Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    09. Veljača 2018. 12:19

I_me

Znaci ona je budna! 😩
    Ne pamtim kad sam zadnji put ovako rano bila u dnevnoj 😂😂😂
    Ona prica i smije seeee, guguce…
    Ovo ce biti dugi dan 😂😥

OVO CE BITI DUUUGIII DAN PREDOOOSJECAAAAMMM 😂😂😂😂

barbs
    09. Veljača 2018. 12:21

Dena i Violeta, moguce zubiti... mozda i kod nas krenuli, a sad ti budi pametan koji im je vrag..
    Hedge, tako sam i ja skuzila (za porodiljni!) mada se ja vodim kao nezaposlena tako da ja ne moram produzivati nista.. autom.se produzuje
    V, divnaaaaaa je klokanica 😍😍😍😍( ne znam ako si stavila..m poslala si mi 😂😂😂😂😂) a poklon za mene isto ok hahahHh

kleaiva
    09. Veljača 2018. 12:21

Uh gnojna angina😒😒😒 drz se sretna...ja sam inace protiv lijekova al kad se mora mora se. Nisam pila antibiotik 14 god a proslu god sam 2 puta i jos jednom sad zbog mastitisa. 
    Sanjchi pala sam 3 kg na vagi...al to je vecinom voda pa ce se vratit...uspuela sam jesti i nisam bila na wcu od nekih 10 sati...wooohooo. Ipak je veceras izlazak u kino pa da me ne zariba😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    09. Veljača 2018. 12:24

kleaiva

Uh gnojna angina😒😒😒 drz se sretna…ja sam inace protiv lijekova al kad se mora mora se. Nisam pila antibiotik 14 god a proslu god sam 2 puta i jos jednom sad zbog mastitisa.
    Sanjchi pala sam 3 kg na vagi…al to je vecinom voda pa ce se vratit…uspuela sam jesti i nisam bila na wcu od nekih 10 sati…wooohooo. Ipak je veceras izlazak u kino pa da me ne zariba😂

Ma da, i ja sam protiv antibuotika ako nema potrebe, al eto, sta se.moze

kleaiva
    09. Veljača 2018. 12:25

MNarucila sam Doru na uzv kukova u koprivnicu...u srijedu idemo. Sa svima sam tamo isla jer se ne ceka dugo a ortoped je odlican. Znac danas zvala u srijedu na redu...bit ce da ima dosta bebica jer inace je bilo odmah da sljedeci dan dodes😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    09. Veljača 2018. 12:25

Klea, zao mi je radi proljeva... grozno.
    Sta sam ja vama jucer rekla?? Da se ne naviknem na spavanje... i taj regres nabijem na k* i faze i skokice isto.... jednom tj me pocasti spavanjem a preostalih 6 dana budjenje svaka 2-2,5h... dns jedino sto je pozitivno sto smo do 10 dogurali! DESET H UJUTRO HEEEJJJ!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
    a muza cu nokautirat kad mi dodje sa spikom da je on jadan umoran

barbs
    09. Veljača 2018. 12:26

sretna

kleaiva

Uh gnojna angina😒😒😒 drz se sretna…ja sam inace protiv lijekova al kad se mora mora se. Nisam pila antibiotik 14 god a proslu god sam 2 puta i jos jednom sad zbog mastitisa.
    Sanjchi pala sam 3 kg na vagi…al to je vecinom voda pa ce se vratit…uspuela sam jesti i nisam bila na wcu od nekih 10 sati…wooohooo. Ipak je veceras izlazak u kino pa da me ne zariba😂

Ma da, i ja sam protiv antibuotika ako nema potrebe, al eto, sta se.moze

upravo tako!

[OBRISANO] 09. Veljača 2018. 12:27

barbs
    09. Veljača 2018. 12:28

Bili su moji na sat vremena... Taman mi mama peglala robu dok sam ja doruckovala hahaha a tata Diega zabavljao... i donijeli mi vjencanicu da ju prodam.. juhuhuuu... nadam se da cu je prodati za dobre pare 😂😂😂😂😂
    Mi smo u setnjici vec oko pola h... mozda i vise a prije toga stavila susiti 2 kosare vesa... diiiivnoooooo jeeeee 

barbs
    09. Veljača 2018. 12:28

barbs

Bili su moji na sat vremena… Taman mi mama peglala robu dok sam ja doruckovala hahaha a tata Diega zabavljao… i donijeli mi vjencanicu da ju prodam.. juhuhuuu… nadam se da cu je prodati za dobre pare 😂😂😂😂😂
    Mi smo u setnjici vec oko pola h… mozda i vise a prije toga stavila susiti 2 kosare vesa… diiiivnoooooo jeeeee

Divno je vrijeme 😍😍😍😎😎😎😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI