Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    22. Veljača 2018. 13:36

Bela, moj muz se prehladio i vice: uuuumiiireeeem... donesi mi aspirin, melem, sprej za nos.. 

barbs
    22. Veljača 2018. 13:40

Belle, ozdravite brzo 😘😘😘
    Sto se tice stolice, nije se nista poremetilo... osim sto je poceo prduckati vise + stolica je drugacija i drugacije smrducka..E sada, dns sam ga slikala... pojavilo mi se crvenilo... ne znam da li je povezano s kasicama ili jer nisam stavika tetru ispod glave dok mi je spavao na kaucu... ali cini mi se da bi alergija trebala izbiti od prvoga dana, zar ne? + povukl

barbs
    22. Veljača 2018. 13:42

*povuklo se... kaze frendica da je do hrane se ne bi povuklo...

barbs
    22. Veljača 2018. 13:45

sretna

Mmmmmmrkvica!! Iz naseg vrta, gnjecena, sve je pojeo 😄

NJJJAAAAMII 😍😍 Slatkis...
    Meni svi govore da dam mlijeko+rizolino na bocu al kad dodje do toga cu definitivno na zlicu kao i Maslacak sto je rekla...
    I da, i ja sam po Diegu skuzila da je malo izmisljao sto se tice jutarnje kasice (nije bilo keksa 😂😂😂)

barbs
    22. Veljača 2018. 13:52

Novosti kod Diega! Sve vise voli biti na trbuhu ili polisjedecem polozaju a sve manje na ledjima... vec 2tj cca na veliko hvata stopala i ko jaje se mrda 😊 Kad ga uspavljujem (ako krenem s rukama) ne smijem ga staviti u lezeci polozaj vec stojeci da on moze gledati uokolo... Prduckanje s ustima... to vec dugo radi pa je sav mokar 😂😂😂😂Podize igracke pored sebe da bi se igrao njima... sve vise se pokusava okrenut

barbs
    22. Veljača 2018. 13:53

barbs

Novosti kod Diega! Sve vise voli biti na trbuhu ili polisjedecem polozaju a sve manje na ledjima… vec 2tj cca na veliko hvata stopala i ko jaje se mrda 😊 Kad ga uspavljujem (ako krenem s rukama) ne smijem ga staviti u lezeci polozaj vec stojeci da on moze gledati uokolo… Prduckanje s ustima… to vec dugo radi pa je sav mokar 😂😂😂😂Podize igracke pored sebe da bi se igrao njima… sve vise se pokusava okrenut

Ponekad uspije bez moje pomoci ponekad uskocim...

barbs
    22. Veljača 2018. 14:00

Hvala, Sanjchi 😘 😊
    Ja sada malo cistim po stanu malo zaljuljam Diega da se uspava 😂 slucajno ga zbudila vratima... 
    E da, inace otkad smo uveli kasice ujutro me manje trazi jesti... i onda sam napadna i dajem mu sisu kad god jer me strah da nije gladan... glupi ljudi sa svojim glupim komentarima i samo bubice u uho u

barbs
    22. Veljača 2018. 14:01

barbs

Hvala, Sanjchi 😘 😊
    Ja sada malo cistim po stanu malo zaljuljam Diega da se uspava 😂 slucajno ga zbudila vratima…
    E da, inace otkad smo uveli kasice ujutro me manje trazi jesti… i onda sam napadna i dajem mu sisu kad god jer me strah da nije gladan… glupi ljudi sa svojim glupim komentarima i samo bubice u uho u

*ubacuju... 

barbs
    22. Veljača 2018. 14:02

Jos jedna novost kod Diega: uzme dudicu i stavlja si ju u usta... ali to vec duze vrijeme... ponekad fula i naopaku ju stavi pa se zivcira ahahahahaha

barbs
    22. Veljača 2018. 14:03

Sto se muzeva tice i prehlada, u utorak je vikao da ima.gripu..... Nos mu je zastopan.. Znaci, NOS mu je zastopan a on place... i: B, sad cu ti ja pomoci.... i lezi na kaucu i "umire" i spava dok ga uspavljujem Diega.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.