Joj sto sam se nasmijala...postar😂😂😂😂 s tim se mi uvijek zekamo😂😂
Tetovazu sam si uvijek htjela malu djetelinu s 4 lista jer me podsjeca na djetinjstvo kad smo ih trazili...i dan danas pogledam u travu i nadem odmah😂😂😂 ali nikad je nisam napravila nazalost.
I moja curka je danas bila nervozna a ja pokupila onu proljevastu virozu od svog sineka...cijeli dan sam ba wcu a bila narucena kod ginica...uspjela sam nekak obavit pregled😂sveki he cuvala i naravno nije spavala a nece ni jesti na bocu a ne usudi se dati joj sa zlicicom i spricom😂 nisam se zamarala...jos sam i s curkama popila postenu kavu konacno u miru😂
Ugl. Sve je ok sa stvarima dolje...pohvalio me da super svjeze izgledam😂 da mogu odmah na 4. 😂😂😂
Veli ibace su zene blijede i iscrpljene a ja sam bas super...pa smo se dotakli prehrane i zakljucili da je to jer pazim sto jedem i bavim se sportom😂
Srecom spasio me proljev od gradanske duznosti...vec vidim da me muz veceras ne bi pustio na miru😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
ajeste koristile sto za prevenciju protiv bolova zubica? za mazanje?
Za prevenciju nisam jer sam ja L prvi zubic otkrila.kad je vec bio dobrano vani 🤣 uopce nismo osjetili taj zubic. Njega su tek trojke pocele mucit i onda sam koristila dentinox

E da...trapke...ja inace volim ltb i s oliver ali mi se vise neda dati puno novaca jer ih stalno nosim i pohabaju mi se jednako kao i neke sa snizenja po 50 kn...radije kupim troje cetvere oa mijenjam nego ovako jedne il dvoje pa ih zacas zanistim. Iako volim imati jedne super koje mogu nositi i kad negdje idem na festu ili nesto a ove za na posao su potrosni materijal s obzirom da ja s djecom svasta izvodim, svuda skedam i tak😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja.imam gnojnu anginu, opet! Posumnjala sam jer kad sam naspricala grlo angalom desnu stranu mi uopce nije umrtvilo i idem gledat, kad ono bijeli cep ba desnoj strani 😠 idem sutra odmah ujutro dr po antibiotik. Jbt, prvi out sam ji dobila prije godinu il dvije i sad je vec treci put imam! Prije toga nikad i nilad nisam antb bila. Koji k ju sad imam tak cesto?! Sad se.bojim da P ne pokupi
Sretna ja sam morala odstranit krajnike sa 17 godina jer sam tri put na godinu imala jedino tako sam se rijesila.

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ja.imam gnojnu anginu, opet! Posumnjala sam jer kad sam naspricala grlo angalom desnu stranu mi uopce nije umrtvilo i idem gledat, kad ono bijeli cep ba desnoj strani 😠 idem sutra odmah ujutro dr po antibiotik. Jbt, prvi out sam ji dobila prije godinu il dvije i sad je vec treci put imam! Prije toga nikad i nilad nisam antb bila. Koji k ju sad imam tak cesto?! Sad se.bojim da P ne pokupi
Sretna ja sam morala odstranit krajnike sa 17 godina jer sam tri put na godinu imala jedino tako sam se rijesila.
Ali.ja ju nisam nikad u zivotu imala do unazad godinu il dvije, nisam sigurna..zadnje sam imala u ljeti kad sam bila trudna i evo sada.

Ali.ja ju nisam nikad u zivotu imala do unazad godinu il dvije, nisam sigurna..zadnje sam imala u ljeti kad sam bila trudna i evo sada.
Je li imas temp?

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Aaaajmeeeeee... vec 3.faking put pisem porukuuuuuuuuuuuuuuuu
Ugl
Sretna, moji su mi rekli za taj gel isto... za gnojmu anginu... kad sam bila dijete sam ju imala.... i to

Aaaajmeeeeee… vec 3.faking put pisem porukuuuuuuuuuuuuuuuu
Ugl
Sretna, moji su mi rekli za taj gel isto… za gnojmu anginu… kad sam bila dijete sam ju imala…. i to
okej... 4.
ugl... vise puta u god dana i jedna mi je falila da idem pod noz... al onda se sve unormaliziralo al svaki put kad me grlo boli me strah...

Je li imas temp?
Ma.nista. ni jednom nisam imala temp kod gnojne angine. Ovo je sami pocetak tak.da.me.ni.ne boli jako, samo onak pika malo. Al u ljeti mi je bilo.grozno. nisam na vrijeme skuzila da.je angina i to se prosirilo ds.nisam mogla ni jest. Al.isto nisam imala temp

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji