Dobro jutro😘kavica,jako je zima brrrrrr i puse jako.Mamisita drzi se draga😘😘znam kako ti je i moja vegeta kao sve ce ona a nista,kad sam izasla iz rodilista jedan rucak mi je donjela a dva dana prije je svima govorila da je kupila teletine samo za mene hahaha.Boli me patkica za svih njih imam ja svoju dijecu i za njih moram razmisljat i cuvat svoje zivce😊😊
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hladno jutro, ovaj tjedan smo cijelo vrijeme doma, falit će mi šetnje…
Kašice - dakle vidim da neke miješaju povrće i voće, ja sam mislila prvo povrtne kašice pa kasnije voćne jer su ipak slađe pa da mi se navikne na sve okuse, nek joj voće bude kao desert.
Nova sam u svemu a na netu su različite informacije pa imam par pitanja :
1. Koje povrće ste u početku davali osim mrkvice?
2. Koliko dugo vam je trebalo da zamijenite obrok mlijeka s kašicom? Ili još uvijek nadopunjujete to s mlijekom ?
3. U koje doba dajete kašicu tj koji obrok? Ja joj za sada dajem samo za ručak pa bi kasnije za večeru
Sa 4 mj ide mrkvica, tikvica, korabica od povrca. Nama je danas tek peti dan s kasicama, ali ne trazi mlijeko nakon kasicd 1-2 sata, ovisno koliko pojede.
Kada uvedemo drugi obrok onda cu mu voce davat oko 10-11, a povrce oko 14 h.
Sa L mi je bilo super jer je bio na flasici pa je imao raspored tocno u sat. Npr u 7 flasa, oko 10-11 voce, 14h povrce, 18h jogurt ili nesto slicno i 21 h flasa, znaci to kad je vec imao 3 kruta obroka
Mamasita zaludenost ima velike veze jer ako je taluden pustit ce ti sve a poslije kad se otrijezni onda ce ti predbacivati. To nikako nije dobro...a neki ljudi dugo budu zaludeni vjerovala ili ne😂😂😂
Ako je ljubav prisutna a vjerujem da se ne bi bez toga vjencali onda ce polako skesti sve na svoje...8 mjeseci braka je jos malo za razmisljati o rastavama i slicnim stvarima i s tim nemoj ni razbijat glavu...sad ti govorim iz svojeg iskustva a kako sam malo promatrala okolinu skuzila sam da se vecina tesko prilagodava na brak i na te nove obiteljske odnose u pocetku. Ja cu ti samo reci da sam uvidjela da su cak prve dvije godine u braku svima kaoticne i to zbog prilagodbe a pogotovo kad u tom vremenu dode i beba.
I dobro kazes da je svaka obitelj drugacija i bema univerzalnog savjeta osim glavu gore i cuvaj zivce za sebe i svoju bebu.😊😊😘
Drzi se i nadam se da si danas bolje.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Dobro jutro😘kavica,jako je zima brrrrrr i puse jako.Mamisita drzi se draga😘😘znam kako ti je i moja vegeta kao sve ce ona a nista,kad sam izasla iz rodilista jedan rucak mi je donjela a dva dana prije je svima govorila da je kupila teletine samo za mene hahaha.Boli me patkica za svih njih imam ja svoju dijecu i za njih moram razmisljat i cuvat svoje zivce😊😊
Hhahha! Kao da si moju opisala! E sad kad sam malog rodila..sam bila spremna..natrpala punu skrinju kuhanih jela..i to smo 1 mj dana vadili i podgrijavali!
Hladno jutro, ovaj tjedan smo cijelo vrijeme doma, falit će mi šetnje…
Kašice - dakle vidim da neke miješaju povrće i voće, ja sam mislila prvo povrtne kašice pa kasnije voćne jer su ipak slađe pa da mi se navikne na sve okuse, nek joj voće bude kao desert.
Nova sam u svemu a na netu su različite informacije pa imam par pitanja :
1. Koje povrće ste u početku davali osim mrkvice?
2. Koliko dugo vam je trebalo da zamijenite obrok mlijeka s kašicom? Ili još uvijek nadopunjujete to s mlijekom ?
3. U koje doba dajete kašicu tj koji obrok? Ja joj za sada dajem samo za ručak pa bi kasnije za večeru
Ja sam pocinjala s jutarnjim obrokom,znaci kako sretna kaze..u 7 flasa..u 10 kasica...i onda sam popunjavala dalje..kad je prihvacen taj prvi kruti obrok..uvadjas drugi,vremenski ti nitko nece rec tocno koliko treba jer su sve bebe drugacije..mislim da i batat moze dosta rano. Ja sam isla redosljedom..dorucak..rucak..tek na kraju vecera.
Romi jel si stavila bas Lino rizolino, onaj Podravkin? Jel ima razlika od ovih rizinih Hipp pahuljica? Stavljas na normalnu bocicu ili onu sa sirim otvorom?
Suncokretice ja sam dala tikvicu, mrkvu i krumpir za sada, a od voca jabuku i marelicu. Probali smo i neku sa mjesanim povrcem kupovnu koju smo dobili al je sve pljuval, a i meni je bila bas bljutava pa nije cudno. Radije mu dajem po jedan okus i onda sama mjesam te koje vec pozna. Do sada nam se samo jednom desilo da mu je kasica zamjenila obrok i to je pojel 125g mrkvice. Al primjetili smo da njemu treba sve vise. Uglavnom, mi prilagođavamo kak njemu odgovara.
url=https://lilypie.com]
Ok hvala na odgovoru!
Za sada idemo jednu po jednu namirnicu i ne žurimo. Samo želim da se navikne na okuse i žličicu. Pogotovo zbog alergije moram oprezno s uvođenjem namirnica jer za svaku posebno moram provjeriti ima li reakcije tako da joj neću davati one miješane kašice nego pojedinačne.
Koliko dana ili tjedana vam je otprilike trebalo da zamijenite obrok mlijeka s kašicom?
Mi za sada jedemo par žličica ali joj svejedno ponudim mlijeko poslije. Uopće ne znam koliko ona toga mora pojesti da se najede
Mamasita zaludenost ima velike veze jer ako je taluden pustit ce ti sve a poslije kad se otrijezni onda ce ti predbacivati. To nikako nije dobro…a neki ljudi dugo budu zaludeni vjerovala ili ne😂😂😂
Ako je ljubav prisutna a vjerujem da se ne bi bez toga vjencali onda ce polako skesti sve na svoje…8 mjeseci braka je jos malo za razmisljati o rastavama i slicnim stvarima i s tim nemoj ni razbijat glavu…sad ti govorim iz svojeg iskustva a kako sam malo promatrala okolinu skuzila sam da se vecina tesko prilagodava na brak i na te nove obiteljske odnose u pocetku. Ja cu ti samo reci da sam uvidjela da su cak prve dvije godine u braku svima kaoticne i to zbog prilagodbe a pogotovo kad u tom vremenu dode i beba.
I dobro kazes da je svaka obitelj drugacija i bema univerzalnog savjeta osim glavu gore i cuvaj zivce za sebe i svoju bebu.😊😊😘
Drzi se i nadam se da si danas bolje.
Hvala ti sto me tjesis, ali jednostavno ne vidim nis pozitivno trenutno. Nemam ja zivaca cekat da nesto sjedne na mjesto sta bi trebalo biti normalna pojava.
Vjerujem da ti u ovom trenutku sve izgleda negativno, ali kao sto je kleaiva rekla, treba vremena da u braku sve sjedne na svoje, a znas da muskima uvijek treba vise vremena da shvate neke stvari 😂 mm i ja smo bili 7 g u vezi kad smo se vjencali i opet namje trebalo neko vrijeme da se slozimo oko nekoh stvari u braku i kucanstvu, ali stvarno, sve to dode na svoje 😊
Ok hvala na odgovoru!
Za sada idemo jednu po jednu namirnicu i ne žurimo. Samo želim da se navikne na okuse i žličicu. Pogotovo zbog alergije moram oprezno s uvođenjem namirnica jer za svaku posebno moram provjeriti ima li reakcije tako da joj neću davati one miješane kašice nego pojedinačne.
Koliko dana ili tjedana vam je otprilike trebalo da zamijenite obrok mlijeka s kašicom?
Mi za sada jedemo par žličica ali joj svejedno ponudim mlijeko poslije. Uopće ne znam koliko ona toga mora pojesti da se najede
Meni je L.jako brzo zamijenio obrok, nakon nesto manje od 2 tjedna. A kolko im treba..pojma nemam, ja sam mu davala da jede kolko on zeli 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji