Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    22. Veljača 2018. 14:04

sanjchi255

barbs

Jos jedna novost kod Diega: uzme dudicu i stavlja si ju u usta… ali to vec duze vrijeme… ponekad fula i naopaku ju stavi pa se zivcira ahahahahaha

To i L radi😂

HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
    i ljuti se isto ako igracke padnu i ne moze ih dohvatiti hhahahahahahhaha

• Srnac
    22. Veljača 2018. 14:06

Barbs ne mora se pojaviti prvi dan zato se i daje 3 dana ista namirnica..ali mislim da se crvenilo pojavljuje oko usta i na bradi.
    Sanjchi dobro da si me sjetila da se narucim. Ja se kod svog frizera moram mjesec dana unaprijed naruciti a idem svaka dva i pol max 3mj. Inace mi je izrast ogroman i izgledam ko strasilo.

barbs
    22. Veljača 2018. 14:07

Moram se pohvaliti da vec 12 dana ne jedem slatko... tj cokoladu 😁 Ujutro vecinom jedem marmeladu a putrom 😊pa oko 12 imam rucak... pa oko 16 opet rucak... hahahahaa u medjuvremenu jedem voce i navecer jedem nesto lagano... ali kg bas i ne idu dolje

barbs
    22. Veljača 2018. 14:09

Sanjchi, nisam... moguce jer nisam stavila tetricu ispod glave... 
    Srnac, hmmmm, da... oko ustiju nije bilo... ni na bradi.. 

barbs
    22. Veljača 2018. 14:13

I ja cu morat frizerkiii....
    Od pocetka 12.mj nisam bila i booomeeee mi je narasla... a ne znam kad cemo imagi krstenje... pa pir vjerojatno u4.mj

barbs
    22. Veljača 2018. 14:14

Ja sam jela varivo za rucak 😍😍 Taman ostalo za sutra  jos.. 

barbs
    22. Veljača 2018. 14:20

Dena, narasti ce kosa 😘
    Srnac, i meni sve izgleda jos upitno s tim kasicama... sta kako kuda... bas ko muha bez glave sam.. tisucu receptna na netu tisucu savijeta i pojma nemas sto raditi hahahhahahah
    Sto se tice kasice... 
    Nakon koliko uvesti povrce???
    Znaci, ja sada krecem s vocem.. prvo vrijeme jabuke, pa kruske.i banane... da li nakon toga kombiniram voce? Pa tek onda povrce?

• Srnac
    22. Veljača 2018. 14:20

I moj vec par dana kuka kako ga nesto copava..osjeca on to..a vcrs bi trebao sa deckima na koncert i jutros opet kuka: ne, ne nisam ja 100%..reko nikud onda vcrs nemoj ici jos samo fali da gripu doma doneses..usutio od tad nista ne spominje eno ga vani cisti snijeg

barbs
    22. Veljača 2018. 14:23

Maslacak31

Ti smajlici me unistavaju!😍

Kao i mene forum kad mi blokira tipkovnicu hahhaha
    E da, i Diego vec 2mj mazi po licu.... 😊😊 Vec neko vrijeme mi naocale pocupa.. morat cu si lece stavljat 😂😂😂

barbs
    22. Veljača 2018. 14:24

Srnac

I moj vec par dana kuka kako ga nesto copava..osjeca on to..a vcrs bi trebao sa deckima na koncert i jutros opet kuka: ne, ne nisam ja 100%..reko nikud onda vcrs nemoj ici jos samo fali da gripu doma doneses..usutio od tad nista ne spominje eno ga vani cisti snijeg

HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.