Mucilo ju je kakanje par dana i danas je konacno obavila kak spada vec 2 puta😂😂😂 idmah je mirnija i veselija
Suuupeeeeer 😍😍😍

Muz me vodi u arenu u kino i shoping za rodjendan!😁😁
Mi smo malu s 3 mj krstili..a malog s nepuna 2 mj..ali je njegova kuma bila trudna..i trbala rodit..pa smo radi nje pozurili.
WEEEEEE 😍😍😍😍 BRAAAAVOOOOOO

Barbs moj jede cca svakih 2-2.5h po danu i svakih 1.5-2h po noci. Ja sam krepana, nis ne spavam… po danu nikako vise nema duza spavanja od pola sat, niti u kolicima.
Srnacdrago mi je da ti upalila ona metoda uspavljivanja
Mamasita moj se prije desetak dana okrenuo na nasem krevetu 5x s ledja na trbuh ali racunam da mu je tamo bilo lako jer je mekano… i odonda nista, nikako da se na tvrdoj podlozi okrene, ali pokusava…
Zubi moj B se toliko izdrapa nokticima da mu je zubno meso skroz ozlijedjeno, a jucer je i krvarilo malo… znam da sam rekla da je prerano za zube, no nemam drugog objasnjenja… rezem mu stalno noktice da se ne ozlijedi, ali uzalud
A da ga stavljas na neku tvrdu podlogu? Ja sam kupila podlogu za igru u Lidlu i bas sam zadovoljna. Preko je gym i on uziva u tom… A moguce da su zubi, svako dijete je za sebe.
Cure, mislim da u Magic Baby sam vidjela popust na AS …
Pa i stavljam svaki dan. Ali odonda nije uspio... svaki dan je na polozi na podu ispod koje su one puzzle, ili na trbuhu ili na ledjima
Mamisita u Kopru ima dobar kebab ,šalim se,iako ima .....nama se tamo sviđa jer je jako uređen grad i lijepo je za šetat,mi obično idemo u mjesečni šoping tamo u njihov Hofer i Eurospin i kupujemo za L. tamo u njihovom babycentru,ima nekih popusta i stvari šta kod nas nema,tamo smo i kolica kupili na 50% popusta a kod nas takvih nije ni bilo....ma mi smo takvi volimo putovat i nije bitno kamo idemo samo da idemo
a kad nam se negdje svidi onda se uvijek vraćamo,uglavnom putujemo po Slo.,Italiji i Austriji,kažem barem jednom do dvaput mjesečno....osobna ti košta isto kao i za nas ,čekaš ju 3 tjedna i traje 5 god.
I me, sada mozete skupa.lutati 😍😘
Okretanje - moja ljencina je svaki dan na podu.. Stvarno je lijen ...

Ja danas nazalost nisam isla u setnju... grrrrrr... a sutra ce garant kisaaaaaa.... Radila sam.rucal za sutra i tatu cekala, pa.kao, skupa cemo... dosla je sestra prvo i s Diegom se zabavljala... pa kuma je navratila djir.nakon posla i tata dosao 20 min nakon nje.... i onda je ona otisla ubrzo nakon a tata pred 20min po mamu na posao... U medjuvremenu je uspavao Diega ahahaha jos spava... ja sam izdojila malo mlijeka da skuplj

Mamisita u Kopru ima dobar kebab,šalim se,iako ima …..nama se tamo sviđa jer je jako uređen grad i lijepo je za šetat,mi obično idemo u mjesečni šoping tamo u njihov Hofer i Eurospin i kupujemo za L. tamo u njihovom babycentru,ima nekih popusta i stvari šta kod nas nema,tamo smo i kolica kupili na 50% popusta a kod nas takvih nije ni bilo….ma mi smo takvi volimo putovat i nije bitno kamo idemo samo da idemo
a kad nam se negdje svidi onda se uvijek vraćamo,uglavnom putujemo po Slo.,Italiji i Austriji,kažem barem jednom do dvaput mjesečno….osobna ti košta isto kao i za nas ,čekaš ju 3 tjedna i traje 5 god.
Zaboravila sam, sta treba.od dokumenata nosit na mup za osobnu za bebe?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji