Jos jedna novost kod Diega: uzme dudicu i stavlja si ju u usta… ali to vec duze vrijeme… ponekad fula i naopaku ju stavi pa se zivcira ahahahahaha
To i L radi😂
HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
i ljuti se isto ako igracke padnu i ne moze ih dohvatiti hhahahahahahhaha
Barbs ne mora se pojaviti prvi dan zato se i daje 3 dana ista namirnica..ali mislim da se crvenilo pojavljuje oko usta i na bradi.
Sanjchi dobro da si me sjetila da se narucim. Ja se kod svog frizera moram mjesec dana unaprijed naruciti a idem svaka dva i pol max 3mj. Inace mi je izrast ogroman i izgledam ko strasilo.
Moram se pohvaliti da vec 12 dana ne jedem slatko... tj cokoladu 😁 Ujutro vecinom jedem marmeladu a putrom 😊pa oko 12 imam rucak... pa oko 16 opet rucak... hahahahaa u medjuvremenu jedem voce i navecer jedem nesto lagano... ali kg bas i ne idu dolje
Sanjchi, nisam... moguce jer nisam stavila tetricu ispod glave...
Srnac, hmmmm, da... oko ustiju nije bilo... ni na bradi..
I ja cu morat frizerkiii....
Od pocetka 12.mj nisam bila i booomeeee mi je narasla... a ne znam kad cemo imagi krstenje... pa pir vjerojatno u4.mj
Dena, narasti ce kosa 😘
Srnac, i meni sve izgleda jos upitno s tim kasicama... sta kako kuda... bas ko muha bez glave sam.. tisucu receptna na netu tisucu savijeta i pojma nemas sto raditi hahahhahahah
Sto se tice kasice...
Nakon koliko uvesti povrce???
Znaci, ja sada krecem s vocem.. prvo vrijeme jabuke, pa kruske.i banane... da li nakon toga kombiniram voce? Pa tek onda povrce?
I moj vec par dana kuka kako ga nesto copava..osjeca on to..a vcrs bi trebao sa deckima na koncert i jutros opet kuka: ne, ne nisam ja 100%..reko nikud onda vcrs nemoj ici jos samo fali da gripu doma doneses..usutio od tad nista ne spominje eno ga vani cisti snijeg
Ti smajlici me unistavaju!😍
Kao i mene forum kad mi blokira tipkovnicu hahhaha
E da, i Diego vec 2mj mazi po licu.... 😊😊 Vec neko vrijeme mi naocale pocupa.. morat cu si lece stavljat 😂😂😂
I moj vec par dana kuka kako ga nesto copava..osjeca on to..a vcrs bi trebao sa deckima na koncert i jutros opet kuka: ne, ne nisam ja 100%..reko nikud onda vcrs nemoj ici jos samo fali da gripu doma doneses..usutio od tad nista ne spominje eno ga vani cisti snijeg
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
Sortiraj odgovore
Najstariji