Dena-preslTki su! 😊😊😊
Inace sam iz Osijeka,ak zadnjih 6 god zivim i Porecu
Parna postaja - sogi ima philipsovu i bila je prezadovoljna, pa sam uzela istu i prezadovoljna sam, u elipsu je na akciji 2200, ona zlatna, mozes ju ostavit na dasci zeljezom prema dole...cila je svemirska, lagana i cool...to sam kupila prije beba 😊
Ime kako probava? Ja sam jucer nesto krivo pojela...#onokadneznasocesprijesratilpovracat al brzo je proslo
Dovro jutro svimaaa
Jooooj Romi jesam ja sam Rosita Perez😂😂😂 Ak se netko pita zasto...zbog klinaca iz skole😂😂😂 da me ne traze na fejsu😂 vec godinama je tako. Pa tko me vidi nek me doda za frendaca...bit ce mi drago😊
E ja sam imala tefalovu i mozda se i moze slozit al mi se neda...stara je 8 god pa je vrijeme za novu😂 isto gledam tefalove koje imaju frendice al sam gledala i phillips. Nikako da se odlucim😂 a 3 hrpe robe su se skupile.
Imala sam onu prvu tefalovu i trazim nesto malo jace al da je oko 1000 kn jer mi je to max trenutno sto mogu dati.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Jutro svima! Malo sam u zaostatku s citanjem, stalno neka akcija, babinje, shoping,druzenja.Nadam se da ste sve ozdravile, a Kleaiva sta se tice pegle, i moja dugogodisnja nedavno riknula, pa sam uzela Gorenje, isto parna postaja, oko 700 kn je bila u Pevecu, ali mislim da ima i na njihovoj stranici, super mi je, lagana, brzo se zagrijava, ima odvojivi spremnik za natociti vodu, i ne treba biti destilirana..model sgt2400, pa si pogledaj, dobar je omjer cijene i kvalitete..ja kad sam proucavala, gledala sam da ima vise tih bara za paru, i stvarno sam zadovoljna
Jooooj Romi jesam ja sam Rosita Perez😂😂😂 Ak se netko pita zasto…zbog klinaca iz skole😂😂😂 da me ne traze na fejsu😂 vec godinama je tako. Pa tko me vidi nek me doda za frendaca…bit ce mi drago😊
E ja sam imala tefalovu i mozda se i moze slozit al mi se neda…stara je 8 god pa je vrijeme za novu😂 isto gledam tefalove koje imaju frendice al sam gledala i phillips. Nikako da se odlucim😂 a 3 hrpe robe su se skupile.
Imala sam onu prvu tefalovu i trazim nesto malo jace al da je oko 1000 kn jer mi je to max trenutno sto mogu dati.
Potpuno suosjećam radi imena, meni nisu problem klinci u vrtiću nego starci. Znaš ono kul mladu roditelji žele si biti prijatelj na Facebooku s tetom u vrtiću od svog djeteta. Onak wtf. Jel meni može netko objasniti onako ko debilčeku. Što je parna postaja, čemu ona služili, jel to pegla ili čisti? Nedavno ste pričali o nećemu što čisti...svasampogubljena...😂😂😂
Dobro jutro😘kavica..mamisita moja samo pogledaj K i sve ce proci moje ljutnje i nervoze pobere moj muz😂a ko ce drugi bas sam zlocesta neki put ga cekam na prozoru i gledam svaku sitnicu i na na vratima vec krece paljba😊
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Kod mene vam je situacija ovakva: Imamo cijepljenje isti dan kad Vegetan mora u toplice kraj Zagreba. Mm ide uvijek samnom svugdje i vozi me jer ima prirodu posla tak fleksibilnu da se moze prilagodit. Sa vegetanom ide gospod cijenjena vegeta od svih zacina sacinjena. Ja sam molila buduci je takva situacija da je vani ledara i minus da ih zamoli, buduci bi oni trebali biti dvoje odraslih ljudi (ocito nisu jer se ponasaju ko bebe, K vrsnjaci) da imaju razumijevanja jer mali ima cijepljenje i njih je dvoje odraslih pa mogu sami a ja sama s bebom. Ali, ne! Gospodin Odvratni sebicni vegetan(on je jos gori, sebicni gad od vegete) je rekao ok nas odvezi i s vegetom se vrati na cijepljenje.Sta je nemoguce jer je vremenski razmak premali i onak necu nikog kod svoje kuce taj jebeni dan kad mi se mali cijepi i ak to ne postujes u mojim ocima si mrtvo slovo na papiru i nemamo o cem vise pricat. Tak da sam rekla da ih vozi i da mi se ne pojavljujr s njom pred ocima pa nek se snade di ce bit , fakin not my problem. Za one koji misle da sam sebicna , jesam jer imam sa sebicnjacima problem. I ne, ne mogu vidit malog taj dan. I da samo zato jer mi ne pase. I da, draga vegeto, samo zato. Dode li mi iko taj dan napravit cu raapasoj da cemo bit na ratnim sjekirama zauvijek.
Mamisita nisi sebicna pa normalno da taj dan zelis bit s K sama,znam da si ljuta al vegeta od svih zacina sacinjena😂😂😂😂😂😂umirem od smijeha.
Leptirica.com
Prije sam kolko tolko postovala starije i njih a sad mi se iskreno fucka za to kolko mi je crno ispod pogrizenih noktiju. I da, draga Vegeto, takve smo mi mlade mame
I da, znam da je u tvoje vrije bilo fakin zastarjelo. Sta kazes?! Sorry ne cujem te i ne vidim tralalala baj baj
Kraljica😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji