Sanjchi super je 👍👍
Mi imamo motorolinu baby kameru s monitorom, narucili smo je preko ebaya i platili oko 100€ i vridi svake kune....moze se rotirat, ima na sebi sumove i uspavanke, nocno snimanje, uvecavanje...

Curke hvala na cestitkama!
Sanjchiiiii odlicno izgleda kutna😊 ja sam luda vec...opet bi preuredivala😂
Previse gledam one emisije😂😂😂
Uspavljivanje...eno je u sobi budna u kindicu vec 15 min nesto blebece pa se pobuni al ne deraci se pa je ne dozivljavam...znam da sam uzasna al dok se ne place ne diram je😂 veceras nakon silnog kakanja je manje pospana ocito😂😂😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sanjchi super je 👍👍
Mi imamo motorolinu baby kameru s monitorom, narucili smo je preko ebaya i platili oko 100€ i vridi svake kune….moze se rotirat, ima na sebi sumove i uspavanke, nocno snimanje, uvecavanje…
Kamera s uspavankama 😂😂😂😂 Super! Hahaha. Ja sam gledala baš cijene po našim dućanima i stvarno su "nebeske".
Maslacak,trepa speci kolace sutra i za cure sa foruma 😂😂 lijepo se ti provedi veceras.. 😉😉
A je sad zaspala,a ja idem kuhati veceru.. pocela sam biti gladna.. 🙈
Djecica su premedena.. 😍😍 kao gljive nam rastu.. 😍
Kako je A? Jel joj bolje?
A je dobro.. okice ne bole,jedino jos malo kaslje,ali juce smo bili kod pedice i nije to nista strasno,jos uvijek iskasljava od onog virusa.. tako da je sad sve super.. 😊 evo upravo zaspala,dragi otisao na posao,aa ja odmaram i fizicki i psihicki.. 😎😎

Sanjchi super je 👍👍
Mi imamo motorolinu baby kameru s monitorom, narucili smo je preko ebaya i platili oko 100€ i vridi svake kune….moze se rotirat, ima na sebi sumove i uspavanke, nocno snimanje, uvecavanje…
Kamera s uspavankama 😂😂😂😂 Super! Hahaha. Ja sam gledala baš cijene po našim dućanima i stvarno su "nebeske".
😂 mi sidimo u dnevnom i s kauca N upalimo uspavanku u sobi, mozes joj cak i pricat preko kamere 😂😂 nama je dobro dosla kamera jer smo trenutno u dvoetaznom apartmanu i ovako na svaki sum ne moram trcat gore gledat sta je vec odma vidim

Evo me.
Sanjchi kutna je super!
Ne znam ko je pitao za osobnu..ako jedan roditelj ide podnjet zahtjev...mora naglasit da ce onaj drugi roditelj doc po nju. Mi smo malom radilu s 2 mj jer smo u slo isli. Muke dok smo ga poslikali..izgleda ko riba.
Kolace mislim da nebum ni pekla..klokanice mogu doc na palacinke🤣
Radit cu slatke i slane.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji