Violeta, uciteljski sam zavrsila. Sad sam magistar primarnog obrazovanja😊
A na predškolskom imam jos 3 ispita. To u 6mj. planiram, nadam se da cu uspjeti.. i onda tek muka i borba za staz i posao
Danas bas pohvalim Ritu kako ju vodimo i na udaljenija putovanja i krenemo u 4iz Zd za Sl.Brod... cura je put od 5 sati preplakala... zaspala na 15 min i to je to... umorila sam se ko da sam pjeske isla

Sanjchi,kutna ti je ljepa😍P je zaspala i ja sam koma od ove juzine,laku noc vama i bebicama😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
A na predškolskom imam jos 3 ispita. To u 6mj. planiram, nadam se da cu uspjeti.. i onda tek muka i borba za staz i posao
Danas bas pohvalim Ritu kako ju vodimo i na udaljenija putovanja i krenemo u 4iz Zd za Sl.Brod… cura je put od 5 sati preplakala… zaspala na 15 min i to je to… umorila sam se ko da sam pjeske isla
Cestitam😘

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Danas bas pohvalim Ritu kako ju vodimo i na udaljenija putovanja i krenemo u 4iz Zd za Sl.Brod… cura je put od 5 sati preplakala… zaspala na 15 min i to je to… umorila sam se ko da sam pjeske isla
Senoritakova koga imas u Brodu,moj muz je od tamo
Mamisita mi smo dosli kod fotografa i ja sam ju drzala dok je slikao,a to je malo potrajalo jer trebalo je nju namjestit da gleda ravno u kameru a bila je stara samo 3 tjedna,tako da je on snimio barem 30 slika,a onda je mene izrezao da ostane samo ona na slici
Sanjchi kutna je jako lijepa
Jutro. Moja od 5 vergla. Brblja. Sad sam ju stavila u baby gym. Svađa se nešto s krokodilom. Nadam se da će se malo barem "izmoriti" pa ću ju pokušat za pol sata ponovo uspavat 😥
Prerano mi je za kavuuu. Joooj.
Vani je sveeee bijeloooo. ❄️❄️❄️❄️☃️⛄
Luce - ajme zvuči kuuul. Nama ne treba toliko kamera, zato bi ovu jeftinu varijantu.
Senoritakova - čestitaaam. Moja je u zadnje vrijeme baš počela raditi drame u jajetu u autu. Danas imamo u 17h uzv kukova. Moram to ići sama s njom jer se muž nije uspio zamijeniti za smjene. Malo me strah. A inače ide spavati oko 6, pa će već biti umorna. I nervozna. 😥
Sanjchi - kutna je zakon.
Slikanje za osobnu- joj proučavala sam to nešto malo prije cca.mjesec dana...znam da mora biti bijela pozadina, i da u studiju najčešće držite dijete tako da je na vašem boku, mora gledati u kameru, oči širom otvorene....ali ček ne kužim ovo s roditeljima. Može li isti roditelj predat zahtjev i pokupit osobnu?
Dzenny- ajde super, baš mi je drago da joj je bolje.
Jutro. Moja od 5 vergla. Brblja. Sad sam ju stavila u baby gym. Svađa se nešto s krokodilom. Nadam se da će se malo barem "izmoriti" pa ću ju pokušat za pol sata ponovo uspavat 😥
Prerano mi je za kavuuu. Joooj.
Vani je sveeee bijeloooo. ❄️❄️❄️❄️☃️⛄Luce - ajme zvuči kuuul. Nama ne treba toliko kamera, zato bi ovu jeftinu varijantu.
Senoritakova - čestitaaam. Moja je u zadnje vrijeme baš počela raditi drame u jajetu u autu. Danas imamo u 17h uzv kukova. Moram to ići sama s njom jer se muž nije uspio zamijeniti za smjene. Malo me strah. A inače ide spavati oko 6, pa će već biti umorna. I nervozna. 😥
Sanjchi - kutna je zakon.
Slikanje za osobnu- joj proučavala sam to nešto malo prije cca.mjesec dana…znam da mora biti bijela pozadina, i da u studiju najčešće držite dijete tako da je na vašem boku, mora gledati u kameru, oči širom otvorene….ali ček ne kužim ovo s roditeljima. Može li isti roditelj predat zahtjev i pokupit osobnu?
Dzenny- ajde super, baš mi je drago da joj je bolje.
Mogu zajednicki predat zahtjev..a jedan sam podignut. Oboje se trebate nekud potpisat.

Mi smo isli provali jer su stvarno jeftine a po ducanima jakoooo skupe, a treba mi samo za noc. Rotira se u svim smjerovima, ima nocno snimanje i mozes pricati na nju, a drugo mi ni netreba
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji