Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    25. Veljača 2018. 15:27

Hedgehog

Evo mamice 4mjesečnjaka članak za vas, a mi ostali da vidimo što nas čeka:https://www.bellybelly.com.au/baby/4-month-old-baby-6-changes/ 😂😂😂😂

Super clanak!

• Srnac
    25. Veljača 2018. 15:36

barbs

Meni je muz rekao: B, odmaraj! Nemoj dns nista raditi 😂 A ja oprala sudje, spremila rucnike u masinu i sad se peru, napravila si rucak i sad caj i evo isao je on u grad po tablete mi… I u trgovinu
    Thx, I me, ja muzu rekla da kupi a on: sta ce ti to?! ne treba mu..Sve sama moraaaaan

Najbolji su mi kad kazu odmaraj a onda i oni odmaraju..ako mi kazes da odmorim onda ti napravi sve ostalo sta bi ja napravila da ne odmaram. Tak meni muz onih prvih mj dana kad nisam znala da mi je dupe di mi je glava samo vikao odmaraj a kuca rasulo. Kao pa koga briga kome se ja dokazujem. O jebote ako hocu da su mi wc, kada i posteljina cisti nikome se ne dokazujem.

• Srnac
    25. Veljača 2018. 15:41

dzenny

I_me

Tko prica sa muzem poslovno?!
    I ja sam danas sa svojim na VI 😂😂😂
    Spavao je sinoc na kaucu.. 😩

Jaaa.. 😒 i koliko cemo ostati na tom ne znam.. moj je samnom u krevetu i kao u snu me zagrli,ja lijepo kulturno ruku smaknem (trudi se da popustim).. aliii evo sinoc sam osjetila kako sam ga u snu krenula zagrliti i brze-bolje mu okrenem ledja 😂😂

Ja ne mogu biti dugo posvađana sa mm..odnosno ja bi se mogla frnjit do zauvijek ali on to nikad ne dopusta, uvijek trazi da raspravimo, nesto zakljucimo, dogovorimo, ako treba neko nekome se ispricati i bok. I to mi je super. Mislim da je to jer on ne moze dugo sutit 😉
    A sad sam i ja manje vise "osuđena" na njega pa bi mi bilo dosadno da smo dugo sluzbeni 

• Srnac
    25. Veljača 2018. 15:44

mamisita27

Trebalo je pisat ja cu malo negdje a ne ja cu s malim negdje, profi deformacija mame😂

Barkleys
    25. Veljača 2018. 16:00

Srnac

barbs

Meni je muz rekao: B, odmaraj! Nemoj dns nista raditi 😂 A ja oprala sudje, spremila rucnike u masinu i sad se peru, napravila si rucak i sad caj i evo isao je on u grad po tablete mi… I u trgovinu
    Thx, I me, ja muzu rekla da kupi a on: sta ce ti to?! ne treba mu..Sve sama moraaaaan

Najbolji su mi kad kazu odmaraj a onda i oni odmaraju..ako mi kazes da odmorim onda ti napravi sve ostalo sta bi ja napravila da ne odmaram. Tak meni muz onih prvih mj dana kad nisam znala da mi je dupe di mi je glava samo vikao odmaraj a kuca rasulo. Kao pa koga briga kome se ja dokazujem. O jebote ako hocu da su mi wc, kada i posteljina cisti nikome se ne dokazujem.

Daaaa. To mi svako malo radi. Kaoni ovo ti se odmori, ja ću paziti na L (npr dok je u baby gymu) i onda L krene njurgati i njurgati, i znam da je to uvod u histeriju, a on se zableji u komp i ne reagira pa se ja ustajem, dižem ju itd. A on, a mogao sam ju ja.  Da, mogao si! 🤣🤣🤣

• Bebushka
    25. Veljača 2018. 16:19

A i ja vas kuzim lkudi kad su roditelji u pitanju...kod nas je situacija takva da cu ja prije ispalit na mijesanje moje mame a mm na mijesanje njegove tako da medju nama nema trzavica, dapace moramo jedan drugoga podsjecati da ne budemo tolko bezobrazni

dzenny
    25. Veljača 2018. 16:21

Srnac-moj je isto takav.. on ne vidi smisao u tome da ja sutim od njega.. i stvarno nikad nismo bili na distanci vise od 24h,ali ovo sad koliko mi je bilo krivo,toliko me i povrijedilo.. jer nisam navikla na njega takvog.. inace,uvijek je dobar i brizan prema mn.. ii sad bi mogla danima o danima biti na distanci.. 
    Mamsita-bas tako sta kazes.. nije u pitanju ni sex ni mazenje.. jednostavno,kao njegovoj zeni ,mi treba malo vremena u njegovom zagrljaju i da osjetim tu ljubav kao nekad.. jer stvarno kako smo dobili bebu,tesko nadjemo to vrijeme da smo posveceni jedno drugom.. ii on nakraju napravi tako,umjesto da ga je nazad pozvao za 1h i sve bi bilo ok.. 

dzenny
    25. Veljača 2018. 16:24
    Danas nam je 5 mjeseci ❤
    Danas nam je 5 mjeseci ❤

• sretna
    25. Veljača 2018. 17:12

mamisita27

Sretna ja potpuno kuzim Dzenny…Zamisli da tvoj muz i ti nakon tri tj i ko zna kolko dana dok se decki smire da imate 5 min za sebe. Ne mora bit nuzno seks ni mazenje, samo da je vrijeme za vas -10 minuta -10 minuta. I onda te zove netko, bio to djed za kojeg si vezan najvise na svijetu il tko god, mozes nazvat povrstno nece svijet propast. Ovako ne cijeni trenutke s tobom. Koji su ionak sve rijedi

Ja ne kuzim. Jer mm stvarno radi do kasno i neki put jedva i da se vidimo i svejedno ce se javit svojima ako ih zovu i mene to ni najmanjd ne smeta. Zbog par minuta razgovora necu umrijet, a ni ja nisam nikad svojima odbila poziv ili se ne javila. U moru svih problema, ovo mi je tako banalan razlog za svadu, a ne bi nikad ni trazila da ignorira svoju obitelj, jer ni ja svoju ne ignoriram niti zelim ignorirat

• Bebushka
    25. Veljača 2018. 17:13

Ej ljudi, malo off topic...ne znam jeste li na kojoj drugoj temi tipa hematom u trudnoci i sl sreli mono111,  ugl za one koji jesu i vidili su kolko je prosla spontanih i problema svih zivih...vidila sam na proljetnim bebama da je rodila curicu hitnim carskim u 34 tt...ta zena je bila godinama potpora svima oko sebe i evo sama je napokon docekala bebicu, bas lipo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.