Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Giovi
    22. Veljača 2018. 09:30

Jutrooooooo....😊
    Luce,preslatki steeee...😍
    Barbs vezano za tvoje dojenje...bas sam jucer razmisljala..meni moja Ev preko dana cica samo jednu cicu a navecer obavezno obadvije,i kako navecer iscicava onda nakon sto popapa svako malo dok cica i papa,dakle trecu cicu..😂 pretpostavljam da toga nema budila bi se cesce...evo sinoc smo od 22 do 00h papali pa cicali i cicali i u 00h se probudila kao vampor i ajmo zabavljanje. Ali Hvala Bogu to ne ttrajalo pola sata i onda sam je uspavala i evo jos spava sa 2 hranjenja do sad.
    A sto se tice keksica,meni je patronazna u pocetku kad smo o dojenju pricale rekla da skupljam mlijeko pa cu ga kasnije stavljati u kasice i bas je rekla recept-keksi-mlijeko i ribana jabuka. Ja nisam pitala za kad je to jer me tad nije zanimalo ali ocito je to normalno

• sretna
    22. Veljača 2018. 09:31

Ajme cureeew, lidl katalof. Bankrot 😍

Maja 3
    22. Veljača 2018. 09:38

Barbs,pa cemu bi te razapele? Pa prvo dijete ti je,i mi smo sigurno radile greske,s drugim to ide sve opustenije!

Kiki156
    22. Veljača 2018. 09:44

Hej cure! Mi smo jucer bili na cijepljenju al nisam se stigla javiti. Sve je dobro proslo, plakao je samo kad ga je bocnula al brzo se smirio, nije bilo temperature i nije plakao doma (prosli put je plakao navecer pa sam se bojala da ce i ovaj put, ali nije). Jedino je isao kasno spavati, oko 22 (a inace ide u 19:30), i nikako da spava. Igra se, prica, smije se, zabavlja nas a mi ko sove 😂😂 
    I nije htio nigdje zaspati dok ga nisam legla u svoj krevet, onda je zaspao sam, bez sise, samo s dudicom. Budio se svaka 2,3 sata. 
    Ima samo 6 kg, pedica kaze da je to ok jer je po tablici uredno i da ne treba AD niti kasice, bitno je da napreduje po kilazi i da ne pada na tezini. Rekla je da je imunoloski vazno da sad jos samo doji, kad vec doji. I da s kasicama krenemo s oko 5 mj, dala nam je tablicu, mislim da je ista kao tvoja Barbs. Ima 65 cm 😊 
    I to je to. Idem sada dalje citati 😘

• Barbi13
    22. Veljača 2018. 09:44

Dobro jutro😘kavica,nocas slabo spavala zbog bure baje su po cesti koliko je jako puhalo😥sretna sta je u katalogu😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    22. Veljača 2018. 10:05

Sanjchi super ti je kosa! 😍
    Luce imas preslatku bebu! 😍😍
    Barbs, nitko te nece razapeti, pa radila si kako ti je pedica rekla, normalno da ces je poslusati. 
    Belle moj ide na ruke svima, samo da ga se nosi 😂 ali citala sam da dode faza kad nikome nece i kad se boje ljudi, to je normalno i proci ce. Sad kad razmisljam o drugoj djeci koju znam uglavnom su svi imali tu fazu “samo mama”. 
    Rekla sam pedici da nece u kolica i pitala je sta da radim? Rekla je da nista, da ga ne forsiram i da cekam dok sam ne prihvati. On vec sad vrsi svojevolju i zna sto zeli 😂🤯 

Maja 3
    22. Veljača 2018. 10:11

Sretna vec u lidlu🤣🤣🤣
    Vjerojatno misli na tajice za vjezbanje.

Kiki156
    22. Veljača 2018. 10:12

Dena, bas glupo od kume. Pa jasno je da si htjela doci. Evo dodi do mene, V&V se mogu igrati a mi cemo piti kavu 👍🏻☕️👶🏻👶🏻

Kiki156
    22. Veljača 2018. 10:14

Sto je u Lidlu? 
    Kod nas je napadalo pa smo zarobljeni doma. 🙄 

• Romi
    22. Veljača 2018. 10:54

Barbs da moja ima drugi tj. 5 mj.,moja sad stvarno nece vise da pije cisto mlijeko,samo sa rizolinom,stavim joj samo jednu zlicicu u bocicu i to popije po 180 bez problema,al nemogu joj svaki mlijecni obrok dat rizolino,neznam sta cu sad napravit,kupit cu jos ove zitarice sta su napisale Klea i Sretna pa cu joj i to ubacit jedan obrok i mozda 2 obroka vocno povrtna,neznam vise ni sama
    Klea i Sretna dal imate kakav savjet mozda?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.