Ovaj mali ce mi dns zivce pojest...
Ja ne znam sta mu je...
Da l od juzine?
Da l od promijene vremena?
Al danas je neeeemoooguuuucccc!!!!

Ovaj mali ce mi dns zivce pojest…
Ja ne znam sta mu je…
Da l od juzine?
Ja sam se sad cula sa frendicom sto ima malog starijeg mj i pol od slape... kaze da je proplakala od zivaca danas jer je mali nemoguc 😥😥😥
Cendrav, nist mu ne pase, ne spava a spava mu se...
Vjv je promjena vremena.. 😩

Ovaj mali ce mi dns zivce pojest…
Ja ne znam sta mu je…
Da l od juzine?
Ja sam se sad cula sa frendicom sto ima malog starijeg mj i pol od slape… kaze da je proplakala od zivaca danas jer je mali nemoguc 😥😥😥
Cendrav, nist mu ne pase, ne spava a spava mu se…
Vjv je promjena vremena.. 😩
KO DA DIEGA OPISUJE... s time da pred vecer je inace cendrav al sad na kvadrat... i ja bih proplakala 😂😂😂😂😂😂😂😂

Meni su u Ri rekli do cetvrtog mjeseca.
Nama kad napuni 5 mj 😕
I meni su rekli kad navrsi 5, slj tjedan idem.

Muz jos ne zna sa planiram za vikend pobjeci na kavu 😂😂😂😂😂😂😂 Doznat ce za vikend 😂😂😂😂
Diego je zaspao... na rukama mi naravno... i to smo sada u fazi gdje zaspi uz: ssssss i lupkanje po guzi..

Ja cu pak poludot zbog P dnevnih spavanaca! Prije je lijepo odspavap 2-3x duze, a sada spava po 10-20 min par puta kroz dan i onda.je.nervozan i on i ja! Znam da jent9 faza jer mi je tako bilo i s L, ali unam fa je dugo trajala.i da sam bila na rubu. Uz sve to jos ga i nos muci i noci su uzaaassssss

Ja cu pak poludot zbog P dnevnih spavanaca! Prije je lijepo odspavap 2-3x duze, a sada spava po 10-20 min par puta kroz dan i onda.je.nervozan i on i ja! Znam da jent9 faza jer mi je tako bilo i s L, ali unam fa je dugo trajala.i da sam bila na rubu. Uz sve to jos ga i nos muci i noci su uzaaassssss

Ja.imam gnojnu anginu, opet! Posumnjala sam jer kad sam naspricala grlo angalom desnu stranu mi uopce nije umrtvilo i idem gledat, kad ono bijeli cep ba desnoj strani 😠 idem sutra odmah ujutro dr po antibiotik. Jbt, prvi out sam ji dobila prije godinu il dvije i sad je vec treci put imam! Prije toga nikad i nilad nisam antb bila. Koji k ju sad imam tak cesto?! Sad se.bojim da P ne pokupi

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji