Sanjchi zurka ti je vauuuu super je,i ja biiii.....tako mi je došlo da nešto promjenim,valjda to dođe kad sam stalno doma,pa barem da nešto promjenim
E da, moja isto place kad je uzme netko odmah koga nije odavno vidila, mora prvo snimit neko vrime kad neko dodje pa je tek onda mogu uzet
Giovi- baš mi je žao, ma i moju zna tak kad je umorna ulovit histerija. Sad je uvela neko čudno glasanje, k'o cvilež, a smije se. U početku sam se svaki put prepala, pogotovo ako ju nosim da ju nisam negdje krivo primila. Ali ne to joj je sad hit. Kad cvili.
Luce ajme slatkiš maliii.kako lijepo drži glavicu, jel se okreće? Moja se zna s leđa prehiti na bok. Doduše, samo desni, ali i to je nešto. 😍
Juuutrooo 😘😘😘
Vidim ja da se vi samo meni smijete 😋 bas vam hvala 😂😂😂
Klea, pedica je rekla da se ne drzik striktno te tablice vec da pratim sezonske namirnice, ali neku tablicu sam vec morala dobiti 😂😂😂😂
Koliko sam skuzila, rizine zitarice idu od 4+ a druge nakon 6?
Sanichi, wwwwoooooowwwwwwww 😍😍😍😍😍😍 KOOOOJAAAAAA FRIZUUURAAAA!! 😍😍😍😍😍
Belle, da da, i Diego zna plakati kad ga drugi uzmu 😊 Sveki to i dalje prepisuje gladi 😂😂😂😂
Luce, miskica ti je preslatka 😘😘
Sretna, jeo je jabuku 😊 ali danas cu mu dati samo izribanu jabuku (bez keksica ) 😊
Evo D me.natjerao da se dignem tako da kasnije nastavljam citati 😘
Jutro mi smo se opet budile po noci
Barbs mozes rec svojoj vegeti da su onda sve bebe na klokanici gladne jer sve vecinom placu kad ih netjo drugi uzme,i da danasnje mame vole drzat djecu gladnima,da ne budu predebela i pretila
to je nova moda
Sortiraj odgovore
Najstariji