Barbs,na 4 smo!
I mala i on koriste isti broj pelena🤣🤣🤣🤣
Prije ce ih on prerast nego ona!
Maslačak, predivne slikice Diegu su 4+ na knap, pa smo prešli na 5...
a 5 su mu velike... ne previše, ali 4+ smo jedva lijepili
A ne znam kako kad tvoj ima preko 9000g? Koliko je dug?
71 cm prije mjesec dana. Barbs,nemoze mu 4 bit mala jer je od 7 do 18 kg mislim. Kak ljepis? Daj cicak poslikaj.
Mislim da ti to ne stisnes dovoljno mozda. Neznam...
Al nemoguce da mu je 4 mala.
Ja cu ti malog poslikat sad kad cu ga presvlacit..
Može :)
Meni se mali sada zbudio, pa ne mogu poslikati :D
Pa i mene čudi Ako mu previše opustim mu promoći, ako previše zalijepim ga stišće... booo... ajd poslikaj, pa da vidim u čemu je kvaka :*
Hvala :*
Sanjchi dobro da si me sjetila da se narucim. Ja se kod svog frizera moram mjesec dana unaprijed naruciti a idem svaka dva i pol max 3mj. Inace mi je izrast ogroman i izgledam ko strasilo.
😆😆 me nije tako..to je nova moda za mame😝
Zašto ovo bijelo govno pada i kad će prestat i zašto nikad i gdje je to proljeće hoću sunce??? Jedino pozitivno je što je prestao padati pa sam uspjela u šetnju kolicima, makar do BIPE, a i imam velike kotače, pa sam glumila ralicu i naravno odslušala govor od muža da ću potrgati kolica
Oke, sad mi je malo lakše :D
Ako netko koristi Violeta pelene, u BIPI je akcija, dupli paket, tj. kutija, za 169 kn.
Sretna, koje si tajce kupilaaaa u LIDLU, ja bi one na cvjetićeee, ali nikako da odem, neće ih više bitiiii.
Srnac, hahaha, jel da, ta dohrana je fakat znanstvena fantastika....
Btw, uvijek te zaboravim pitati, jel vama prestao nos? Jeste dobili što za alergiju? Ja svojoj i dalje svako jutro usisavam, i izvučem bijelog šmrkljića i onda je mirna cijeli dan.
Maslačak, ajme, pačići su To si razvijala u DMu? Nisam imala pojma da to oni rade...
E a Sanjchi, frizura je mrak. Ja se moram farbatiiiii. Svako malo naletim na sijedu, i to ne neku malu, nego dugačku ko Dalmacija. Ali ne, njih baš moram čupati, užasno mi kosa ispada, ali nikad da padne sijeda
Barbs, ja ti mogu samo prenjeti što kažu "rode kašice", ona se zalažu za npr. tri dana samo jabuka, pa tri dana samo mrkva, pa tri dana jabuka + mrkva.
Kiki - ja sam počela redovito davati čaj, onaj hippov, tj. on se radi 1 žličica na 100 ml vode, ja to napravim ujutro, bočicu držim na radijatoru i ono kroz dan nudim. Nekad ponudim kad plače, a mislim da nije gladna, a nekad nakon jela...nije da popije sve svaki dan...ali ono popije dosta...i uvijek pije.
Ja cu ti malog poslikat sad kad cu ga presvlacit..
Može :)
Meni se mali sada zbudio, pa ne mogu poslikati :D
Pa i mene čudiAko mu previše opustim mu promoći, ako previše zalijepim ga stišće… booo… ajd poslikaj, pa da vidim u čemu je kvaka :*
Hvala :*
I mene zanima jer V je 22.1. imal 7020g, a mi vec dugo na 4+, pampers pc i b.love. I sad mi po noci vec par puta bio mokar, ali ne puste one nego ide kroz rub, on se zafrkne i bodic mokar 2 prsta iznad ruba na boku. Mislim da je kod nas caka da V ima bušu i onda mu u pojasu sve malo. Ja tesko da poslikam jer jedva ga zadrzim na leđima da pelenu stavim. 1000 puta ga okrecem za jednu pelenu.😥
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji