Svi vole pametovati... imam ja i jednu frendicu koja je do nedavno imala isto probleme sa spavanjem i sada ona meni pametuje jer joj je mali poceo spavati noc nakon kasica 😂😂😂😂
Vegeteeeeee.... vegete svudaa
Jutro cure! Kavica!
Ah te vegete! Nadam se da necemo mi bit kao one!
Kod nas opet snijeg pada😁
Maslacak, tko prezivi pricat ce 😂 ehehehehhhehhehee mi majke sinova 😎 Aaajjj snijeeeggg 😍😍😍 Kod nas pirka bura i pada kisa... ne idemo nigdje...
Evo ja sam upravo doruckovala i popila kavu sad moram usisati, pa malom dorucak napraviti... i onda sredit stan... dolazi mi veceras frendica malog vidjeti...
btw. Dena, kako glup kom od frendice??
Boook!
I mesuper da napokon idete doma! 😚
BarbsDiego je med medeni!!! 😍 sta to fino papa? Za zgisnut kasice imas svasta u mulleru kao npr rizine pahuljice, proso, 7 zitarica…to ti je sve u prahu. Ili zobene. Kolko me sjecanje sluzi keksi idu od 6 mj i ja sam ih stavljala unkasice kao inti da ih zgusne i drzali su L sitim po 3-4h.
Maslacak super su ti pacici 😊
Ja sam bila na poslu nesto pa sam dosla doma, uzela P i 2h smo bili u supernovoj, a on je sve prespavao u klokanici 😂
Kupila sam si cipele za krstenje, L neke majicice i dobila popust od 20% na sve u c&a od 01.-04.03 i to planiram iskoristit da P kupim jaknicu za proljece 😁
Hedgehogb bas sam se nasmijala sa tvojim planiranjem i bacanjem s 1.kata 🤣
Kad si pocela koristiti te zitarice za zgusnuti? 😊
I me, eto keksiciii 😎😎😎😎 Ja sam pitala i sestricnu pa mi je objasnila.. ali imamo patronaznu u familiji samo ju nisam zvala jer je imala neku operaciju pa joj ne
Boook!
I mesuper da napokon idete doma! 😚
BarbsDiego je med medeni!!! 😍 sta to fino papa? Za zgisnut kasice imas svasta u mulleru kao npr rizine pahuljice, proso, 7 zitarica…to ti je sve u prahu. Ili zobene. Kolko me sjecanje sluzi keksi idu od 6 mj i ja sam ih stavljala unkasice kao inti da ih zgusne i drzali su L sitim po 3-4h.
Maslacak super su ti pacici 😊
Ja sam bila na poslu nesto pa sam dosla doma, uzela P i 2h smo bili u supernovoj, a on je sve prespavao u klokanici 😂
Kupila sam si cipele za krstenje, L neke majicice i dobila popust od 20% na sve u c&a od 01.-04.03 i to planiram iskoristit da P kupim jaknicu za proljece 😁
Hedgehogb bas sam se nasmijala sa tvojim planiranjem i bacanjem s 1.kata 🤣
Kad si pocela koristiti te zitarice za zgusnuti? 😊
I me, eto keksiciii 😎😎😎😎 Ja sam pitala i sestricnu pa mi je objasnila.. ali imamo patronaznu u familiji samo ju nisam zvala jer je imala neku operaciju pa joj ne
*ne zelim smetati.. 😊
Grupe na fb-u ... ah jooojjjj.... ja znam citati info o kasicama (rijetko, priznajem) al kad citam komentare mi dodje da se upucam... razapnu te za svaku sitnicu... bljak... fuj... ne mogu ja to citati.. ne zelim ni pitati ni pisati da se ne nerviram 😂😂😂😂😂
Zivciraju me...
Zivciraj
Evo, ovdje su mi Maslacak, Sretna i Klea lijepo objasnile bez napadanja i icega... itd... toga na tim grupama nema. sve neke pametnice... niti jedna nesto nije pogrijesila... Sve savrsene
Belle, zao mi je radi Luke
Bela, kako si?
Hahaha! Romi bas si me nasmijala!😂
Ma barbs mozes ti odmah umjesto keksica zgusnut s rizinim pahuljicama samo pazi jer ti one zatvaraju pa moze probava malo zastekat.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji