Znaci ona je budna! 😩
Ne pamtim kad sam zadnji put ovako rano bila u dnevnoj 😂😂😂
Ona prica i smije seeee, guguce…
Ovo ce biti dugi dan 😂😥
OVO CE BITI DUUUGIII DAN PREDOOOSJECAAAAMMM 😂😂😂😂

Dena i Violeta, moguce zubiti... mozda i kod nas krenuli, a sad ti budi pametan koji im je vrag..
Hedge, tako sam i ja skuzila (za porodiljni!) mada se ja vodim kao nezaposlena tako da ja ne moram produzivati nista.. autom.se produzuje
V, divnaaaaaa je klokanica 😍😍😍😍( ne znam ako si stavila..m poslala si mi 😂😂😂😂😂) a poklon za mene isto ok hahahHh

Uh gnojna angina😒😒😒 drz se sretna...ja sam inace protiv lijekova al kad se mora mora se. Nisam pila antibiotik 14 god a proslu god sam 2 puta i jos jednom sad zbog mastitisa.
Sanjchi pala sam 3 kg na vagi...al to je vecinom voda pa ce se vratit...uspuela sam jesti i nisam bila na wcu od nekih 10 sati...wooohooo. Ipak je veceras izlazak u kino pa da me ne zariba😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Uh gnojna angina😒😒😒 drz se sretna…ja sam inace protiv lijekova al kad se mora mora se. Nisam pila antibiotik 14 god a proslu god sam 2 puta i jos jednom sad zbog mastitisa.
Sanjchi pala sam 3 kg na vagi…al to je vecinom voda pa ce se vratit…uspuela sam jesti i nisam bila na wcu od nekih 10 sati…wooohooo. Ipak je veceras izlazak u kino pa da me ne zariba😂
Ma da, i ja sam protiv antibuotika ako nema potrebe, al eto, sta se.moze

MNarucila sam Doru na uzv kukova u koprivnicu...u srijedu idemo. Sa svima sam tamo isla jer se ne ceka dugo a ortoped je odlican. Znac danas zvala u srijedu na redu...bit ce da ima dosta bebica jer inace je bilo odmah da sljedeci dan dodes😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Klea, zao mi je radi proljeva... grozno.
Sta sam ja vama jucer rekla?? Da se ne naviknem na spavanje... i taj regres nabijem na k* i faze i skokice isto.... jednom tj me pocasti spavanjem a preostalih 6 dana budjenje svaka 2-2,5h... dns jedino sto je pozitivno sto smo do 10 dogurali! DESET H UJUTRO HEEEJJJ!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
a muza cu nokautirat kad mi dodje sa spikom da je on jadan umoran

Uh gnojna angina😒😒😒 drz se sretna…ja sam inace protiv lijekova al kad se mora mora se. Nisam pila antibiotik 14 god a proslu god sam 2 puta i jos jednom sad zbog mastitisa.
Sanjchi pala sam 3 kg na vagi…al to je vecinom voda pa ce se vratit…uspuela sam jesti i nisam bila na wcu od nekih 10 sati…wooohooo. Ipak je veceras izlazak u kino pa da me ne zariba😂
Ma da, i ja sam protiv antibuotika ako nema potrebe, al eto, sta se.moze
upravo tako!

Bili su moji na sat vremena... Taman mi mama peglala robu dok sam ja doruckovala hahaha a tata Diega zabavljao... i donijeli mi vjencanicu da ju prodam.. juhuhuuu... nadam se da cu je prodati za dobre pare 😂😂😂😂😂
Mi smo u setnjici vec oko pola h... mozda i vise a prije toga stavila susiti 2 kosare vesa... diiiivnoooooo jeeeee

Bili su moji na sat vremena… Taman mi mama peglala robu dok sam ja doruckovala hahaha a tata Diega zabavljao… i donijeli mi vjencanicu da ju prodam.. juhuhuuu… nadam se da cu je prodati za dobre pare 😂😂😂😂😂
Mi smo u setnjici vec oko pola h… mozda i vise a prije toga stavila susiti 2 kosare vesa… diiiivnoooooo jeeeee
Divno je vrijeme 😍😍😍😎😎😎😎

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji