Diego je bomboncek!🍬🍭
Pitala si kad zamjene obrok..sve ovisi od bebe do bebe..Tena mi je to prije odradila nego Luka..on je dosta dugo jos pio mlijeko nakon kasice..al njemu vose i treba..
Mislim da si rekla da Diego popije oko 110 ml mlijeka..pa racunaj si da mu nesto manje kasice tteba da mu bude kao to..
I me, kad izlazite.Cekam otpusno pismo. Muz dolazi u 15h po mene. Odmah poslije posla.
ju hu huu 😍😍😍 brzo ce tooo 😊
Maslacak, sto se tice Diega e sada.. kako kada... par dana sam se izdajala da vidim koliko imam mlijeka i pojeo bi po 120ml cca + iz cice... to samo iz jedne cice sam izdojila...
Jucer i dns sam primjetila nakon papice kad nudim sisu da nece bas..
I_me ljubica mala, zelim joj od srca brz oporavak ❤️❤️ Nadam se da ce te doma sutra! Sigurno ti je bolnice preko glave?
Dena oni imaju uzasno oštre desni, Una je mene sad stalno pocela gristi za cicu i zaboli me toliko da svaki put idem provjeriti jel joj zub izašao 😂😂
Giovi istu smo situaciju imali, cak mislili ici pedijatrici no na kraju se to smirilo! Meni je pomoglo da ju uzmem, naslonim na sebe i nesto lagano i tiho pjevam! U tim trenutcima nam nitko nije mogao pomoci tko god je pokušao priči ili ju zabaviti odmah je bilo jos gore! Sto je najgore znala mi se probuditi po noci i odmah u taj neutješni plac, srce mi se trgalo!Uf…jel to prestane sa vremenom?
Danas sam dragom rekla da idemo u bolnicu jer me stvarno prepala…mislim da je ovo treci put ali danas je svakako bio najgori…😣😣 uzas…na kraju ju je on uzeo,smirio i uspavao i nakon 20tak minuta se probudila kao resetirana…🙄
Giovi - nemogu naći. Kaj je bilo?Pocne mi neutjesno plakati i vristati,kao da ju nesto boli i nemozes je umiriti tih 20tak min-pola sata… valjda se premori…ovo je bio treci put da nam se to dogodilo u 3mj. Ali mi se cinilo puno gore nego prva dva puta.
Uh, uh, jesi otkrila zašto? Meni kad krene plakati, ja vadim sisu, nosam itd. Nudim sve. Obično nakraju prdne ili podrigne. 😍
Iskreno ja kekse ne bih nikad odmah na pocetku...cak i da ides po tablicama nikad ih ne savjetuju prije 8 mjeseci jer su to slatkisi...u sebi imaju puno razlicitih sastojaka i to vecinom kemije dosta i to preopterecuje probavni sustav. Jos nisam cula da pedijatri preporucuju kekse za dohranu a pogotovo kao dio jednog cjelivitog obroka. To je slatkis i nudim ga samo ponekad. Radije stavi prave zitarice...zob, proso, heljdu, amaranth...i to. Napravis kao kasicu i onda u to mozes dodavati dalje po zelji da mijenjas okus.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji