Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Senoritakova
    06. Veljača 2018. 22:18

Violeta, uciteljski sam zavrsila. Sad sam magistar primarnog obrazovanja😊
    A na predškolskom imam jos 3 ispita. To u 6mj. planiram, nadam se da cu uspjeti.. i onda tek muka i borba za staz i posao
    Danas bas pohvalim Ritu kako ju vodimo i na udaljenija putovanja i krenemo u 4iz Zd za Sl.Brod... cura je put od 5 sati preplakala... zaspala na 15 min i to je to... umorila sam se ko da sam pjeske isla

• Barbi13
    06. Veljača 2018. 22:21

Sanjchi,kutna ti je ljepa😍P je zaspala i ja sam koma od ove juzine,laku noc vama i bebicama😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    06. Veljača 2018. 22:22

Senoritakova

A na predškolskom imam jos 3 ispita. To u 6mj. planiram, nadam se da cu uspjeti.. i onda tek muka i borba za staz i posao
    Danas bas pohvalim Ritu kako ju vodimo i na udaljenija putovanja i krenemo u 4iz Zd za Sl.Brod… cura je put od 5 sati preplakala… zaspala na 15 min i to je to… umorila sam se ko da sam pjeske isla

Cestitam😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Romi
    06. Veljača 2018. 22:30

Senoritakova

Danas bas pohvalim Ritu kako ju vodimo i na udaljenija putovanja i krenemo u 4iz Zd za Sl.Brod… cura je put od 5 sati preplakala… zaspala na 15 min i to je to… umorila sam se ko da sam pjeske isla

Senoritakova koga imas u Brodu,moj muz je od tamo 

luce <3
    06. Veljača 2018. 22:35

Senoritakova zaboravila sam ti cestitat na diplomi!!! Cestitam!!! 

• Romi
    06. Veljača 2018. 22:36

Mamisita mi smo dosli kod fotografa i ja sam ju drzala dok je slikao,a to je malo potrajalo jer trebalo je nju namjestit da gleda ravno u kameru a bila je stara samo 3 tjedna,tako da je on snimio barem 30 slika,a onda je mene izrezao da ostane samo ona na slici 

Sanjchi kutna je jako lijepa 

[OBRISANO] 07. Veljača 2018. 00:25

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    07. Veljača 2018. 06:09

Jutro. Moja od 5 vergla. Brblja. Sad sam ju stavila u baby gym. Svađa se nešto s krokodilom. Nadam se da će se malo barem "izmoriti" pa ću ju pokušat za pol sata ponovo uspavat 😥
    Prerano mi je za kavuuu. Joooj.
    Vani je sveeee bijeloooo. ❄️❄️❄️❄️☃️⛄
    Luce - ajme zvuči kuuul. Nama ne treba toliko kamera, zato bi ovu jeftinu varijantu. 
    Senoritakova - čestitaaam. Moja je u zadnje vrijeme baš počela raditi drame u jajetu u autu. Danas imamo u 17h uzv kukova. Moram to ići sama s njom jer se muž nije uspio zamijeniti za smjene. Malo me strah. A inače ide spavati oko 6, pa će već biti umorna. I nervozna. 😥
    Sanjchi - kutna je zakon.
    Slikanje za osobnu- joj proučavala sam to nešto malo prije cca.mjesec dana...znam da mora biti bijela pozadina, i da u studiju najčešće držite dijete tako da je na vašem boku, mora gledati u kameru, oči širom otvorene....ali ček ne kužim ovo s roditeljima. Može li isti roditelj predat zahtjev i pokupit osobnu?
    Dzenny- ajde super, baš mi je drago da joj je bolje.

Maja 3
    07. Veljača 2018. 07:07

Hedgehog

Jutro. Moja od 5 vergla. Brblja. Sad sam ju stavila u baby gym. Svađa se nešto s krokodilom. Nadam se da će se malo barem "izmoriti" pa ću ju pokušat za pol sata ponovo uspavat 😥
    Prerano mi je za kavuuu. Joooj.
    Vani je sveeee bijeloooo. ❄️❄️❄️❄️☃️⛄Luce - ajme zvuči kuuul. Nama ne treba toliko kamera, zato bi ovu jeftinu varijantu.
    Senoritakova - čestitaaam. Moja je u zadnje vrijeme baš počela raditi drame u jajetu u autu. Danas imamo u 17h uzv kukova. Moram to ići sama s njom jer se muž nije uspio zamijeniti za smjene. Malo me strah. A inače ide spavati oko 6, pa će već biti umorna. I nervozna. 😥
    Sanjchi - kutna je zakon.
    Slikanje za osobnu- joj proučavala sam to nešto malo prije cca.mjesec dana…znam da mora biti bijela pozadina, i da u studiju najčešće držite dijete tako da je na vašem boku, mora gledati u kameru, oči širom otvorene….ali ček ne kužim ovo s roditeljima. Može li isti roditelj predat zahtjev i pokupit osobnu?
    Dzenny- ajde super, baš mi je drago da joj je bolje.

Mogu zajednicki predat zahtjev..a jedan sam podignut.  Oboje se trebate nekud potpisat.

• Mimy
    07. Veljača 2018. 07:17

Mi smo isli provali jer su stvarno jeftine a po ducanima jakoooo skupe, a treba mi samo za noc. Rotira se u svim smjerovima, ima nocno snimanje i mozes pricati na nju, a drugo mi ni netreba 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI