Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    25. Veljača 2018. 09:19

Mamasita draga, ne znam sta bi ti rekla, al te potpuno razumijem i ja bi se osjecala isto kao i ti. Nadam se da ce se ipak urazumit

• Amore
    25. Veljača 2018. 09:20

Jooj, Mamisita, kuzim te totalno..Meni je tako bilo, pa recimo jedno 10 godina, kao fini smo si, a svaki put ja na kraju ispalim,i doma se kasnije nerviram ili svadjqm s muzem , jer sam imala postovanja i pristojnosti..Kad sam odlucila sve to presjeci( citaj deset godina i par dijagnoza prekasno), sve se lijepo poslozilo, ne bendam ih nimalo, samo osnovno, kao i druge susjede, nista ne primam srcu, i naucila sam odgovoriti, i napraviti po svom..Postovanje se mora i zasluziti, nemaju na njega pravo samo zato sto su neciji roditelji, djedovi, bake. Srecom, nakon toliko godina je i muz skuzio neke stvari, jer kad imas djecu, ona su prva, pa sad i on nekad cak i prije mene primjecuje kako su sebicni..Malo sam oduzila, uglavnom, htjela sam reci, zao mi je sta nisam prije bila cvrsca..Drugo bi mozda bilo da su nam u bilo cemu, a pogotovo s djecom pomagali, moza bih se onda osjecala duzna, ali ovako, kad tu djecu dodju vidjeti jednom u 15 dana( a zivimo kuca do kuce), onda nemam respekta ni trunke, kako bi rekao Balasevic😀

I_me
    25. Veljača 2018. 09:24

kleaiva

Jooooj Romi jesam ja sam Rosita Perez😂😂😂 Ak se netko pita zasto…zbog klinaca iz skole😂😂😂 da me ne traze na fejsu😂 vec godinama je tako. Pa tko me vidi nek me doda za frendaca…bit ce mi drago😊
    E ja sam imala tefalovu i mozda se i moze slozit al mi se neda…stara je 8 god pa je vrijeme za novu😂 isto gledam tefalove koje imaju frendice al sam gledala i phillips. Nikako da se odlucim😂 a 3 hrpe robe su se skupile.
    Imala sam onu prvu tefalovu i trazim nesto malo jace al da je oko 1000 kn jer mi je to max trenutno sto mogu dati.

Jesi jucer postala u bebologiji?? 
    Gledam ime, nest mi poznato 😂😂😂

Barkleys
    25. Veljača 2018. 09:29

Mamasita - mislim i da si najbolje odlučila. Pošalji ih sve u toplice, a ti lijepo s K laganini. Meni koliko god da je teško što sam solo, u jednu ruku mi je super. Znam da ovisim sama o sebi i točka. I cijepljenja i sve sam sama odradila. S taxijem. Jer nemam auto. A relacije nisu neke grozne da je skupo. I znaš da ne možeš računati na nikoga i točka. I bude ti super. 

Ivcy1306
    25. Veljača 2018. 09:51

Lijep pozdrav cure. Upadam stalno s novim pitanjima ali moram reci da ste uglavnom vi aktivne. Imam 2pitanja: 1.cure u rijeci i okolici zanima me gdje je najbolje obavit soping te ima li ikakvih snizenja sad? Trst? Odjeca konkretno!  
    2.kopar slovenija? Kakvo je tamo za soping i cijene? 
    Ja sam dosta daleko pa da ne bubnem bezveze par stotina kilometara i zeznem se. 
    Hvala unaprijed svima. I evo jedna slika iz mog kraja 

• Barbi13
    25. Veljača 2018. 10:01

Ivcy1306

Lijep pozdrav cure. Upadam stalno s novim pitanjima ali moram reci da ste uglavnom vi aktivne. Imam 2pitanja: 1.cure u rijeci i okolici zanima me gdje je najbolje obavit soping te ima li ikakvih snizenja sad? Trst? Odjeca konkretno!
    2.kopar slovenija? Kakvo je tamo za soping i cijene?
    Ja sam dosta daleko pa da ne bubnem bezveze par stotina kilometara i zeznem se.
    Hvala unaprijed svima. I evo jedna slika iz mog kraja

Pozdrav Ivcy,mi sve kupujemo u tower centru najvise u kik ili next i u ztc h&m.Mislim da Romi ide cesto u sloveniju.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

kleaiva
    25. Veljača 2018. 10:16

I me jesam u bebologiji postala al ocito nitko ne pegla😂😂😂😂😂
    Sanjchi ja ti nakon parne postaje nikad ne bih kupila peglu...budem ti slikala koje 3 hrpe robe imam i to ispeglam za sat i pol s parnom jer peglas samo jednu stranu doslovno 20 sec.😂
    A jos sam imala onu slabiju od 4.5 bara i para samo 90 g/ min. Ove novije su sad zmajevi naspram moje😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Amore
    25. Veljača 2018. 10:16

Barbi, sta u Toweru ima next? Nisam dugo bila, nekako nam ztc u zadnje vrijeme zgodniji, usput..Mi jucer bili u Kopru, isto cesto idemo, ne znam , Ivcy, koji te ducani zanimaju, ja tamo u h&m-u, zari i pepcu nadjem djeci svasta, nesto i sebi, a imas i Bershku, New Yorker, Stradivarus, Desigual, Hervis, Deichman..

kleaiva
    25. Veljača 2018. 10:17

Hedge kuzim te skroz! I ja zbog klinaca i roditelja njihovh jos vise imam pseudonim😂😂😂
    Fira je jer se uvijek sprdamo mi poznati iz tog imena iako se ja ustvari zovem Ruža😂😂😂 al sam se malo pošpanjolila😂

kleaiva
    25. Veljača 2018. 10:20

Mamasita legenda si! Ja te podrzavam u nacinu razmisljanja al zbog tvojih zivaca ti kazem da oguglas i prihvatis stvari kakve jesu. Ja otkad sam prihvatila da seruckaju bezveze te nase vegete zivot mi je lijep😂
    Koliko ste u braku ti i muz? Mi smo imali takve neke situacije kad smo zivjeli kod svekica i mozda prvu godinu kad smo odselili i onda je muz skuzio sve...sad on pozdi na njih a ja smirujem tenzije😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.