom (koji ima superduper kameru) stare fotografije i onda te slike uzeti pa si sama premo cewe složit fotoknjigu?

• Srnac
    25. Veljača 2018. 21:20
    Klea imamo istu fotelju 😄
    Klea imamo istu fotelju 😄

• Srnac
    25. Veljača 2018. 21:25

Btw Klea to sam ja koja ti je poslala zahtjev 

• Dena1009
    25. Veljača 2018. 21:48

Mamisita bas te kuzim, mebi je isto, nakon sto sam vidla kako je bilo prvi put, dan kad se cijepimo rezerviran samo za njega. Znaci, sredim stan, pripremim rucak i spremna sam da ga po potrebi drzim cijeli dan na rukama bez uznemiravanja. Eto, meni je jedini razlog zasto sutim za neke stvari, taj, da smo jako daleko i vidimo se jaaaako rijetko. 
    Nas je danas bilo 16 ljudi u kuci u isto vrijeme. Bojala sam se da ce V biti bervozan, al je elgantno zaspal kad su prvi gosti stigli i probudil se kad su zadnji odlazili. 😅 
    Mene je bas razocarala sogorica. Mjesec dana smo doma i tek danas su dosli kod nas i to se drzala ko da je pod prisilom. 4 godine zivimo skupa i oni su bili samo za nase svatove kod nas i eto sad. Uvijek idemo kod njih, znaci ja sam mogla sa trbuhom do zuba ih posjecivati, a ona nije mogla doci da vidi necaka. I kad su dosli za pola sata je rekla da moraju doma. Gotovo da mi je bilo drago da je spaval. Mm je bil jednom sa njim tamo, a ja uopce nisam bila ovaj put i ne mislim ici. Njegovi su se isto jedva spremili do nas i za sat vremena ih je moral vozit doma. I svi jedva cekaju da V dođe, a kad je tu uopce nisu zainteresirani. I onda imam osjecaj ko da sam ja u njihovim ocima azdaja jer ne vozim V kod njih da im bude lakse. A kako je meni po ovom vremenu pakirat prehlađeno dijete nitko ne pita. 
    Imam jos svasta za komentirat al sam ekstra umorna i polu bolesna...tpkam poslije..

url=https://lilypie.com]

• Romi
    25. Veljača 2018. 22:11

Hedgehog

Srnac

barbs

Meni je muz rekao: B, odmaraj! Nemoj dns nista raditi 😂 A ja oprala sudje, spremila rucnike u masinu i sad se peru, napravila si rucak i sad caj i evo isao je on u grad po tablete mi… I u trgovinu
    Thx, I me, ja muzu rekla da kupi a on: sta ce ti to?! ne treba mu..Sve sama moraaaaan

Najbolji su mi kad kazu odmaraj a onda i oni odmaraju..ako mi kazes da odmorim onda ti napravi sve ostalo sta bi ja napravila da ne odmaram. Tak meni muz onih prvih mj dana kad nisam znala da mi je dupe di mi je glava samo vikao odmaraj a kuca rasulo. Kao pa koga briga kome se ja dokazujem. O jebote ako hocu da su mi wc, kada i posteljina cisti nikome se ne dokazujem.

Daaaa. To mi svako malo radi. Kaoni ovo ti se odmori, ja ću paziti na L (npr dok je u baby gymu) i onda L krene njurgati i njurgati, i znam da je to uvod u histeriju, a on se zableji u komp i ne reagira pa se ja ustajem, dižem ju itd. A on, a mogao sam ju ja. Da, mogao si! 🤣🤣🤣

Isto je i kod mene 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.