Sanjchi frizura je super. Ja sam bas pozalila sto sam se sisala😣 Ne mogu nista sa njom, izgledam ko strasilo☹☹
Kiki rado bi dosla, al kad sam na drugoj strani svijeta, svi ste Zg na dolje😏
Kod nas isto padaaaaaa i pada. Ja sam disla sa mamom k baki jer je danas sama, a neki dan je pala i razbila glavu, pa da joj malo pomognemo. V se cuva sa tatom. Poslije navodno idemo k sveki na rucak. Ne stignem pratiti.😥
Luce lutkica je 😍
I me sreca da ste dosle doma, zbrinula sam se kad ai rekla da mi je snajka jedina curka na odjelu😉❤
url=https://lilypie.com]
Pitanje: Ja sam isto kupila hipp rizine pahuljice i slozila kao kasicu i V nije htio okusiti. Ja sam probala i to uopce nema okusa, onak bezveze bas. Da mu to stavljam u kasicu?
url=https://lilypie.com]
Sretna Petrik je prava slatkica! Kako veselo papa! 😁
Meni je bas zao sto jos ne krecemo s kasicama, al eto jos koji tjedan cemo pricekati…
To si skuhala i dala 1 mrkvu?
Nije cijela, manje od pola mrkvice. Nije bilo puno za prvi put 😊 ja mu dajem vodu, on ionako ne popije puno pa mu dam da pije kolko hoce. Evo sad nakon mrkvice je jedino dosta popio, inace bas ne zeli
Pitanje: Ja sam isto kupila hipp rizine pahuljice i slozila kao kasicu i V nije htio okusiti. Ja sam probala i to uopce nema okusa, onak bezveze bas. Da mu to stavljam u kasicu?
Mozes mu stavljat u.voce da mu zgusne.
Hej cure..Barbs pa ko bi te razapeo..ko zna kaj cu ja radit kad krenem sa dohranom..jos uvijek ne citam sa razumijevanjem kad o tome pisete, sve mi nesto komplicirano
Sanjchi kosa je divna😍
Belle brzo ozdravljenje
Luce mala ti je bombon.
Kiki super za cijepljenje.
Cure nemojte se opterecivati za kilazu! Ja zavidim na sitnim bebama. Ovaj teskas me kicme košta! Uopce ne znam kak cu ga nosit dok ne prohoda. A samo bi se nosio. Kad mi nema muza mama mi dođe pomoc ali ona ga vise ne moze nosit. Moram ga izvagat uskoro jer moguce da smo sa viperom gotovi a tek onda sam osuđena samo na ruke!
Dena bzvz od kume ali moguce da nije mislila lose. Mozda je mislila da se ni tebi neda ali da ces iz pristojnosti doci pa ti je tako rekla. Ali kuzim te i ja bi tako reagirala.
Sretna cega ima u Lidlu?
Vjerovali ili ne ja sam malom neki dan prvi put obukla nesto iz Lidla. Jednostavno svu robicu sam dobila, nista nisam kupovala i sad u babinje nikako da netko iz Lidla donese a meni je Lidl i u trudnoci i sad bio nemoguca misija jer dok se ja probudim tamo vise nicega nema
Uglavnom dobili smo bodice iz lidla i odusevljena sam..bas fini kvalitetni pamuk. Moguce da nisu sve kolekcije takve ali ova je super.
Sretna i Maslačak hvala vam,ma meni je pedijatrica rekla da joj dam samo jedan obrok rizolina i to na bocicu,kao na normalnu bočicu njenog mlijeka koliko inače popije dodam samo jednu žličicu rižolina i kao da onda postepeno zgušnjavam i dajem joj kasnije na žlicu,al ona jednostavno mlijeko više neće,popije 2 puta dnevno ili 3 po 100 i neće više,sinoć je popila zadnji obrok u pola 10 i jutros je jela tek u 8 i popila je samo 100,znači gladna je ali neće više mlijeka čistog,a kad joj napravim 180 mlijeka i dodam žličicu rižolina,popije sve,nije mi jasno,i kašicu bi odmah pojela cijelu koliko god da joj dam,a mlijeko neće,s obzirom da joj ja rižolino dajem na njezinom mlijeku neznam dal se to smatra isto kao mliječni obrok
Bok cure!
Sanjchi super boja i kosa, ovako izgleda bas ko da je tvoja prirodna boja!
Sretna vidjela sam katalog, nama samo piđamice trebaju sad pa mozda odem.
I mi krecemo za vikend sa mrkvom, kad baka donese. Bas me zanima reakcija.
Barbs bolje sam hvala. sad lijecim muza, ipak njegova temp i moja nisu usporedive
Uuuu Bogu hvala sam ga uspjela uspavati 😂 jer vani bas puuuuuse pa ne mozemo nigdje i postao je nervozan. Sada pomalo stan cistim
Giovi, nisam skuzila za trecu cicu? 😂😂😂😂
I Diego navecer jede iz obje cice... I jucer je jeo oko 20:30 i do ponoc me nije trazio jesti.. Pa oko 2 pa oko 4-5... i oko 7...
Aaaaa ma mislim da ni pedica nije mislila nista lose s dodavanjem keksica, posto je ona stara skola i kad sam svoje pitala oni su isto radili...
Dns je probao samo jabuku i ok nam je islo al ga nisam htjela previse sopati 😊
Thx za info za pahuljice 😊 jucer mu nismo dali papicu za laku noc i mogu reci da se nije toliko mucio s vjetrovima po noci...
Sanjchi kak ti imas divnu kosu 😊
I ja sam bolesna al i Luka isto, al dobro, bolje je, danas nema temp... jesi ti Sanjchi mislila pocet s dohranom s 4mj ili kasnije? Pitam jer su nam tu negdje bebice po starosti...
Ja sam vodu pomalo pocela davati ali pedica je rekla da kad je na cici nema jos potrebe..
Sanjchi, stvarno lijepa frizura 😊
Kiki, decko ti super napreduje 😉 nas je s 3mj imao 6400g i 65cm 😁 jesi ju pitala za nocno budjenje?
I me, drago mi je sto ste dosle doma napokon 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji