Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    07. Veljača 2018. 09:22

Bila sam neki dan još i tražila uputnicu za gastroenterologa, čekam da mi daju termin pa ćemo vidjeti dal ćemo u bolnicu (ovisi koliko se čeka) ili privatno. 
    Pedijatrica kaže da je sve dobro dok dijete napreduje i uredno se razvija. A to što ju to muči dan i noć, ne može spavati normalno i što plače, to je njima normalno. Ok kad se naspava ona je super dijete, smije se, guguće i razvoj je uredan al baš se muči s tim. Svi me umiruju s rečenicom proći će a ja ludim kad to čujem 
    Što je najgore nju to muči stalno dan i noć od rodilišta. Do trećeg mjeseca sam se nadala da će proći pa ajde čovjek se nauči živjeti s tim. A sad evo već četvrti a simptomi sve gori što više hrane jede.
    Ne znam, ja se nadam da nije ništa ozbiljno i da će to samo jednog dana proći. Nekome znaju biti i do 6 mjeseci a očito ćemo i mi biti u toj kategoriji...
    Ne može mi zaspati, stalno ju nosim, tješim, masiram a opet ništa ne pomaže. Tješim se da joj barem olakšavam taj period koliko mogu. 
    Idemo danas van u šetnju na snijeg da proluftam mozak i razbudim se, ni kava jutros nije pomogla 

• Amore
    07. Veljača 2018. 09:32

Jutro! I mi budne od 6, to nam je standard vec,ali sad ce na prvu turu spavanja, trlja si opako okice..Mi isto imamo baby cameru, ne spaja se na mob i nema snimanje, ali je pravi spas, posto su nam sobe na katu, da ne moramo trcati gore na svaki sum, jer se ona nekad u snu oglasi..posudila mi prijateljica, tako da ni ne znam koliko kosta, ali da nije, investirala bi u to, super stvar..Sanjchi, super ti je kutna, bas izgleda velika😀. Mi bil na pregledu jucer, misica ima 8680 kg😱, dobili drugi dio cjepiva, nema reakcije za sada, vjerujem da nece ni biti kad nije do sada..Pitala i za okretanja, dr.kaze da ne vidi problem, pogotovo sta je bila turbo ziva, i sve joj pocupala sa svih strana, i stetoskop, i zavjese😀, ali mi je dala uputnicu za neki centar ako zelim, cisto da nam pokazu ako zelimo vjezbati, pa cu se naruciti, ne moze skoditi

• Amore
    07. Veljača 2018. 09:42

Suncokretice, jesi probala homeopatiju? Ako zelis, ja imam cijelo pakiranje, Colocynthis se zove, kupila, ali nam nije trebalo, poklonim ti..

• sretna
    07. Veljača 2018. 09:50

Jutro! Glupi snijeg opet napadao. Dosta mi ga je. Hocu sunce i proljece

• Romi
    07. Veljača 2018. 09:57

Jutro 
    Maslačak sretan rođendan lijepo se provedi danas
    Hedge ja Leu nisam držala na boku kod slikanja za osobnu,nego normalno ispred sebe,pozadina nije bila bijela,ali fotograf izbriše mamu i ostane samo beba i stavi bijelu pozadinu.... ja isto  imam stakleni stolić mali, i  veliki stol mi je stakleni i toliko oštrih rubova  po svuda da ću bankrotirat na zaštitama za rubove,već sam mužu rekla da stolić ide van na balkon....sretno danas na uzv kukića

barbs
    07. Veljača 2018. 10:01

Vidim da mi se nije poslala porukaaaaa

[OBRISANO] 07. Veljača 2018. 10:04

• Romi
    07. Veljača 2018. 10:04

Sucokretrice neznam više šta bi ti rekla za te grčiće,jako mi je žao šta to prolazite a pogoto malena,podržavam to šta ideš dalje da vidiš više od čega je to,meni je Lea kad se rodila plakala cijeli dan i noć,i zovem ja sestru i kažem da je vjerojatno gladna jer nisam imala još mlijeka nakon carskog,a ona meni kaže da je normalno da bebe plaču i da bi mame samo da djeca spavaju,uglavnom njima je normalno da djeca imaju grčeve i da plaču.....i na kraju sam ja bila u pravu i pedijatrica kad ju je pregledala rekla da odmah kupim ad i da joj dam jer je dijete gladno....tako da ti odi samo dalje po još jedno mišljenje 

dzenny
    07. Veljača 2018. 10:06

Jutro.. dobra noc iza nas.. 😊
    Suncokretice,drzim fige da sto prije to bude iza vas.. jadna miska mala.. 😔
    Maslacak,sretan rodjendan.. 💐💐🌹
    Hedge,jaoo i moja A zna dramiti u AS.. i s njom smo isli na put od 400km kad je imala 3 mjeseca.. sve je bilo uredu kad smo krenuli,aliii kad smo se vracali nazad,to je bilo katastrofa.. toliko je plakala.. i ovdje recimo idemo do trgovine,ona vristi.. ali veoma interesantno,kad smo nas dvije same,znaci ja vozim,a nju uvijek vozim na zadnjem sjedezu,ona je taaako dobra,jos nikad mi nije plakala..

• Romi
    07. Veljača 2018. 10:08

mamisita27

Kiki156

Jutro cure!
    Mi smo budni od 6:30😴
    Maslacak sretan rodendan! 😃☕️🍰
    Sanjchi super je kutna! 😊
    Napadao je snijeg, sad tek nema izlazaka 😩 Ja sam jucer isla na izlet u lidl 😂 muz je dosao tek u 18 doma i nisam vise mogla, sat vremena sam bila u ducanu!😆
    Mi cemo ici na izlet na proljece, negdje na more, jedva cekam! I zelim sto vise putovati s malim 😍❤️

Jutro curke! Kiki, u koji Lidl ides, S ili N.C.?😁Valjda nisam opet propustila koleksn za bebe.
    Ja jucer bila ko na Duracellkama, cijelu kucu usjajila.Dns mi se cini da ce nastavak. Buduci da je snijeg a K je dobar i spava il se igra u gymu. U Zege se zabijelio snijeg!😊Pase mi da sam malo u kuci al vise volim ljetooooo…Idem citat zaostatke…
    BTW, K se opet kakio i zelenkasto je cijelo vrijeme??? Valjda je to normal? Barbi me jucer malo zabrinula…

Mamisita moja L. ima stalno zelenu stolicu, a super napreduje tako dok god dijete dobiva na kilaži to je normalno,a ti isto rekla si daješ ponekad ad i vjerojatno je od toga,barem je nama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI