Mi smo popapali mrkvu i pol. 😊😆
Bas joj se svidja 😊
Ljuti se ako joj u sekundi ne stavim u usta.. sva je musava bila 😂😂😂
Al je danas navalila odmah na sisu poslije papice, al mislim da je to vise bilo za pajkiti.. sad se probudila..
Sutra cu joj skuhati malo vise jer mislim da joj danas to bilo malo, moze ona vise pojesti 😂
Barbs-nisu bili majstori. 😢 sutra ili prekosutra 😩😩😩
Sad sam napicila grijalicu pa je ok u stanu. Samo mi zao sto slapu ne mogu stavit u baby gym.. hladan pod, jos sam ja skroz u prizemlju.. glupe plocice, hladno je, iako ja stavim na na tepih, imam debelu vunenu deku koju jos savijem, gym i dekicu.. a ako stavim gym na krevet, ne zeli biti u njemu..tako da cemo cekat majstore da se mozemo igrat na podu.
E kad ti je diego u njihaljci u 3 polozaju, dal se ustaje?
To je isto neki polulezeci malo visi polozaj al ema stalno pokusava sjedit i dize se..
I da.. cestitam frendici na bebacu 😍
Barbs
To je isto neki polulezeci malo visi polozaj al ema stalno pokusava sjedit i dize se..
Znaci ona se uhvati lijevom rukom za sipku/ ovo sto visi iznad nje i pokusava ustat
Bas joj se svidja 😊
Al je danas navalila odmah na sisu poslije papice, al mislim da je to vise bilo za pajkiti.. sad se probudila..
Sutra cu joj skuhati malo vise jer mislim da joj danas to bilo malo, moze ona vise pojesti 😂
Sad sam napicila grijalicu pa je ok u stanu. Samo mi zao sto slapu ne mogu stavit u baby gym.. hladan pod, jos sam ja skroz u prizemlju.. glupe plocice, hladno je, iako ja stavim na na tepih, imam debelu vunenu deku koju jos savijem, gym i dekicu.. a ako stavim gym na krevet, ne zeli biti u njemu..tako da cemo cekat majstore da se mozemo igrat na podu.
I P je pojeo mrkvicu i pol s malo tikvice i jos bi da je bilo 😄
I me bi rekla da sam ju malo stalkalaRomi javi kad bude trst u planu, mm uskoro rodjendan al nije me briga da mu poklon kasni i misec dana, s obzirom na mizeriju sta sam dobila za bozic ne tribam mu nista kupovat tri godine da budemo kvit
Hahahha. Ja sam za Božić poslala svog u Lidl jer su tada bile pidžame, pa da mi kupi nju za Božić. Nije bilo malih brojeva, pa sam dobila dvije potkušulje za dojenje. 😂😂😂😂😂
Bebushka, jos mozes s vilicom zgnjeciti nakon sto naribas. Ja stvarno starijem nisam apsolutno nista mixala niti cu mladem.
Ja tebi apsolutno vjerujem i blago ti se, probat cu onda jos sa vilicom il za koji tjedan opet, dosta su usporene, nema bas naznaka da bi se mogle skoro okrenit a imaju pet mjeseci i tjedan dana, ok rodile se jesu malo prerano pa im dajem dva tjedna lufta al ljencine su to, a imaju i na koga bit
Pretpostavljam da je normalno da stagod im stavim u usta prvo curi van pa hvatam i vracam…ili im stavljate zlicicu tako duboko da odmah progutaju???
Normalno je! Jer nije isti nacin cicanja i jedenja. Cicanjem guraju jezik naprijed..zbog toga guraju hranu van..dok nauce da trebaju jezik uvlacit unutra!
I ne brini za okretanje,i moji su isto bili spori u tom..a evo mala si je spretnija od prijateljice koja se okrenula s 3 mjrseca..
Dobro vam ovo burovito jutro!!! Brrrrr
Pijem kavicu na terasi, slapa gleda tv 😂
Danas muz ide u hzzo po papire za produzit porodiljni.
Nadam se da je gazdarica zvala ove pacijente za klimu jer sam ju stavila na 29 pa puse 21. Upila sam i grijalicu u dnevnoj da nam bude toplo.😩😥
Bebice koje danas slave mjesecnice- cestitam.😊
Dzenny- zubic! 😊
Kavicu na terasi
Ja cu se ranit..kao da nismo u istoj drzavi..meni na mobu pise -9, osjet temp -23.
Cure hvala na cestitkama..citam mrc po mrc pa komentiram inace sve zaboravim
😨😨😨😨 Kako sam to preskočila. I_me nadam se da si se ovaj put lakše obukla, bilo bi šteta da se skuhaš. 😂😂😂😂
P.s. u Zagrebu cijeli tjedan temp. ispod nule.
Sad sam klinkula send da konacno posaljem por dok mali spava. 😂
Ja sam primjetila da vecinom muzevi imaju problem sa svojom obitelji, mi zene svoje lako dovedemo u red, ako ih treba dovoditi.
Dzenny kuzim i tebe, a shvacam i sto Sretna prica ali mislim da u tom slucaju ipak treba muz naci vremena za svoju zenu. Mozda poziv zvuci banalno iz npr moje perspetkive sada, ali da sam ja s muzem u nekom intimnom trenutku nakon milion godina naravno da bi ocekivala da ce se javiti kasnije. To sto se ne javi odmah ne znaci da ih ne postuje, ali znaci da postuje trenutak intime sa svojom zenom.
Ja sam se samo jednom dovela u situaciju da sam se posvadala sa svekijima i sogoricom. Bila sam glupa, naivna i zelena i vise si to necu dopustiti. Da je ta svada urodila plodom, mozda bi se i trudila uvijek reci sve sto mislim pa makar se i posvadali, ali kad sam shvatila da neovisno o tome sto muz ili ja rekli ili napravili one gledaju samo svoje i ne misle se mijenjati, odustala sam. Sada sam ljubazna i nasmjesena, dodem, vidimo se, odem. One znaju da do mene vise ne mogu i da me nece izbaciti iz takta i mislim da ih to najvise boli. Muz je uvijek uz nas i to nikad nije bilo pitanje, hvala Bogu. Da je drugacije i da se ne zauzima za svoju obitelj ili da se boji nesto reci bilo bi mi puno teze. Bez obzira na sve ja se uvijek trudim da sam dobra prema njima, da ih vidimo i da oni vide unuka, cujem se i sa sogoricom i trudim se odrzati normalan odnos. Ne bi mogla razdvajati muza od obitelji i uvijek zelim sve rijesiti ali sebe vise necu dovoditi u situacije da pokazem svoju ranjivost. Povrijede me, naravno, ali im to ne pokazujem.
Dobro vam ovo burovito jutro!!! Brrrrr
Pijem kavicu na terasi, slapa gleda tv 😂
Danas muz ide u hzzo po papire za produzit porodiljni.
Nadam se da je gazdarica zvala ove pacijente za klimu jer sam ju stavila na 29 pa puse 21. Upila sam i grijalicu u dnevnoj da nam bude toplo.😩😥
Bebice koje danas slave mjesecnice- cestitam.😊
Dzenny- zubic! 😊
Kavicu na terasi
Ja cu se ranit..kao da nismo u istoj drzavi..meni na mobu pise -9, osjet temp -23.
Cure hvala na cestitkama..citam mrc po mrc pa komentiram inace sve zaboravim
😂😂😂
Terasa mi je sa juzne strane, tako da kad je bura sam lijepo zasticena i nema osjecaja prevelike hladnoce.
Da se razumijemo, hladno je 😂😂😂, al nema vjetra na toj strani pa se da prezivjet 15ak min.
Bas joj se svidja 😊
I P je pojeo mrkvicu i pol s malo tikvice i jos bi da je bilo 😄
Bravo P 😊😊😊😊
Moja ocekivanja od muza su prvo dijete,pa ja pa tek onda njegova obitelj,jer tako stvari stoje i kod mn..i sve manje od toga mi smeta.. tako da se tu nema sta puno pricati.. do sada je uvijek bilo tako,dok nije bilo A,bila sam ja pa obitelj.. na takav nacin zivota sam navikla,zato me mozda to toliko i povrijedilo..
Hvala,cure 😍😍 mi smo jutros papali tikvicu 😊 al eto ja sam pocela sa kupovnim kasama.. i jos joj nisam probala pripremiti.. recimo kad mrkvicu kuhate,jel vodu skroz iscjedite ili pak malo ostavite da bude malo rijedja kasica ?? Ii so ne dodajete ??
Sortiraj odgovore
Najstariji