Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    24. Veljača 2018. 21:49

Klea, zao mi je radi Jakova  Bez oporavak! 😘
    Mamisita, bas mi je zao radi tvojih osjecaja.... Isplaci se, ako treba, nemoj nista skupljati

barbs
    24. Veljača 2018. 21:52

I me, zao mi je radi klime!  Sjecam se da si pisala...

luce <3
    24. Veljača 2018. 21:57

I_me i Barbs hvala vam, moja je sve do sada u lezecem polozaju, ne znam uopce kad ih se moze pocet tako stavljat u te druge polozaje...
    Joj vidim da vas se bas dosta razbolilo i zelim vam svima sto brzi oporavak 😘😘😘

kleaiva
    24. Veljača 2018. 22:01

Curke svima brz oporavak. 😘
    Mamasita drzi se!❤️ I ja imam te faze...jos pogotovo me strefi sad kad sam premorena jer sam 5 puta osjetljivija.
    Ja sam ona koja jede od nervoze😂😂😂 uzaaaasna osobina!
    Jakov je nesto bolje...nalazi kazu viroza i to pri kraju! Sutra ce bit vec bolje😊
    Umorna sam...odoh spat! Muz vec spava sat vremena a ja s klincima gledam Lorax! Ubile nas reklame al sta se moze🤔

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    24. Veljača 2018. 22:21

Joj ja bih radije nokte grizla nego jela sve redom😣😣😣
    Kako god...ni jedno ni drugo nije bas ok😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Dena1009
    24. Veljača 2018. 23:54

Mamisita hahhahaaaha, taman mi se necak zalio na curu, cudna je, nezna sta joj je, jedva prosli 3g. 😂😂
    Sanjchi natjecaj je jos otvoren. 😉 Meni se uraslo i upalilo kad sam dosla iz bolnice, hodala.sam u polusvijesti neko vrijeme, odjednom skuzim da me pece i pogledam, a carapa cijela krvava. 😥😥
    Ime odakle si ti ono??😮😮 Kod nas steglo, cesta ko špigl...❄❄
    Kasice ja danas malo gledala u dm-u sta ima, kad ono bolonjez za 4+ mj 😮😮😮😮😮
    V je kod tetke na cuvanju. Proveli smo popodne skupa, navecer ga nahranila i uspavala, ujutro ce se jos malo druziti sa braticrm pa ce svi do nas na rucak. Oni dva se jednostavno obozavaju, ovaj bi ga samo ljubio i grlio, a V je lud za njim, oce se rastepsti od srece kad ga vidi.

❤❤❤❤❤❤❤❤
    ❤❤❤❤❤❤❤❤

url=https://lilypie.com]

• Srnac
    25. Veljača 2018. 00:41

Mamasita 
    A mozda je Bruno ispao bas neki ultra zgodan, duhovit i bogat frajer a ti jedina zenska u njegovom zivotu koja ga je odbila i to ga ful intrigira pa i dan danas misli na tebe 
    Denna ajme divni suuuuu
    Jel V poceo sjediti?
    Klea aka Rosita..vidim da i na fb pitas za parnu postaju
    Kad ti mi tu nismo pomogle. Ne peglam. Kupila sam neku sirotu gorenje da imam za Tomine stvari.

luce <3
    25. Veljača 2018. 02:28

Mamasita 😂😂😂 legende, da je sve u smece bacila 😂😂😂
    Dena ajme preslatki su 😍😍😍
    Ja imam tefalovu parnu i dobra je al vrlo brzo mi se kamenac nakupio i pocela mi je slabije peglat, sestra mi je uzela philipsovu i kaze da je njena bolja(probala je peglat s mojom) 

Barkleys
    25. Veljača 2018. 05:57

Kiki156

Heeej cure!
    Mi smo danas u pogonu cijeli dan. Prvo sam ja ujutro isla na depilaciju a decki su bili u cityju, onda smo isli do moje mame pa kod uje na rockas. Bila je hrpetina ljudi na rockasu ali V je sve to super podnio, ja sam mislila da ce se bojati ali on je rado bio nosen 😂 svima se smijao, igrao se i uzivao. Poceo mi je po danu spavati duze, po 2 h u komadu + sat, sat i pol isprekidano. Ali zato od kad tako spava ide spavati u 9, a ne u 19:30, i dalje se nocu budi svaka 2 sata 😴
    Mamasita tko te ljuti? Tebi su svekici sad stigli ili sad krivo shvatila? Cijepe ti se s istim cjepivom kao i zadnji put al ne mogu se sjetiti koje je to, a sad lezim na kaucu i ne da mi se ustati 😂 budem sutra pogledala. I na trecem cjepivu ide isto ovo ja mislim. Dakle 3x isto cjepivo.
    V je poceo izrazavati nezadovoljstvo vristanjem/deranjen 😅 prije je samo plakao, a sada kad mu nesto nije po volji pocne se derat tj vristat. Ima li jos beba koje vriste? 😛

Daaa! Moja vrišti. Točnije cvili. U početku sam mislila ajme jer ju nešto boli, ali recimo, krene vrištati kad više ne želi biti u baby gymu. I slično. Bravo za spavanje. 

Barkleys
    25. Veljača 2018. 06:04

Srnac

Mamasita
    A mozda je Bruno ispao bas neki ultra zgodan, duhovit i bogat frajer a ti jedina zenska u njegovom zivotu koja ga je odbila i to ga ful intrigira pa i dan danas misli na tebeDenna ajme divni suuuuu
    Jel V poceo sjediti?
    Klea aka Rosita..vidim da i na fb pitas za parnu postaju
    Kad ti mi tu nismo pomogle. Ne peglam. Kupila sam neku sirotu gorenje da imam za Tomine stvari.

Hahha. Tak i ja, imam neku peglu iz Konzuma mislim, koja stoji doma čisto onako zlu ne trebalo. 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.