Moj nije isao na trening jucer. Taman Diega cuvao... imao problema samo pola h s njime pa mu je zaspao dok nisam dosla doma 😁 i onda sam mu rekla da je imao vise srece od mene... bome.ima srece kad ga cuva... mislim da je to znak da ga cesce mora cuvati hahahhaa
Inace, primjetila sam da me Diego sve vise trazi po sobi... kad ga netko drzi uvijek gleda prema meni ili muzu i rukom se okrene... jucer je bio totalno drugaciji kad ga je cuvao muz u
Moj nije isao na trening jucer. Taman Diega cuvao… imao problema samo pola h s njime pa mu je zaspao dok nisam dosla doma 😁 i onda sam mu rekla da je imao vise srece od mene… bome.ima srece kad ga cuva… mislim da je to znak da ga cesce mora cuvati hahahhaa
Inace, primjetila sam da me Diego sve vise trazi po sobi… kad ga netko drzi uvijek gleda prema meni ili muzu i rukom se okrene… jucer je bio totalno drugaciji kad ga je cuvao muz u
U nasem stanu nego sveki kod sebe...
Ja sam ga nahranila oko 17h... i prije... i on mu je dao 30ml da se smiri prije spavanja.. 70ml je popio oko 19:30 i onda sam mu dala malo nakon cicu...
Barbs, mozes ti slobodno uvest povrce. Ne moras prvo itredat svo voce pa onda povrce..ako hocew daj mi.kad zavrsis s jabukom mrkvicu npr.
Barbs, mozes ti slobodno uvest povrce. Ne moras prvo itredat svo voce pa onda povrce..ako hocew daj mi.kad zavrsis s jabukom mrkvicu npr.
Ahaaaa... hvala na info 😊 Nesto nam je pedica objasnjavala onaj dan ali nisam bas popamtila... puno je to info odjednom...
Inace, nema FBI-a jos 😂😂😂😂 i vise mi ne salju porukeeeee 😍😍😍 Dns mi je Violeta poslala pack iz Pepca 😎 Jedva cekam da mu dodjeeee 😍😍😍
Inace, nema FBI-a jos 😂😂😂😂 i vise mi ne salju porukeeeee 😍😍😍 Dns mi je Violeta poslala pack iz Pepca 😎 Jedva cekam da mu dodjeeee 😍😍😍
Hhahahha!
Hhahahha!
Da se malo nasmijemo hehehhee
E da, tebi mali koristi baby love... na.kojem ste broju??
Sortiraj odgovore
Najstariji