Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    21. Veljača 2018. 20:39

Da vas pozdravimo 😘😘😘

• Romi
    21. Veljača 2018. 20:42

Sanjchi zurka ti je vauuuu super je,i ja biiii.....tako mi je došlo da nešto promjenim,valjda to dođe kad sam stalno doma,pa barem da  nešto promjenim

luce <3
    21. Veljača 2018. 20:43

E da, moja isto place kad je uzme netko odmah koga nije odavno vidila, mora prvo snimit neko vrime kad neko dodje pa je tek onda mogu uzet

• sretna
    21. Veljača 2018. 21:01

luce <3

Da vas pozdravimo 😘😘😘

Ajmeeeee, secer samo takav!! 😍😍😍

Maja 3
    21. Veljača 2018. 22:57

luce <3

Da vas pozdravimo 😘😘😘

Jel to mala Minnie Mouse?
    Bas je slatkica!

Barkleys
    22. Veljača 2018. 04:11

Giovi- baš mi je žao, ma i moju zna tak kad je umorna ulovit histerija. Sad je uvela neko čudno glasanje, k'o cvilež, a smije se. U početku sam se svaki put prepala, pogotovo ako ju nosim da ju nisam negdje krivo primila. Ali ne to joj je sad hit. Kad cvili. 
    Luce  ajme slatkiš maliii.kako lijepo drži glavicu, jel se okreće? Moja se zna s leđa prehiti na bok. Doduše, samo desni, ali i to je nešto. 😍

I_me
    22. Veljača 2018. 06:32

luce <3

Da vas pozdravimo 😘😘😘

Koji 🍬🍬🍬 😊

barbs
    22. Veljača 2018. 08:02

Juuutrooo 😘😘😘
    Vidim ja da se vi samo meni smijete 😋  bas vam hvala 😂😂😂
    Klea, pedica je rekla da se ne drzik striktno te tablice vec da pratim sezonske namirnice, ali neku tablicu sam vec morala dobiti 😂😂😂😂
    Koliko sam skuzila, rizine zitarice idu od 4+ a druge nakon 6?
    Sanichi, wwwwoooooowwwwwwww 😍😍😍😍😍😍 KOOOOJAAAAAA FRIZUUURAAAA!! 😍😍😍😍😍
    Belle, da da, i Diego zna plakati kad ga drugi uzmu 😊 Sveki to i dalje prepisuje gladi 😂😂😂😂

barbs
    22. Veljača 2018. 08:04

Luce, miskica ti je preslatka 😘😘
    Sretna, jeo je jabuku 😊 ali danas cu mu dati samo izribanu jabuku (bez keksica ) 😊
    Evo D me.natjerao da se dignem tako da kasnije nastavljam citati 😘

• Romi
    22. Veljača 2018. 08:47

Jutro mi smo se opet budile po noci
    Barbs mozes rec svojoj vegeti da su onda sve bebe na klokanici gladne jer sve vecinom placu kad ih netjo drugi uzme,i  da danasnje mame vole drzat djecu gladnima,da ne budu predebela i pretila to je nova moda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.