Ja cu ti malog poslikat sad kad cu ga presvlacit..
Može :)
Meni se mali sada zbudio, pa ne mogu poslikati :D
Pa i mene čudiAko mu previše opustim mu promoći, ako previše zalijepim ga stišće… booo… ajd poslikaj, pa da vidim u čemu je kvaka :*
Hvala :*
I mene zanima jer V je 22.1. imal 7020g, a mi vec dugo na 4+, pampers pc i b.love. I sad mi po noci vec par puta bio mokar, ali ne puste one nego ide kroz rub, on se zafrkne i bodic mokar 2 prsta iznad ruba na boku. Mislim da je kod nas caka da V ima bušu i onda mu u pojasu sve malo. Ja tesko da poslikam jer jedva ga zadrzim na leđima da pelenu stavim. 1000 puta ga okrecem za jednu pelenu.😥
Eto nisam jedina s istim problemom...
al kad smo kod toga, moja frendica je s 9mj maloj stavljala 5+ baby love s time da je imala imala 74cm i 9kg cca...
Njemu 4+ su bile na knap... ne znam...
Maslacak, slikaj nam pa da vidimo 😊
Hedge, zao mi je radi vremenskih neprilika Bas zeznuto sa.kolicima... i hvala na info o kasicama 😘😘😘 Bas imam doma.mrkvicu 😍😍😍😎😎😎 Mozda za vikend krenem s mrkvicom 😍
Mrkvica se prokuha? 😁
Hvala, Sanjchi 😘 😊
Ja sada malo cistim po stanu malo zaljuljam Diega da se uspava 😂 slucajno ga zbudila vratima…
E da, inace otkad smo uveli kasice ujutro me manje trazi jesti… i onda sam napadna i dajem mu sisu kad god jer me strah da nije gladan… glupi ljudi sa svojim glupim komentarima i samo bubice u uho u
Danas to i slapa napravila!
Pojela pola one hippove kasice od jabuke.
Htjela je jos al nisam dala da joj ne bude previse.
I nije trazila papat sise poslije toga 😥
Hedg ja sam cula od jedne frizerke, da se sijede ne smiju cupati nego rezati, navodno cupanjem ih bude jos vise.
Od cega je taj caj? Moj V nece piti nista, jel to problem? Neznam kaj da radim?
Inace sekinoj kumici, ima deckica 2tj starijeg od V, pedijatar rekao da pocne sa frutekom sokicem na zlicu prvo, onda kasice. Tko bi ih znao.🤔
url=https://lilypie.com]
Hedge, koji hippov caj? 😊
I me, jujuhuuu, bravooo, Slapa 😍😍😍😍😘😘😘 Moja frendica je malome davala dok mu nije bilo dosta.. ja sam dns pazila da mu ne dam previse... jer ne znam koliko u biti on moze jesti... koju kasicu si dala?
Dena, meni pedijatrica rekla da slobodno kasicama krenem a njena sestra da jedno 15ak dana radim sokice i dajem 😂 pa ti budi pametan..
Hedge, koji hippov caj? 😊
I me, jujuhuuu, bravooo, Slapa 😍😍😍😍😘😘😘 Moja frendica je malome davala dok mu nije bilo dosta.. ja sam dns pazila da mu ne dam previse… jer ne znam koliko u biti on moze jesti… koju kasicu si dala?
Od Hippa jabuku. Dala mi teta Beti ( med sestra 😂) u bolnici 6 komada da imamo.
Danas joj je treci dan te jabukice.
Sutra cu joj dati ili Sinlac od Nestlea ili cu joj skuhat mrkvicu. Jos ce neckam 😂
A kakica joj je tamnozelena/smedja 😩😩😩😩
Sto od antibiotika, sto od dohrane, sto od zeljeza sto pije
Ja citam vas i upijam sta mi se cini korisnim pa kombiniram kako nam pase. Malo cu se vise pozabaviti kad budemo doma sami. Ovdje nam je prezestoki ritam.
V je mm stavil na spavanje i za pola sata se budi, uzmem ga iz kimbica i zaspi mi odmah nazad. Stavim ga u kimbi za cas ae budi. Uzmem ga, spava dalje, sad sam ga stavila sa sobom u krevet i spava vec sat i pol. Ko sam ja da mu oduzimam san. 😅
Kako je to sa lidl kolekcijama, nasljedili smo od necaka dosta lidla i ima bas super stvarcica, a tamo kod nas sve stalno isto, monotoni uzorci?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji