Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    25. Veljača 2018. 10:24

Amore

Barbi, sta u Toweru ima next? Nisam dugo bila, nekako nam ztc u zadnje vrijeme zgodniji, usput..Mi jucer bili u Kopru, isto cesto idemo, ne znam , Ivcy, koji te ducani zanimaju, ja tamo u h&m-u, zari i pepcu nadjem djeci svasta, nesto i sebi, a imas i Bershku, New Yorker, Stradivarus, Desigual, Hervis, Deichman..

Da na trecem katu je,otvorio se u 11 mjesecu i cesto su akcije.Super im je robica

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    25. Veljača 2018. 10:29

Ivcy1306

Lijep pozdrav cure. Upadam stalno s novim pitanjima ali moram reci da ste uglavnom vi aktivne. Imam 2pitanja: 1.cure u rijeci i okolici zanima me gdje je najbolje obavit soping te ima li ikakvih snizenja sad? Trst? Odjeca konkretno!
    2.kopar slovenija? Kakvo je tamo za soping i cijene?
    Ja sam dosta daleko pa da ne bubnem bezveze par stotina kilometara i zeznem se.
    Hvala unaprijed svima. I evo jedna slika iz mog kraja

Ivcy! Koliko snijega na plitvicama! Jesi dobro? Kako mis mali? Sad je vec godinu dana presisao!
    Ja u kopar idem kad sam u istri..i prezodovoljna sam. Uvijek se nesto nadje..klincr skroz tamo oblacim.
    Mogu ti samo dat primjer od prije par godina kad sam sebi u new yorkeru tamo kupila haljinu za 3€,ista takva u karlovcu 200 kn!

barbs
    25. Veljača 2018. 10:31

Jutro mame...
    Iskustva sa:

Sretna, osim mrkvice, jesi mu stavila nesto unutra (npr.maslinovo)?

Maja 3
    25. Veljača 2018. 10:32

Jutro cure! Bas mi je guzva..nis ne stignem. Male papalice su vam prekrasne!
    Dena,tvoj Viktor me svaki puta odusevi,izgleda bar 2 mj stariji negos to je. Velik decko!
    Mamasita,steraj ti sve u krasni k!
    I nedaj im se zajebavat..moji su isto zajebani..i nece mi se ni pisat o tom jer se samo nepotrebno zivciram!

• Amore
    25. Veljača 2018. 10:38

Super, hvala za informaciju!

barbs
    25. Veljača 2018. 10:39

Mamisita, jako mi je zao radi situacije s vegetama... Bas grozno... Ne znam sto bih ti rekla... Neka si sebicna! Oni zaborave koliko su oni sebicni, pa zasto ti ne bi bila?
    Hedge, tako je! Kad imas pomoc je veliki + ali i veliki - jer svi ocekuju onda da ti se mogu mijesati gdje god kad god i ne postuju tvoje zelje... Ja osobno nemam problema kad mi maloga dodju vidjeti ali NE SVAKI DAN!!! Niti kad god se njima prohtije i koliko god!! 

• sretna
    25. Veljača 2018. 10:41

barbs

Jutro mame…
    Iskustva sa:
    Nemamo temperaturu al se nisam ni naspavala. Diego se svako malo budio. Ponekad bih ga ignorirala pa bi spavao ponekad bi nadtavio njorgati… muci ga nosic… dns nije od volje… i nije nikako htio mrkvici 😂😂😂😂 bas nece i nece i neceeeee tu domacu…
    Sretna, osim mrkvice, jesi mu stavila nesto unutra (npr.maslinovo)?

Nisam jer sam zaboravila 😂 a ove lino zitarice nisam kupovala jer ih sa L nije bilo, ali sad bi ih mogla uzet

barbs
    25. Veljača 2018. 10:42

Maslacak, znam kako je kad ti idu na nerve i jad krenes pisati/pricati jos vise se iznerviras! 
    Mamisita, neka si ti to izbacila! 😘😘😘
    Klea, ja sam.ti odg da moka sveki ima parnu postaju... tefalovu... i rekla je da joj je peglanje majka od onda... a i par puta sam peglala kod nje i bome je milina! 😍😴😍 Zoves se Ruza???
    Netko je pitao za TUS KOPAR? jaaaaoo, jedva cekam da idem 😍😍😍 Prije smo isli 2x godisnje... a onda sam ostala trudna 😂😂😂😂

dzenny
    25. Veljača 2018. 10:43

Jutro.. 😊
    V i njegov mali drugaric su 🍬🍬
    Pegla- ja ne peglam jer imam susilni,a imam neku obicnu akooo zatreba,ne daj Boze 😂😂😂
    Mamsita- u potpunosti te podrzavam.. jer i ja sam imala takvu situaciju da suu daleko 60 km od nas,vide malenu u 15 dana.. ok,volis ju,prvo je unuce,sve ok.. aaalii to ti ne daje za pravo da se ti mozes mn mjesat kako cu ja sa svojim djetetom.. STOP !! DOSTA !! Kazes ono sto im ide.. (iako,kod nas nije joos bilo toliko kriticno,pa se rijesilo na lijep nacin.. ali vidim da ktb to tak ne ide,jer ti vegeti kazes da hoces mir,aa ona kaze kako ce te cekati doma 😒).. mn je mm naljutio ima skoro vec sedmica.. znaci,napokon uhvatimo malo vremena samo za sebe,jer je A spavala.. ii sad lezimo u njega mob zvoni,kazem mu pusti neka zove ko hoce.. on usta i vidi zove ga nonic ii javi se.. jaaa popi*dila .. znaci zbog  nekog nebitnog ti nam oduzimas vrijeme koje jedva da dobijemo.. ne moze da ceka 1-2h pa onda da ga pozoves.. ma idite bre svi skupa.. i evo sad pijemo kafu i progovorimo samo poslovno.. A je imala cjepljenje u cetvrtak,on radio,detalje mu nisam ni ispricala.. aaa za svoje dijete bii im se svima krvi napila.. ovo sam JA rodila i za ovo sam se JA I SAMO JA patila..

• Amore
    25. Veljača 2018. 10:44

Da, uvijek naletis na neku akciju, ja jucer kupila dvije suknje u c&a , 5 eura svaka😀 Barbs, nisam ovaj rizolino probala , nekad sam ovoj vecoj davala, onaj obicni, a sada kupim rizine ili prosene pahuljice u dm-u, kuham amaranth,palentu ili proso, pa to dodajem vocu ili povrcu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.