Barbs da moja ima drugi tj. 5 mj.,moja sad stvarno nece vise da pije cisto mlijeko,samo sa rizolinom,stavim joj samo jednu zlicicu u bocicu i to popije po 180 bez problema,al nemogu joj svaki mlijecni obrok dat rizolino,neznam sta cu sad napravit,kupit cu jos ove zitarice sta su napisale Klea i Sretna pa cu joj i to ubacit jedan obrok i mozda 2 obroka vocno povrtna,neznam vise ni sama
Klea i Sretna dal imate kakav savjet mozda?
Mislim da beba od 5 mj jos treba 800 ml dnevno mlijeka..i ak do sad nije imala toliko obroka na zlicicu,nemozes ih toliko uvesti odjednom.
Vjerojatno joj taj rizolino jos zasladi mlijeko pa joj se vise svidja. Moje misljenje je da joj ne dajes na bocu,nego s zlicom. A kad bude gladna popit ce ona cisto mlijeko.
Danas pada snijeg i puše, nećemo moći van i to će mi baš faliti. Ne volim biti cijeli dan u zatvorenom a i njoj paše svjezi zrak. Nadam se da će se popodne malo smiriti.
Moja L isto ima fazu od prije 2-3 tjedna da neće nikome osim mami i tati u ruke i krene plač kad vidi nekog drugog. Malo to sad popusta pa pretpostavljam da je samo faza.
Sanjchi frizura i kosa su ti mrak! Baš lijepo izgleda. Što bi dala da mogu imati takvu frizuru, nemam ni trećinu tvoje kose
Maslacak, kupila sam tajice, al ne mislim na to, nego na disney kolekciju za bebe od iduceg tjedna 😄
Romi ja bi joj prestala stavljat u flasicu rizolino, kao sto je rekla Maslacak, kad bude gladna pooit ce cisto mlijeko. Ja inace nikad nisam nista osim mlijeka davala na bocu, kasice iskljucivo na zlicu.
Ja sam imala dugu kosu i odrezala, dosadila mi 😄
Sretna jako ti je ljep P a vidi se da mu se svidja😊
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sto je novo kod vasih klinaca?
Vito ima nova omiljena zanimanja, cupanje, cuclanje noznog palca, kad ga drzim u narucju i uspavljujem gleda me i jednom rukom mi hvata lice, opcenito poseze za licima i kao draga nas, a ubiti grebe s nokticima (zna i ustipnut i bas boli! 😆). I prdi s ustima i kao pljucka slinu 😂
Spava vec drugi put danas. Valjda od cjepiva... spavao je od 9:30-10:30 i sad je maloprije opet zaspao 😲
Jel dajete djeci vodu? Ja dosad nisam davala nista osim sise, a jucer sam mu skuhala AD i pokusala dati na zlicu posto nece dudu i nesto je malo mrljavio. Dala sam mu tako i prokuhanu vodu i nju je rado popio. Rekla mi je frendica da se njen mali isto tako budio cesto po noci u nekoj fazi i da mu je znala dati malo vode, bio je zedan. I sad sam mislila prokuhati vodu i drzati je u bocici i tako mu povremeno kroz dan i noc dati. Ali ne znam koliko smije popiti?
Zaboravila sam pitati pedicu...
Sretna Petrik je prava slatkica! Kako veselo papa! 😁
Meni je bas zao sto jos ne krecemo s kasicama, al eto jos koji tjedan cemo pricekati...
To si skuhala i dala 1 mrkvu?
Sortiraj odgovore
Najstariji