Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    22. Veljača 2018. 14:26

Moj nije isao na trening jucer. Taman Diega cuvao... imao problema samo pola h s njime pa mu je zaspao dok nisam dosla doma 😁 i onda sam mu rekla da je imao vise srece od mene... bome.ima srece kad ga cuva... mislim da je to znak da ga cesce mora cuvati hahahhaa
    Inace, primjetila sam da me Diego sve vise trazi po sobi... kad ga netko drzi uvijek gleda prema meni ili muzu i rukom se okrene... jucer je bio totalno drugaciji kad ga je cuvao muz u

barbs
    22. Veljača 2018. 14:27

barbs

Moj nije isao na trening jucer. Taman Diega cuvao… imao problema samo pola h s njime pa mu je zaspao dok nisam dosla doma 😁 i onda sam mu rekla da je imao vise srece od mene… bome.ima srece kad ga cuva… mislim da je to znak da ga cesce mora cuvati hahahhaa
    Inace, primjetila sam da me Diego sve vise trazi po sobi… kad ga netko drzi uvijek gleda prema meni ili muzu i rukom se okrene… jucer je bio totalno drugaciji kad ga je cuvao muz u

U nasem stanu nego sveki kod sebe... 
    Ja sam ga nahranila oko 17h... i prije... i on mu je dao 30ml da se smiri prije spavanja.. 70ml je popio oko 19:30 i onda sam mu dala malo nakon cicu... 

• sretna
    22. Veljača 2018. 14:32

Barbs, mozes ti slobodno uvest povrce. Ne moras prvo itredat svo voce pa onda povrce..ako hocew daj mi.kad zavrsis s jabukom mrkvicu npr. 

barbs
    22. Veljača 2018. 14:35

sretna

Barbs, mozes ti slobodno uvest povrce. Ne moras prvo itredat svo voce pa onda povrce..ako hocew daj mi.kad zavrsis s jabukom mrkvicu npr.

Ahaaaa... hvala na info 😊 Nesto nam je pedica objasnjavala onaj dan ali nisam bas popamtila... puno je to info odjednom... 

Maja 3
    22. Veljača 2018. 14:36

Meni stigle slikice iz dm-a!😀😁
    Treba mi jos albuma! Ne stane mi vise!

barbs
    22. Veljača 2018. 14:37

Inace, nema FBI-a jos 😂😂😂😂 i vise mi ne salju porukeeeee 😍😍😍 Dns mi je Violeta poslala pack iz Pepca 😎 Jedva cekam da mu dodjeeee 😍😍😍

barbs
    22. Veljača 2018. 14:43

Jucer je muzev nono D-u stavio koricu kruha u usta...

Maja 3

barbs

Inace, nema FBI-a jos 😂😂😂😂 i vise mi ne salju porukeeeee 😍😍😍 Dns mi je Violeta poslala pack iz Pepca 😎 Jedva cekam da mu dodjeeee 😍😍😍

Hhahahha! 

barbs

Maslacak31

barbs

Hhahahha!

Da se malo nasmijemo hehehhee
    E da, tebi mali koristi baby love... na.kojem ste broju??

Maja 3
    22. Veljača 2018. 14:46

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.