Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    22. Veljača 2018. 16:09

I me, da li ti izlazi onaj dio od ispod? Gdje zna proci kad piski? Bas me zanima.. vrag mi ne da mira, pa cu ici kupiti paket  Beavo za Tetu Betii😍😍😍
    Maslacak, ja ti ne mogu slikati kako lijepim 4 jer nemam 😂😂😂 Imam vece brojeve... tj sada samo 5 😂😂

barbs
    22. Veljača 2018. 16:10

I me, sta je taj Sinlac?

barbs
    22. Veljača 2018. 16:14

Dena, ahahahhahaa, bas to, zasto mu oduzimas san? ahahahhaa Kako monotona kolekcija? U zadnje vrijeme se u Lidlu isto vrti... 

Belle84
    22. Veljača 2018. 16:15

Sanjchi moja pedijatrica je jedna od onih sto predlaze dohranu s 6.mj a ja bi tako rado krenula ranije... tamo s 4 i pol negdje... vidjet cu jos

Barkleys
    22. Veljača 2018. 16:17

Dena1009

Hedg ja sam cula od jedne frizerke, da se sijede ne smiju cupati nego rezati, navodno cupanjem ih bude jos vise.
    Od cega je taj caj? Moj V nece piti nista, jel to problem? Neznam kaj da radim?
    Inace sekinoj kumici, ima deckica 2tj starijeg od V, pedijatar rekao da pocne sa frutekom sokicem na zlicu prvo, onda kasice. Tko bi ih znao.🤔

:O :O :O :O :O :O A ja počupala već 15tak :O :O :O :O
    Hippov čaj od komorača za bebe od 6. mjeseci, rekla mi je pedijatrica da mogu i ranije, da je samo na mlijeku onda bi to bilo dovoljno, ali sobzirom na mojih obrok - dva ADa da mogu davati. 

Barkleys
    22. Veljača 2018. 16:18
    Ovaj čaj:
    Ovaj čaj:
    Bela
    22. Veljača 2018. 16:30

barbs

Bela, moj muz se prehladio i vice: uuuumiiireeeem… donesi mi aspirin, melem, sprej za nos..

Pitam ja njega sta da mu dam, caj, tabletu, sto god a on kaze: pusti me da umrem na miru 

I_me
    22. Veljača 2018. 16:34

Bela

barbs

Bela, moj muz se prehladio i vice: uuuumiiireeeem… donesi mi aspirin, melem, sprej za nos..

Pitam ja njega sta da mu dam, caj, tabletu, sto god a on kaze: pusti me da umrem na miru

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

I_me
    22. Veljača 2018. 16:38
    Evo od zitarica, rize i rogaca.
    Evo od zitarica, rize i rogaca.

i barbs uopce ne kuzim sta me pitas za pelene.  Sta viri van il ne viri ? 😂

barbs
    22. Veljača 2018. 16:39

Bela

barbs

Hahahahahahahahahahhahahabavahabababahhahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.